Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)