Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot)
Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)