Hirdetés
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Panther
üzenetére
mert az emberek rohadt tahók, vannak kiemelt pontok, pl: Nyugati és Móricz is, nap mint nap járok móriczon és rohadt '''+!!%/%/ -k az emberek basszus, tirpákok és fellöknek meg eltaposnak...
nem baszogatásból mondom, de én személy szerint sohasem értettem azokat az embereket, akik futnak valamely közl eszköz után az életüket kockáztatva, kiugranak az autó/troli/villamos/busz elé/mögé/közé/mellé, hogy elérjék... én sosem futok egy után sem, majd jön a másik, semmi sem éri meg, hogy az életemet kockáztassam, hogy ott legyek!
Én csak az utolsó HÉV/Vonat után futok (Dunaharasztin lakom, haza kell jutnom Pestről
ugyan ''csak'' 15 Km, de mégis, nincs kedvem lesétálni...
Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyan ''csak'' 15 Km, de mégis, nincs kedvem lesétálni...