Hirdetés
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
No, végül megvettem az objektívet, hajtott a kíváncsiság és a tény, hogy szükségem van valami alapzoom-ra. Nincs semmi baja, azt leszámítva, amiket említettetek is, működésben nem befolyásolják. Kellemesen csalódtam, mert az AF egyáltalán nem hangos, ahogy sok helyen olvastam, ellenben olyan szinten pontatlan, hogy az már fáj. Nem fókuszhibás, de nyitva 50mm-en nagyon lágy a képe, rekeszelve OK. A bokeh csúnya, a színek ellenben kontrasztosak végig, ellenben a Sigmával, ahol 17-20mm-ig használható volt, de 70mm-nél már egy nagy deszaturált folt volt az egész kép.
Lehet, hogy én vagyok madár, de mintha a perspektivikus torzítása 17mm-en kisebb lenne, mint a Sigmának. Lehetséges ez?
Egyébként nem rossz objektív, de az összbenyomásom valahogy az, hogy nem igazán tetszik, de nagyon okot nem tudnék rá mondani, mert a képminősége jó. Kicsit nehezebben tekergethető, műanyagosabb hatású a zoom-gyűrű. Remélem változik majd a véleményem.
Ja és a külseje se tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest