Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
balaaazs
üzenetére
Nem teljesen
"Nézegetem, hogy 18-55re canon 250d előtét" - ez a mondat az, ami nem érthető, ugyanis a "hogy"-al kapcsolt rész így hiányos. Nézegetem, hogy 18-55-re Canon 250D előtét... micsoda? Pl: Canon 250D előtét hogy szerelhető. Vagy a hogy nélkül lehet értelmes mondatot csinálni belőle: "Nézegetem a 18-55-re a Canon 250D előtétet". Vagy akármi. Így viszont nincs értelme a mondatnak, nem a t betű miatt, hanem azon kívül sem. Engem spec nem zavart kifejezetten, pusztán azért szóltam hozzá, mert kérdezted, hogy érthető-e. Mivel elsőre konkrétan nem értettem meg, hogy mit akartál, bátorkodtam beírni, hogy nem, bár, mivel kissé hosszabb nézegetésre rájöttem, hogy mit is akartál, hozzáfűztem, hogy ha az ember jobban próbálkozik, le lehet fordítani így és így. Ennyi a történet, nincs igazán jelentősége. Bár annyi mégis van, hogy kényelmesebb a szemnek egy helyesen megfogalmazott mondatot olvasni, és több eséllyel kaphatsz rá választ, ha első pillantásra leesik mindenkinek, hogy mit akarsz kérdezni. Ontopic sajnos nem tudok hozzászólni, nem ismerem ezt az előtétet

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest