Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
th!nk
csendes tag
Üdv a topic lakóknak!
Egy kérdésem lenne! Obi vásárlás előtt állok és a 2 kiszemelt obi a következő:
Sigma Pentax 70-300/4-5.6 DG Macro objektív és a
Tamron Pentax 70-300/F4-5.6 AF LD Di Macro 1:2 objektívAzért e kettő között vacilálok
mert néha-néhs szeretnék makrózni (az előtét lencsékkel meg még bajba vok, mert most kezdtem). Mint látjátok Pentaxom van.
Ezek az obik már "majdnem teleobi" szintjén vannak, és az én igényeimnek szerintem tökéletesen megfelelnének. Tehát pro-et contra érveléseket várok Tőletek, előnyök-hátrányok. Ha már volt vmelyik hsz.-ben akkor bocsánat, utána olvasok- csak pls jelezzétek.
Annyit tudok, hogy mivel nagyok lassúak zoomoláskor, mert nagyok. Minél többet utána olvastam, annál bizonytalanabb vok. Hol a Tamront, hol a "bigmát" minősítik le.
A Tamronról több jót olvastam, mint a sigma-ról...
Szóval?
Válaszaitokat előre is köszönöm
th!nk
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert néha-néhs szeretnék makrózni (az előtét lencsékkel meg még bajba vok, mert most kezdtem). Mint látjátok Pentaxom van.