- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Őszintén bevallom, hogy későn olvastam az üzeneted, hogy nem drága a bajonett, és ráparáztam. A "gépészkedés" meg előbb utóbb előnyére válik az embernek, csak hasznos tapasztolatokat lehet vele szerezni. Addig amíg ott az automatika, addig nem hiszem, hogy sokan használnák manuális beállítási lehetőségekkel az obikat. Most nyilván itt a "kezdőkre" gondolok, a régi tapasztalt emberek mint pl te, biztos nem okoz gondot. Na de majd egyszer én is eljutok arra a szintre, hogy vakon egy sörös üveggel is fotózni tudok
Most még csak bal kézben a sör, jobb kézben a gép autoata módban
és kattogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most még csak bal kézben a sör, jobb kézben a gép autoata módban
és kattogás.