Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz kiskornel #4163 üzenetére

    "A régi lencsékhez... sokat olvastam a híres 1.0-ásokról. Ilyen foglalat, olyan tubus, ekkora minőség... Független tesztelők szerint sajna rosszabb a képük a mai modern lencséknél. Már csak gyűjtőknek ér meg sok milliót."

    A régi obik legyen az akármelyik márka jellemzően (ugye amit linkeltem az egy 193x azaz 2.világháború elötti lencse) nem veszik fel a versenyt egy 2008as F0.85ös lencsével. Ezen mit csodálkozol?
    (Persze itt is van kivétel egy Contax-Zeiss ma is igencsak pariban van egy félmiliós Les Canonnal, márha nem veri azt el. Persze a Contax-Zeiss nem 30+éves.)
    Csenben hozzáteszem nincs is mivel felvennie a versenyt a linklet Leicanak, mert nincs a piacon F0.85 obi. De mindha a másik linkelt/új F0.95böl se sok rohangálna a piacon. :D

    "A mai Leica már nem a régi... Ott villognak a Panaszarik gépek elején a logojukkal, aztán mutogatják a magazinokba, hogy milyen fos képet készítenek velük..."
    Nem akarok nagyon a lelkedben lépni de a Panasonic-Leica gépekben a legjobb dolog az obi, abban Panasonic-Leica nagyon ottvan. pont.

    "Ez már tényleg csak fittizésre jó. "Figyi! Nekem ilyen van ám!""
    :)) Nem mondod el senkinek megsúgom ha milliárdos lennék, nem azért vennék ilyet mert fittizni akarok. És szeritnem aki megengedheti magának, hogy egy váz+ egy fix obiért kiadjon 4millió forintot az szintén nem azért veszi, hogy a haverok/csajok elött villantson. Ez a kategória jellemzően hamisított 20.000Fts Nokiat/Iphonet vesz.... vagy max egy D300at.

    "A két obi közti árkülönbséget (ha csak azt a tudást használod, amit az 1,2-essel nem érhetsz el) meg még egy igen profi fényképész se tudja kigazdálkodni"
    Ha úgyérzi kell NYon probléma nélkül. Ettől még M mindig inkább riportergép volt(bár oda se rossz a 0.95), feljebb ugye most nincs semmilye Leicanak illetve ez. [link]
    Egyébként szerintem az 1.2 hülyeség mert nincs amit ne lehetne lekapni 1.8(2.8)al. Aztán mekkroa k* nagy az árdifi 1.2 és 1.8(2.8) közt. :)

    Csak én gondolom azt, hogy sok hülyeséget írtál elöbb?

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák