Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
végre elhatároztam h. obit veszek, a keret 60K lenne
D40-em van és azon gondolkodom h. mire elég 105mm, mert ebben az árkategóriában a 18-105 VR Nikkor nagyon vonzó darab főleg a nagy átfogás a stabi miatt
ugyanakkor ott van még alternatívaként a Tamron 70-300 amiből a motoros verzió most 43K
ha a tamront veszem akkor nem lesz képstabim de a zoomátfogás sokkal nagyobb lesz...igaz azt nem tudom h. ki fogom-e valaha használni
a maradék közel 20K ból meg nem tudok venni semmi értelmeset a géphez (táska lesz) egy sb400 pedig 30K körül van ami meg már soka gond ott van hogy nem tudom mennyire fog hiányozni a 105-300 tartomány és hogy mikor használnám ki...komolyan mondom ez az egész obivásárlás még a nőknél is bonyolultabb

ha valaki tud segíteni lécci segítsen, lassan meg kéne rendelenem a cuccot mert vészesen közeleg a karácsony és a tömeg...
köszi előre is a válaszokat, üdv. péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest