- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Itt a Ph-n láttam 79-ért. Annyiért jó döntés lehet? Azt hiszem újnak van írva, de gari nélkül.
Köszönöm a tippet a sigma 18-200-ra. Neten 50 alatt látom újonnan 1 vagy két év garival, amit ki lehet bővíteni 5 évre, ha jól láttam és így is mondtátok.
Ezek közül, plusz a Nikon 18-200-as objektíve, mi lenne a legjobb választás? Sigmáról olyan véleményt olvastam, hogy lassú az autófókusz és nehezen is fókuszál.
Igaziból olyat szeretnék venni, amikkel (nagyon) jó minőségű képeket lehet csinálni, de csak családi felhasználásra, semmi extra, csak szeretek hosszú távra venni dolgokat, így a jobb minőségért nem sajnálok kiadni mondjuk plusz 10-20 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Autós topik
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest