Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Van három objektívem és állványról készítettem velük ma egy tesztet. Arra voltam kíváncsi, hogy ha 8-10 méterre van valami amit szeretnék lefotózni, akkor melyikkel tegyem.
Sony A350 váz, 50mm, f8, ISO100:
- Sigma 28-300mm f/3.5-6.3 DG
- Minolta 50mm f1.7
- Minolta AF 28-85mm F3.5-4.5Számomra meglepő, hogy az utóbbi lett a legélesebb az én szememnek és az is meglep, hogy a Sigmát nem verték agyon, pedig erre számítottam. Ez egy elég nagy átfogású lencse amik arról híresek, hogy bár sokat tudnak, de minden téren jelentősen gyengébbek a fényerősebb fix-eknél.
Valami egy hasonlót fogok készíteni tájképre is, ha megyünk kirándulni melyiket érdemes használnom távoli dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest