- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem tudom, nem volt mattüvegem, csak régi filmesen sasoltam bele de ott meg fókuszpontok nem voltak, merthogy AF se volt.
Ott úgy működött, hogy volt középen a törőék amit gondolom te is ismersz már hírből: amikor éles, akkor jönnek szintbe a síkok, addig torzítja a teret amíg nem éles. Körülötte mikrokristályok vagy hogy a túróba hívják ami pedig szintén az élesség függvényében kezd el kitisztulni. Rosszabbul lehet benne látni, mint ahogy a 400D keresőjében látok, egyedül a manuális fókuszálás könnyebb de az sokkal. De az mondjuk nem pentaprizmás volt. Valami Minolta volt, nem emlékszem hirtelen a típusára. Néztem egy tüköraknás Exaktát is, abba fölülről kellett nézni, gombnyomásra egy rugó nyitotta az aknát és abban volt a mattüveg. Abban elég jól lehetett látni csak szerintem qva kényelmetlen fölülről nézve fotózni ha nem makrózól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest