Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Szevasztok gyerekek!
Most láttam, hogy megjelent ez a csoda, gondoltam megrendelem én is a cd galaxisból.
Még jó, hogy a közelben lakok, mert hála a fiberpowernek kevesebb mint 1 óra és nálam is van
Azért kíváncsi vagyok, hogy ezen a hulladék gépen mennyire fog hasítani, max marad a jól bevált 800*600, single részt remélhetően hétvégén letolomEdit:
Ha van valami ts ünk, úgy dumálnék veletek, hogy kivel mi van
Nyakunkon a tél, lehet gém,elni -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #8196 üzenetére
Szeva Bali.
Dedikált szerók vannak de steam-es a játék.Szerintem van olyan jó mint a cod4 vagy az mw2.Igaz egy kicsit másabb a hangulata.A szerókra egy kicsit nehezen csatizik de az még belefér.Ja és mindig jönnek ki hozzá a javító patchek.Már 2-3 ki is jött.
Boci_83: csak az elején laggolt de a patch-ek javítottak rajta.Sipi is kipróbálta az én accountommal és nála is ment .Olvass utána a Black Ops topikban,hogy a te gépedhez hasonlón,hogy megy.
-
Balinov
titán
Szeva Pyros,
nem kovettem abszolute a black ops-ot, de a multi hogy muxik? megint ilyen IWNet-es szar, vagy vannak dedikalt szerverek?
Multi a COD4/MW2-ehez hasonlitva milyen? Van legalabb olyan?
Hetvegen majdnem megvettem, voltunk egy jatekboltban, kivolt akciozva 35€-ert...odarohanok, erre a faszkalapok csak a boxos meg Ps3-as verzat aruljak..
-
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8194 üzenetére
Hello.
Hol is kezdjem.Nekem bejött a játék.A single egy kicsit "érdekes" de jó,hangulatos és sokszínű.Néha be-be laggol pedig erős gépem van.A multi nekem tetszik,nagyok a pályák ,jók a fegyverek.Itt főleg akkor laggol ha szar a pingem.Általában 50-70 közt szokott lenni a pingem.Az nagyon tetszik benne,hogy a perk-eket megtudod venni és nem kell megvárni amíg megkapd.Azaz a teljesítményedért pontokat kapsz ami úgy működik mint a pénz.Ezekért cserébe tudsz venni perk-eket és a fegyverekhez kiegészítőket,stb.Igaz még nem sok időm volt nyomni ,kb 30-as szinten vagyok.Sipi is kipróbálta,kölcsön adtam neki a accountomat és neki is tetszett.Mi érdekel még esetleg?
-
PyroS
senior tag
Hello mindenki.
Jaja eléggé lapos a topik
.
Igaz manapság én se nagyon játszok.
Tervezi megvenni valaki a Cod Black Ops-ot? -
Boci_83
őstag
No háj! Hónap' Nyóc' felé legyen má' valami géjm!
-
Balinov
titán
Szevaa,
orulok,hogy megvagy. Azt meg,hogy fosol az onk. valasztastol meg tudom erteni. Anyumek is az alt. iskolaban idegesek, hogy ki lesz az uj brancs, milyen stromanokat visznek be...nem egyszeru, az biztos.
Velunk tobbekevesbe minden OK, bar az idei evben volt szopas, nem keves
-
athomi
veterán
Szevasztok!
Szokotatok még együtt játszani valamilyen CoD-dal, vagy már mindenki csak maga tolja?
Bő 1 hónapja CoD2-re tértem vissza, jól esik egy állandó csapattal warozgatni, de még pub-ra is feljárok. Kicsit talán még túlzásba is vittem a játékot, de semmittevős szabadidőmben kikapcsol. -
SipiBcs
őstag
Végre találtam melót ami szimpatikus is. Bár ki fog lógni a nyelvem és a heveny kockulásokról is le kell mondanom, no meg a peca sem a fő tevékenységeim közé fog tartozni... de valami kellett már nagyon.
Az fix első napom után mobiltelefonokkal és harmincas számokkal álmodtam.Reggel arra ébredtem, hogy éppen a nagyfőnökkel alkudozok, hogy ne csináljon belőlem üzletvezetőt!
-
Paul119
addikt
srácok, nincs valakinek eladó agps videókártyája?
-
Paul119
addikt
jó estét jó szurkolást
-
ovecs
senior tag
Na gyerekek adok magamrol en is 1 kis eletjelet
Mar lejart a probaidom az uj melohelyen, keves dologra van idom, mivel itt is egesz nap gep elott ulok, este nem annyira kivanom mar a jatekot mint regen. Nagyritkan azert pubolok kicsit.
Amugy elvagyunk, Timi ma kezdett a vodkafon nal penzugyi teruleten, szinten konyvelni fog, csak o nem szamlakat hanem targyi eszkozoket ertekcsokkent (autok, epuletek, adotornyok), remelm jo lesz neki.
Bar meg mindig elegge szar itthona helyzet, azert nem panaszkodok, sokaknak sokkal rossabb. Ilyen fizukbol nemtom mikor lehetne sajat lakasunk, szoval nyar vegeig mostmar eldontjuk hol folytatjuk tovabb az eletunket, mert Mo. nem tul nyeroRemelem mindenki jol van, valamikor osszeugorhatnank ts-en.
Szerintem legyen 3 vagy 4 valaszthato idopont, es amikor a tobbsegnek jo en szabadda teszem magam -
Balinov
titán
hat, en is igy vagyok, multheten kb 2x vettem elo, akkor is csak par kor erejeig.
Sipi: koszonom kerdesed, jolvagyunk, megvagyunk, Veranak uj munkakore van, halistennek szakmai. Kocsira nem panaszkodtam, bar majd' 3 honap utan hagyta jova a biztosito a karigenyt es allhatott vegre a szaki a javitasnak, de mar 2-3 hete megvan az is, uj kozponti zar, ajto beallitva, olajcsere,meg egy hasznalt sony fejegyseg is befert a keretbe.
-
Balinov
titán
gyogyreggelt Veteranok.
mi a palya, mi van kivel?
-
SipiBcs
őstag
Ismét megújult a TS3!
szerver: Voice.dreamx.hu
port: 9987
alapértelmezett szoba: [spacer]----------------------------- N/Nyugdíjas Elit Veteránok
jelszó: a régi vagy püben dobom, ha kell -
Boci_83
őstag
Vén trotyliknak is írom, ha van még köztetek aki tudja használni az egeret, tolhatnánk valamelyik este egy war-t.
-
SipiBcs
őstag
Sikerült!!
Barátom ráengedett valami ERD Commandert vagy mijaszöszt... erről bootolt... szépen le tudott szedni valami 300 Gigát a winyóról. (ennyit kértem, hogy legyen meg)
Mint kiderült már nem garis a seagate... úgyhogy megpróbálom a lakásbiztosítást... ha nem megy, akkor valahonnan szerválnom kell winchestert!
-
SipiBcs
őstag
No én is megjártam a hadak útját a winyómmal!
Teljes káosz, nem is indul. Most egy másikkal hajtom, de kíváncsi leszek, hogy az adatok megszerezhetők e róla. Remélem igen.
Ami öröm az ürömben, hogy még garis!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #8154 üzenetére
tök mind1 mikor fogadták volna a egy Szlovák kormány sem engedné engedte volna meg, hogy a magyar kisebbségnek kiváltságai lehessen - szóval ez szimplán irigység semmi más
és nagyon hirtelen fogadták el az ellen törvényt pedig a lányomnak jól jött volna mert Hu-ba akar egyetemre menni -
gyerpi
aktív tag
heló
mi újság ?
nálunk áll a bál választások előtt Orbán felzavarta az álló vizet a kettős állampolgársággal
ismét Szlovákia ellenségei vagyunk, habár már megszokhattuk volna
-
booz
senior tag
6 napja senki nem ír ide mi van veletek hol van a régi csapat????????????
tessék összeszedni magatokat -
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #8136 üzenetére
Cod MW2 pubhíííróóót játszunk esténként. Köpködjük a csítereket, szidjuk a kormányt... de néha vicces estéink is vannak csakúgy, mint régen.
Mellesleg fentebb megtalálható a TS3 elérhetőségünk. Szívesen van látva mindenki, aki ismeri a jelszót. Egy kis csicsergésre beugorhatnál/nátok.
Ha véletlen valaki nem emlékszik a jelszóra, akkor privátban szívesen megadom ám...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8134 üzenetére
ezerrel
szoktál te visszaolvasni?
-
Sirandrish
legenda
hadzsime skacok ismételten!
Mizuréka errefelé? megy a cod? -
athomi
veterán
jó kis tinédzsres bulim volt a hétvégén
két kiscsaj ült le köreinkbe, később rávettem őket, hogy az asztal tetején táncoljanak; úgy ment a tapera, mintha még egyikőnk sem látott volna nőt, tisztára olyanok voltunk mint a 15 évesek -
PyroS
senior tag
Ismét változott a TS3 szerver címe:
voice.dreamx.hu a port maradt a régi : 8888
Alapértelmezett szoba: P --------------------------------------/Ph - Nyev ezt mind be kell másolni.
A jelszó is maradt a régi. -
booz
senior tag
mivan itt mindenkivel el vagytok tünve
nem lesz ez így jó
-
Paul119
addikt
ilyen jószág kell nekem is
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
valaki este 1 kis game de a cod4-el még nincs meg az mw2
-
SipiBcs
őstag
Jájjj nem bírom ki!
Megjött a lap. Ha vagyok, akkor faxa. Ha nem, akkor vagy anyázok vagy telepítek!
-
Paul119
addikt
-
SipiBcs
őstag
Mert mint mondtam neked telefonban itt megtalálható a server infó.
De tessék (ovecs kedvéért is, ha már ő nem kérdi)
a TS3 új ip cime: 87.229.73.49:8888
Nem kell mást tenni, mint ezt bemásolni a dreamx.hu helyére.Az alapértelmezett szobához ezt kell átmásolni: P --------------------------------------/Ph - Nyev (így tudsz azonnal a szobába bejönni és nem kell keresgélni.
Ha nem megy, akkor steamen írj rám: SipiHun74. Ha nem megy, akkor zargasd pirit msn-en, mert én kilépek, mikor játszok.
Este várunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest