- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
latod gyerpi, ezert nem vettem meg az MW2 utan egy reszt sem, single-ket vegigtoltam, de tobb mint fel eve visszamentem az MW1-hez, van egy jo kis HC S&D szero, 16 slotos es szinte mindig vannak rajta (e.K hardcore). van ott is kozbekozbe csalo, de asszem gv streamelt a szerver es folyamatosan baszkodja ki a csokakat.
mi van veletek amugy? nalam uj melo, uj kihivas, meg a szokasos hajtaspajtas
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
megvettem a MW3 csodát. A játék még elmenne van dedikált szerver meg minden szóval elég jó, de az a rohadt sok csaló úgy elveszi a kedvem a játéktól. Az valami hihetetlen mennyi van belőlük. -
athomi
veterán
ma toltam egy fél óra pubot, kiba jó volt
-
ovecs
senior tag
Szevasztok!
Januartol talan lesz idom jatszani, tervezek uj gepet is jovo ev elejen
Amugy 1 kis erdekesseg, nemtom igaz -e:
[link] -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
mostanában sima cod4 MW játszom (retro), de nagyon élvezem
azok a régi szép idók. Kérdés:
kinek volna kedve warozni?
úgy is hosszúak a téli esték -
SipiBcs
őstag
Szeva!
MW2 és BO összegyúrva ami a perkeket és a navigációt illeti. Van egy rakás újdonság a fegyverek kiegészítőinél csak, hogy bonyolódjon az élet.
A killstreak-ek nem számítanak bele a következőbe és mind a 3 külön gombbal hívható le. A hangok nekem szimpatikusak.A mappok pedig pont a BF ellentéte. Be vannak sűrítve, csak rush az egész game. Pörgős, húzós. Egyre inkább bejön, minél többet tolom vele.
Ami nagyon jó, hogy ugyanaz a mozgás van, mint 4-ben vagy a 6-ban.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Esetleg valaki megvette a Battlefield3-at?Én inkább azt választottam az MW3 helyett.
Sipi:amúgy milyen a multija az MW3-nak?
-
SipiBcs
őstag
-
gyerpi
aktív tag
hali
ki vette meg a MW3- atés ilyen?
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Ovecs még egyszer gratulálok a nősüléshez
.A tavaszi buli jó ötlet,én benne vagyok.
Sajna nekem se sok időm van játszani (meló,edzés,csajok) de lassan szakítok időt egy game-re.
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #8264 üzenetére
Szevasztok sracok!
Igy van, 13-an megnosultemNemsokara itt a teli szezon, szoval valoszinuleg beujitok 1 bulldozert, es mehet ujra a jatek
Amugy tavassszal csinalhatnank 1 bulit, ha mindenkinek jo, akar nalunk is lehetne, most vettunk 111nm es lakast, van erkely is, szoval elektromos grill is lesz tavaszig
A felesegemet elpakolom hetvegere, aztan felolem lehet egy pialassal egybekotott lanparty is akar, ha hozzatoka gepeket, vagy ha erdekel titeket Pesten valami, elmehetunk valhova a varosban. Alvas megoldott, csak halozsakot kell hozni, mert butor az meg penzhiany miatt nemsok lesz egyenlore -
Sirandrish
legenda
Pámpárááám...már csak 2 munkanapom van a jelenlegi melóhelyemen..aztán tiplii Britbe hajléktalannak!
Juppijájéééé
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8254 üzenetére
én játszanék, csak időm sincs rá.. reggel 7-kor lelépek, aztán örülök ha este 8-ra otthon vagyok, sokszor csak 10-11-re
ha meg van időm cod2-vel töltöm
booz: később mesélek, csak most dolog van..
addig leírhatod veled mi a csöcs van! -
gyerpi
aktív tag
ahoj mindenkinek
-
Balinov
titán
Azt lattatok Facebook-on, hogy Ovecs mester megnosult???!!!
Ezuton is granulalok Nekik!
-
Boci_83
őstag
Uff ALL!!
-
Csyppa
senior tag
válasz
"Sehun senkisenem játszik csak én meg a Sipi bácsi"
Akartam is már kérdezni, hogy miez a SOH cucc?
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #8256 üzenetére
ne kérdezz vállald be mutasd meg ki a fasza gyerek van veszteni valód?
menj dolgozz élj vagy bejön vagy nem de ha akarod úgy is sikerül nem vagy Te hülye gyerek! -
Balinov
titán
válasz
jaja, olvasom,hogy keszultok, irhatsz nyugodtan, igyekszem segiteni amennyit tudok infoval, de mivel en nem Angliaban dolgozok, lehet a topikot is kene latogatnod.
udv
B. -
Sirandrish
legenda
Vázzáááááá!
Hát itten meg milyen életjelek vannak?
Sehun senkisenem játszik csak én meg a Sipi bácsiBooz: a telód árából 1 hónapig lennék el külföldön ugyhogy nyaljad meg..
Nem gondolkodtál még rajta hogy támogatod a külföldi életem első pár hónapját hogy könyebben boldoguljak?Baliii: mennék az angliába..szept 10.e az induló napom...ha firkálok néked privátot, reagálsz?
-
PyroS
senior tag
Hello mindenki
.
Már azt hittem,hogy mindenki kihalt a csapatból
.Amint lesz egy kis időm megpróbálok aktívabban írkálni a topicba.
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
élesszük fel a brigádot mert szét csapok köztetek! nehogy már elvesszen a barátság
ám hallottátok hogy ovecs csajjá operáltatta magát és kurva lett -
booz
senior tag
nyaljátok ki a seggem hogy ide senki nem firkál mivan veletek???
-
booz
senior tag
na szúrom a púzotokat betyárok mindenkinek BUÉK
-
athomi
veterán
buék!
-
Boci_83
őstag
BÚÉK!
-
PyroS
senior tag
BÚÉK mindenkinek amíg még józan vagyok
.
-
athomi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek
.
Először is :Bali: én nyomom a Black Ops-ot.Nekem tetszik,jók a mapok és a fegyverek.Néha nehezen talál szervert,meg néha laggol de ezektől eltekintve jókat játszogatok.Bár jobb lenne csapatban nyomni.
-
dudu5130
őstag
Tudnátok nekem abban segíteni hogy a win7 miért tömörített mappákba rakja be a main mappa tartalmát??? Így nem tudok cfg-t berakni ami kicsit jobban adja
Két win7 is ezt csinálta a Home és a Pro is. MEgköszönném a segítséget.
-
Balinov
titán
te is?
en is, csak nekem 107-rol kene lemenni, ugy hogy egy laza 10est mar ledobtam.
Sracok, Black Ops multit nyomja valaki? Erdemes megvenni hozza az eredetit?
Be van izzitva a Q8300-am, erezhetoen gyorsabb a single, csak hat viragbolti, igy a multit nem probaltam meg.
Vagy ha multi, akkor inkab Medal of Honor?
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játszópajtásomnak!
-
Boci_83
őstag
Egyél sok krumplit, sok hússal, banánturmix kakaóporral, rengeteg gyümölcs, bejgli. Itt vannak az ünnepek.!!
Reggelire sok szénhidrát, napközben sok fehérje. Túró mehet magába is, vagy joghurttal, de legjobb hússal!
Világ életemben kákabélű voltam, de 65Kg-ról felmentem 108-ra. Most gizda 90Kg vagyok csak, egy 2 hónapos diétával mentem le 85kg-ra, innen jött vissza a +5 kg.
Kondiba sajnos nem voltam fél éve, idő hiányában... -
athomi
veterán
Kerek 1 hónapja tolom a gyúrást, láthatóan formásabb lettem, persze nagy dolgokra nem kell gondolni. Ruhában persze nem sok látszik, mivel alapjaiban vékony vagyok, bár ha egy feszes trikót veszek fel, akkor azért látszik hogy valami történik. Tömegelni próbálnék, de az elmúlt két hét alatt mindössze 3 kiló jött fel. Amúgy a napi 6x kaja rendesen megszarat.
Volt már, hogy reggel délben este.
-
athomi
veterán
Köszi a tanácsokat fiúk.
Kiflee, tudtatok valami csapatot összehozni vagy halott ügy?
-
athomi
veterán
El tudom képzelni milyen érzésed lehet, mert én ugyanazt érzem mikor tizenévesek közé megyek.
Mindegy, ha most a csaj plátóiba szerelmes, akkor baszhatom az egészet, ha szimpi vagyok ha nem. Én sem tudnék most nagyon más csajra koncentrálni. Nem tehetek mást, most már ki kell várnom mire jut a faszival, max. megnézem a házasságukat.
-
PyroS
senior tag
Csak azt tudom javasolni amit eddig is.Menj oda hozzá és meglátod mit mond.Így,hogy egy helyen melóztok tényleg nehezebb a helyzet.Valahogy mutasd meg neki,hogy te már elég "felnőtt" vagy .
Az meg,hogy nem akar olyan helyre menni az még nem azt jelenti,hogy idősebb pasikra bukik.Én így 34 évesense szeretek olyan helyre menni ahol fiatal picsák vannak.
-
PyroS
senior tag
Sajnos a csajoknak nem az "aranyos' pasik kellenek.Mennyi idős a csaj?Amúgy szerintem hívd el aztán meglátod,hogy mit mond.Ha nemet mond akkor próbáld meg túllépni rajta mert csak kicsinálod magad.Tudom nehéz dolog,ezzel már jártam én is így.
Merésznek kell lenni és próbálkozni kell.Lássa rajtad,hogy tetszik neked. -
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #8218 üzenetére
Ez nem az a csaj, akinek csak úgy bárki csinálhatja a picsáját.
Munkatársak vagyunk 1.5 éve, nem hajtottam én rá. Szimpátia? Az még kevés, ha férfiként nem jössz be az lánynak. Annyit tudok, hogy az utóbbi időben megdicsért, hogy közvetlenebb, jobb arc vagyok. De ez még egy nagy semmi. Ami viszont gáz, hogy haverom megkérdezte mi a véleménye rólam, de csak annyit mondott, hogy aranyos vagyok. Az aranyos az meg a nagy nullával szokott egyenlő lenni. -
Boci_83
őstag
Hadjad már....
Azt azért csak érzed, hogy van e köztetek valami kölcsönös szimpátia?
Ha igen, akkor tök mindegy ki után futkorászik... lehet csak csinálja a picsáját. Ilyenek ezek. Ezt nem növik ki.
Ha nincs semmi közös, akkor cseszheted valóban. Év végi bulit kell csinálni, nagyobb társaságot kell össze röffenteni, és akkor az esetleges kikosarazás sem gáz, betudod magadnak azzal hogy a bulit hagyta ki...Ám sok szerencsét!!
Szerintem munkahelyen jó ismerkedni, szinte a való életben ismered meg ebben az esetben, látod miylen a munkájában, milyen a reggele, milyen ha fáradt... mondjuk azt nem tudod meg hogy főz, milyen gyakran takarít...
-
athomi
veterán
Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.
Ezzel én is így vagyok, csak most nem hinném, hogy bármi értelme lenne a dolognak (azon kívül hogy jól beégetem magam), miután hajkurász valami faszit, ahol lehet azóta már sínen is van.
-
PyroS
senior tag
Idegből fasza edzeni,saját tapasztalat
.Ha ennyire bejön akkor menj oda hozzá és hívd meg valahová.Még ha nem jön össze akkor is jobb lesz mint így.Bár ez az én véleményem.Tudom milyen ez amikor semmi nem jön össze.Mostanában én se sok sikert könyvelhettem el
.De KITARTÁS!!
-
athomi
veterán
Sajna annyit megtudtam ma, hogy neki bejön valami faszi, akit csak így plátóian ismer, de neten át rápróbálkozik.
"remélem összejön ha nem akkor sincs gond"
Sajna van gond, mert jobban bejön, minthogy csak szimplán tetszeneés nap mint nap látni fogom, így meg felejteni nem könnyű. Ráadásul most hogy vmi csávó tetszik neki, meg próbálkozik, odamenni sincs értelme részemről. Most max. kivárok hogy mi lesz velük. Mostanában semmiben sincs szerencsém.
Magam alatt vagyok, holnap hülyére lábazom magam mérgemben.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek
.
Huni hajrá
,remélem összejön ha nem akkor sincs gond.Lesz majd másik.Nálam is zajlik az élet igaz nekem fordított az eset,12 évvel fiatalabb tőlem a csajszi.
Igaz nem lesz belőle semmi ,ez már nekem is nagy korkülönbség.Amúgy nekem se sok időm van gamelni.Egy héten max 2-3 órát nyomom összesen a Black Ops-ot.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8207 üzenetére
Én melózok, meg 3 hete elkezdtem keményen gyúrni. Alakítani kell egy kis testet, mert az ülőmunkától folyamatosan csoffad a maradék izomzatom, miközben a zsír marad.
Amúgy is le kell foglalnom magam, mert szaros ügybe keveredtem. Megtetszett az utóbbi időben egy munkatársam, de nem sok esélyem van. Előbb-utóbb muszáj leszek lépni, mert nem bírom kiverni a fejemből.Már egy "nem"-mel is előrébb lennék, mert akkor nem maradna remény. Csak hát kicsit gáz lesz vele nap mint nap találkozni.
Boci_83: Még benne is lennék, de egyszerűen játszani sincs kedvem az utóbbi időben (egyik játékkal sem!). Cod2-re is alig járok. Kedvetlen vagyok, ennyi.
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
Ide is beböfögök nyugdíjasok
Mizu fölétek? Járókeret megvan még vagy már aztis el kelett adni?
Gondolom aki tud a melózik mint én...
Tél mint olyan? én élvezem...egy lépcső elesés nélkül LVUP -
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8203 üzenetére
Szeva.
Ha gondolod akkor megoldhatjuk nálad is úgy mint Sipinél,hogy kölcsön adom a steam-es accountomat és így kitudod próbálni.Viszont ez csak úgy fog működni,hogy a steam letölti az egész játékot a gépedre újra.A törtel nem megy sajna.Ha elég gyors neted van akkor lejön elég gyorsan.Ha így érdekel akkor írj.
-
gyerpi
aktív tag
No hello
Pyri dobj mar össze valami gépet - vagy tippaeket adj /úgy nem vagyok már képbe mi a mostani hardver trendi/ erre a black ops-ra és év elején ha ezt el tudom adni felújítom ezt a szart ami most van köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest