- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ide is felraknám ha nem gond.
Probléma a következő. Eddig egy Sapphire Radeon RX 6900 Xt karim volt, amit lecseréltem egy Asus Rog Strix 3090 OC karira. Windows szépen indult is, igen ám csakhogy indítva a legújabb driver telepítést elindul majd jönne a rész hogy villogtatja a karit de innentől csak fekete képernyő, majd egy idő után monitor kikapcs mert nem talál video karit, közben a háttrében a win fut. Utána újra indítom a gépet kifagy a win vagy ha elindul akkor meg problémát jelez a vga driverrel. Az előző karit DDu val szedtem le. Bármit próbálok a windowson csak akkor van kép ha a vga driver nincs telepítve. Mi szívat? Tud valaki segíteni? Nem szeretném ezért a windowst újra rakni, játékokat előlről kezdeni stb. Sajna az Epic vmi trágya, hiába hivatalos játékaim vannak de nem folytatja ott az állást ahol abba hagytam, a steam az igen.
Szvsz itt valami nvidia amd harc lehet a winnél, mit kéne még leszednem stb, hogy fel tudjam rakni a vga drivert ?
Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest