-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Taylor1235 #16276 üzenetére
Szia. Ez a valószínűleg megtérítik az árát elég kevés. Mivel nincs még hivatalos álláspont nem hiszem hogy saját pénzen visszavenné a bolt. Én ezt gondolom. Tuti csak ülnének rajta.
-
bombibmw
veterán
válasz
Taylor1235 #16276 üzenetére
Szia!
Ez jó hír,mert én is vissza fogom vinni a kártyákat.
Nekem kell a maradék vram és átverve érzem magamat,ezért nem leszek tekintettel a boltra,meg senkire,mivel rám se voltak tekintettel.
Megértem,ha valakinek jó így is a 970,de én nem tartozok közéjük.
Szépen visszakérem a pénzt és váltok gtx750-re,abban nem csalódok majd. -
törölt tag
válasz
Taylor1235 #16290 üzenetére
Az Asus új kártyái már 10 fázisosak - nem véletlenül, a cicergés legalábbis nem jelentkezik velük.
-
Taylor1235
csendes tag
Bocs, hogy így egymás után bedobálom de,
ez a 6 fázisos táp dologról lehet tudni már valamit? Tényleg gyenge a kártyához? -
Asbee
veterán
válasz
Taylor1235 #16288 üzenetére
Azért szerintem nem kéne minden esetben a boltot szidni. Amíg ők sem kapnak semmi vissza jelzést se beszállítótól, se nv-től addig azért várjunk már. Nem értem mit akarsz vissza kapni ha a 3,5 giga vram a problémád. Mármint pénzen kívül.
-
Taylor1235
csendes tag
Hajlok rá, hogy nem viszem én vissza ipon-hoz. Ez leglább nem cicereg. Félek, hogy nem pénzt hanem valami sz_rt kapok vissza. De legközelebb messziről elkerülöm öket. Nektek semmi akadozás memóriakezelés miatt?
-
Asbee
veterán
válasz
MiklosSaS #16279 üzenetére
Ott azért szerintem már hallható a kártya, de úgy valóban jó hűvös.
(#16280) csibuka85: Tuning az chip függő. 1450-1500-öt általában mennek. A G1 hűtése jobb, de hangosabb. Nekem ez az első kártyám volt aminek nem csináltam custom venti profilt. Nem zavart ha elment 73-75 fokig, mert elengedte és ott tartotta de totál kussban.
-
batt
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Frissíteni szeretném a bios-om (új hivatalos NV316MH.186.)
Ezeken kívül érdemes valamit még meg tenni? Vagy elég csak ezt a pár útmutatást követni?
NVFLASH for GTX 980 & GTX 970 Windows tool:
1.Install X99S and GTX 980/GTX 970 drivers (Version 344.48)
2.run "CMD" as Administrator under Windows
3.cd [the directory of nvflash and vbios]
4.Type "nvflash [nvXXX.rom]" enter (need to press twice "Y")* vbios need to renamed as ".rom"
Az lehet baj,hogy nekem már az újabb driver van fent? 347.52
-
Asbee
veterán
válasz
csibuka85 #16274 üzenetére
Miért ne lenne mindenhol az egyik legolcsóbb. Elmegy 73-75 fokig is legdurvább terhelésen, mert úgy van kialakítva hogy minél csendesebb legyen. Gyári venti profillal nem megy 1000 rpm felé. Semmi hangja. Ha akar adhat neki az ember agresszívebb venti profilt hogy minimális hangja legyen. Úgy 70 fok fölé nem megy.
-
Taylor1235
csendes tag
Van egy Asus strix gtx 970-em.
Írtam az ipon-nak, hogy nem vagyok vele megelégedve, nekem egy ilyen árú kártya ne csináljon fps droppokat, nem érdekel engem, hogy 3.5 giga vagy 4 giga. Persze írtak, hogy nincs hivatalos állásfoglalás az ügyben így nem tudnak mit kezdeni, várjak. Pár levélváltás és mondtam, hogy nem érdekel mit ír az nvidia, nem tőlük vettem. Kis keménykedés után mondták vigyem vissza eredeti csomagjában és a jelenlegi infók alapján a beszállító valoszínúleg megtéríti az árát.
Szerintetek mit tegyek? Amugy ujracsomagolt volt a kárya, bár le volt ragasztva a doboz de a kártyán nem volt fólia sem a hátán sem a logon. Azért nem pattogtam mert tök csendben volt semmi cicergés. Ha nincs ez a 3.5 vram dolog akkor azt még lenyelem. De az a félelmem, hogy csak ülnek rajta egy hónapot és nem kapok semmit, hanem nagy kegyesen vissza adják ezt vagy egy másikat, ki tudja. Szal van bármi esély rá, hogy tényleg vissza adják az árát? Van bárki aki vissza kapta már a zsét "csak" ezért? -
csibuka85
őstag
válasz
yodamester10 #16254 üzenetére
Persze hogy cserelnek a Palitra de gyanus nekem az 166k mert szerintem ott nincs rendbe valami.
-
csibuka85
őstag
válasz
Anubris #16245 üzenetére
En voltam aki visszavitte igen. A Giga maradt volna nalam jo par evig mert nagyon jo kartya volt. Amugy a Giga G1 em is volt mar gepben mikor megvettem mert a doboza el volt szakadva es latszot alul a pci e csatolonal hogy a fem a femmel erintkezett de nem erdekelt mert jol mukodott. Szemet az ipon es eleg fura emberek dolgoznak ott. Megerne a ceg mar egy verfrissitest.
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Ra's al Ghul #16266 üzenetére
Nvidia.com-ról töltsd. az Experience alatt nagyon lassú.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ügye, ki jött az új Driver... és az lenne a kérdésem, hogy nektek is 1kb/s -el tölti le?
-
Cooley18
aktív tag
Üdv!
Haver most cserélne kártyát 670-ról 970-re, de a 970-nel nem indul a gépe. Ha visszacseréli a 670-re nincs semmi gond, de a 970-nel még a bios-ig sem jut el. Bármi ötlet?
-
gtamate2
veterán
válasz
yodamester10 #16256 üzenetére
Nem a hangjára gondoltam, hanem hogy a fórumon régebben sokan panaszkodtak hogy szinte ugyan ilyen hűtésnél hozzáért a ventilátor a műanyag szélhez. Persze tudom hogy minden típusnál vannak hibák, csak arra lennék kíváncsi hogy ezt orvosolták már azóta vagy még fenáll. A többi kérdésre pedig még mindig áll a kérdés
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
GTX980 szeretnék vásárolni! Legolcsóbb / legjobb / halk lenne a megoldás számomra! Mit ajánlotok?
Előre is köszi a segítséget! -
yodamester10
őstag
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Valakinek van Zotac ZT-90101 10p-je? Vagy valami infótok van róla? Elég szimpatikus, viszont a 2 év gari kicsit unszimpatikus.
Vagy esetleg a Gigabytera nincsenek panaszok? A ventilátorral tudom hogy szoktak bajok lenni, ilyenbe futott már bele valaki? Szimpatikus ez a kártya is csak kicsit túl hosszúnak tűnik, de a 3 év gari miatt talán erre tenném a voksomat.
Szerintetek? +10k-t szerintem nem ér az asus megoldása, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.Köszönöm előre is
-
adm
őstag
válasz
Marmonkanna #16246 üzenetére
általában nagyker készletet mutatnak,
a nagyker rendszerébe be kell vételezni a terméket,
ha volt foglalt mennyiség, akkor azonnal "elfogyhatott" attól függetlenül hogy fizikailag a nagykerben van és nem is biztos hogy jutott a cégnek ahol nézted.-
nem is akarom, de nem is kell védeni a szóban forgó céget, de azért van egy olyan verzió amikor nem direkt kibaszásból teszik amit tesznek.
- nem tudja előre mikor tudja elboltolni a garis cserét a GB disztribútorral,
- abba nem akar belemenni, hogy 1-2-3 hetet mond hasra ütésre, mert csak a nyakára járnak, és feljelentgetik,
- egy tök másik gyártó/disztribútor kártyájánál nem akarja fizetni a 25% (árfolyam)különbözetet, mert egyrészt onnantól az a kártya nettó veszteség, másrészt az a munkatárs aki br. 3e ft-ért szórakozik utána az ide-oda cserével az pénzt is termelhetne.
- visszaadja a számlán szereplő összeget, a törvényi kötelezettségnek eleget téve, ami nem lakossági kereskedelemben kb. mindennapos, sőt valahol csak jóváírás lehetséges.
- egy bestbuy kártyát, nem fognak csak azért kivenni a kínálatból, hogy akár problémás az ügyfél akár nem jól megszívassák, mert a különbözet árfolyam különbség és nem lett hirtelen nagyobb az árrésük.-
a svindli ott kezdődik, hogy ha tágabb időkorláttal sem ajánlja fel a cserét akár teljesen megegyező, akár hasonló kvalitású modellre. ennek a menedzselését egy ekkora árbevételű és piacvezető? cégnél meg kell tudni oldani.
a kisboltok valóban sokszor megfinanszírozzák/ták ezt az időszakot, sokszor azért is mert egy vidéki boltosnak volt annyi az üzemanyag a plusz bp-i körön, mint a különbözet a következő drágább modellnél. mióta a szerződéses futárok 900ft-tól szállítanak, ennek maximum bizalom építés oka lehet. -
törölt tag
válasz
Több külföldi nagykerben volt összesen ennyi és elkapkodták. Nem magyarok vettek ennyit hanem németek, lengyelek, csehek.
-
nejad
aktív tag
válasz
fizunap volt
-
Marmonkanna
tag
iponnál nézegetem a g1 készletet. tegnap este elméletileg 2 db volt, ma délelőtt már 43, most meg nulla.
szerintetek reális, hogy ennyi idő alatt ekkora mennyiség fogy? -
nejad
aktív tag
válasz
wjbhbdux #16242 üzenetére
Az ahol nem kifogásokkal jönnek hanem azzal, hogy állunk rendelkezésére, meg pl ahol én szoktam venni a cuccaim a laptophűtőt egyből kicserélte nem is vacakolt azzal, hogy na mi a baja persze ez nem nagy összeg de akkor is máshol meg még azért is fenyegetőznöd kell ami törvény szerint megjárna.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok. Jó ez a Palit kártya ?
Felhívtam ma Fogsztóvédelmet és azt mondták hogyha újra lesz készleten a kártya akkor kell hogy kicseréljék a kártyát vagy ha nem akkor indul a PER és minden követ megmozgatok annak érdekében hogy kicseréljék a kártyát.
-
katt777
félisten
Na, 3DMark 1. tesztben láttam 2000FPS-t. Viszont egy különös dologra figyeltem fel, nem tudom, driverfüggő-e, vagy mi okozza. Ha régebbi 3DMark teszteket, vagy az újból a gagyibbakat futtatom default/performance beállítással, emelt órajelekkel, egyszerűen nem futnak le, lefagynak, vagy a képernyőillesztő nem válaszol, és kilépnek. Ha leveszem a GPU-t 1500-ra, akkor OK, viszont fesz emeléssel nem, teljesen értelmetlen. Maximális beállításokkal semmi probléma, és a legdurvább játék is bármiféle hiba nélkül fut 1550/7820-on órák hosszat.
Mintha a kártya kikérné magának, hogy ennyi izommal tré beállítások mellett nyaggatom.
-
yodamester10
őstag
válasz
perecKING #16232 üzenetére
Szép!
Kis összehasonlítás:
Palit Gtx 680
Palit Gtx 980
Palit Gtx 970
Szép és bitang erős ez a super jetstream 980 -
TTomax
félisten
Nekem +5% ez az új driver valleyban..
-
Locutus
veterán
Nálam is csak az FC4 fűti fel 80ig, más program ennyire nem terheli meg azok közül, amiket használok. Meg amúgy is mániám 60-ra korlátozni, maxfps-el, vagy vsync-el, több FPS-ért minek fűtsön
Jó kártya ez, remélem legalább olyan jól fogja bírni mint a 670FTW-m a ref680 hűtéssel. Azt is tökéletes és csendes állapotban adtam el több mint 2 évesen. -
Asbee
veterán
válasz
Locutus #16218 üzenetére
Egyébként igazad volt elismerem tényleg ez a rendes nv féle ref jobb mint az az msi féle. Annyira szerintem nem gáz. 1430-as boostal elvan nálam 80-83 de inkább van 80 körül mint 82-83-on. A hangja sem annyira vészes. Hallani ahogy tolja ki a levegőt, de nem úgy hogy a szoba másik végén nem lehet megmaradni tőle. Én általában halk gépet használok és ez még belefér nálam simán. Fejessel, hangfalon meg édes mindegy. 65%-os ventiig oké nálam, de max 63-ig szokott menni, az is fc4 pl ami egyik legjobban fűt.
Halkabb így is mint a giga 290-em volt. -
eldarin
tag
válasz
perecKING #16215 üzenetére
A cicergő hang minden kártyánál más, nekem az első kártyánál olyan hangos volt, hogy a konyhában hallottam ha ment vmi játék és nem csak 54678 FPS-nél hanem még 5 FPS-nél is cicergett csak mélyebb hangon. Ehhez képest a második már szinte teljesen néma néha egy-egy pillanatra menüknél lehet hallani de játékok alatt semennyire.
-
-
perecKING
senior tag
-
törölt tag
válasz
Marmonkanna #16211 üzenetére
Hivatalosan nem támogatott a bios mod, de egyrészt vissza tudod rakni a gyárit másrészt nem hiszem, hogy nézik hogy épp alacsonyabb RPM-es bios lenne rajta ha amúgy a gyártó/verzió megegyezik...
Mondjuk ez szoftveresen is szabályozható... -
Marmonkanna
tag
jövő héten végre megvenném én is a kinézett gigabyte gtx 970 g1-et.
felvilágosítana valaki, hogy a garanciával mi van, ha belepiszkálunk a biosba? tervben van, hogy én is lentebb venném az idle rpm-t, de nem tudom, hogy van-e ennek következménye.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest