Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
-
Pepe78
őstag
válasz
kovsol #39780 üzenetére
Üdv.
nem fix.
beállítástól függően a jelenlegi 50-70 % gpu használat mellett volt 55-100 között.full hd minimumon volt olyan 100 körül ami a 670 oc val is magasabb volt, de legalább ilyen.
Nyilván az 100 % on ment.
Semmit nem telepítettem fel.
Megjött a 970 , a gépben lévő 670 driverét letöröltem, kicseréltem a VGA-kat majd a legújabb drivert telepítettem a 970 hez.
ennyi.Heaven-ben megy mint a szél teljes gőzzel.
A problémám a BF1 re korlátozódik.
Remélem most az új Oprendszerrel minden megoldódik majd.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
kovsol #28718 üzenetére
1600-as GPU-nak szerintem több pontot kéne dobnia. Valamelyik nap linkeltem egy 2770 körüli eredményt 1530-as GPU-nál... De ma pl. a hideg meghozta a kedvem, ment nálam az 1580Mhz és egy számomra egyéni csúcs 2855-ös eredménnyel lettem gazdagabb. Mondjuk mint írtam is régebben minden rendszer más, bár ahogy figyelgettem pl. RAM és proci tuningot is pont leszarja a Valley, nagyon-nagyon minimálisat hoz csak a pontszámon, hibahatár kategória.
-
joysefke
veterán
válasz
kovsol #28718 üzenetére
Hali!
Leszabályozott ventiprofillal/BIOS-moddal idle mennyit pörögnek a ventik a G1-eden?
-így van hangja?
-le tudod 20% alá vinni a ventifordulatszámot?
-BIOS-ból próbáltad idle teljessen kikapcsolni a ventiket?Jelenleg MSI GTX 970-et keresek, de nagyon szívesen vennék Giga G1-et mert hát annak a legerősebb a hűtése, csak ne lenne gyárilag elszúrva a ventivezérlése az indokolatlan ventipörgetéssel...
előre is köszi!
üdv
J. -
kovsol
titán
válasz
kovsol #28718 üzenetére
Adtam a CPU-nak 4600Mhz -t, így a min FPS nőtt 29,9 helyett 34,4 -re.
Mondom tolok egyet 1440p-ben is 1615Mhz-en, és a 17-es jelenetnél bejött pár képhiba, a 18-asnál kifagyott. Azt már kibírhatta volna igazán.
Most egy darabig nem pazarlok több időt ilyenre az életemből úgy döntöttem. -
qad
senior tag
válasz
kovsol #28008 üzenetére
Msi ref kártyám-nál (gyárilag OC-s)1278 a gyári boost vége, 1216 helyett.
Természetesen gond nélkül ment 1540/8100-at(tesztprogikban), de majd holnap kitesztelem mi változott a win 10 alatt, hátha többet is elvisel mint szokott. -
davidsone
addikt
válasz
kovsol #27727 üzenetére
Ez van a gépemen oldschool-ban nyomom
Amúgy 3dm11-et a mai napig szinte minden tesztben mérik
Csak azért kérdezem mert egy 780 dcuII odaverte több mint 2k-val vantage-ben de gondolom ez a dx10 miatt van és ahogy említetted elavult szar... de én csípem(#27725) ittakary : Köszi kijavítottam 3dmark11-re
-
snecy20
nagyúr
válasz
kovsol #27434 üzenetére
Néztem Far Cry 4-et, F1 2015-öt, Assettot, Project Cars-ot meg a GTA V-öt is, 2 FPS-en belül volt a mozgás az összes játékban alap CPU és OC között.
miklosss2012
Akkor ez csak egyet jelenthet, 970-ről váltani kell jövőre,
Persze nem feltétlenül, mert FullHD-ban minden egészen jól fut így is. -
Chapel
addikt
-
glspeter1
őstag
-
balint107
aktív tag
-
bombibmw
veterán
válasz
kovsol #26566 üzenetére
Olvastam,de inkább nem reagáltam rá.
Ami biztos,az az,hogy régebben nem is voltak jók a Giga cuccai,de mára igencsak felfejlődtek.
A G1-eim remekek voltak,a mostani lapom is jó,sőt,kifejezetten ajánlott már és a mostani kártyámat is kezdem nagyon megszeretni és még ki sem teszteltem rendesen.
Szóval,ma már nem kell félni a Giga cuccoktól. -
bombibmw
veterán
válasz
kovsol #26519 üzenetére
Én nem tudok róla,hogy adnának,de nem is nézegetek mini HDMI-s kártyákat,mert herótom van az átalakítótól.
Utoljára egy Asus GTX560-om volt,amihez kellett.Az a baj,hogy egyes játékoknál elég volt,másoknál pedig nem.
GTA V-ben például hatalmas procilimitem volt,de nem izgat,amíg megvan az a szint,amit elvárok.
Később majd váltok procit,meg lapot K-a,Z-re valamikor.(#26522) mbalazs1981:
Pont egy ilyen kombó videóját nézegettem. [link]
Néhol nincs kihajtva a 970.
Persze lesz,ahol elég lesz bőven. -
Melorin
addikt
-
kapo_psx
csendes tag
válasz
kovsol #23953 üzenetére
Nem, természetesen nem futtatok több játékot egyszerre, igazat megvallva egyet sem nagyon
Abból indultam ki, hogy a benchmark programok nem feltétlenül a leggyakorlatiasabb képet tükrözik.
Nekem ez így valahogy egyértelműbb, mint ha arról beszélnek, hogy x ezer pontot kapott a teszt végén.Más példa.
Korábban írtam, munkára lett össze rakva a gép, igazából videó és fotó szerkesztésre használom.
Nagyon vártam, hogy a 970-es hogy fog muzsikálni a premiere pro-val.
Az első infarktus akkor ért, mikor a premiere pro cc felismerte a CUDA magokat csak éppen nem foglakozott vele, hogy finoman fogalmazzak. Kis utána olvasás stb, a lényeg a egy txt file-ba külön bele kellett írni a kártya típusát, mert az ott szereplő listában nem volt benne! Kvázi nem használta ki, olyan volt mint ha nem CUDA magos kártya lenne benne. Mindent a processzor és ram erejéből akart megcsinálni.Miután bekerült a listába a kari, megváltozott minden, már a kártya képességeire is támaszkodott a premiere.
Kipróbáltam, egy effekttel, cuda magok nélkül kockáról-kockára lépve haladt, a magok izzadtak a ram elfogyott a kártya meg üresjáratban ment. Átállítottam, a kép effektelve folyamatosan futott, a kártya renderelte a videót, a processzor meg sziesztázott.
Lehet nagy feneket kerítettem a mondandómnak és talán kissé zavaros is lett.
Azt próbálom kinyögni, hogy valahogy a gyakorlatban, valós dolgokkal próbálom kétvállra fektetni a kártyát és a gépet is, nem valamilyen benchmark programmal, mert ez számomra kézzel foghatóbb, jobban tudom értelmezni, mennyit is bír el a konfig. -
Asbee
veterán
válasz
kovsol #23285 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. Sosem mókoltam semmit, mégis soha semmi gondom nem volt. Persze ha az embernek már ilyen problémája van akkor lehet próbálgatni ilyeneket. Mostanában nagyon elhíresült ez a ddu már egy kártya csere miatt. Aztán gyakran win reinstall a vége, pedig sima driver uninstallal semmi gond nem lett volna valószínűleg.
-
-
Sareth
senior tag
válasz
kovsol #22491 üzenetére
Már nem csinálok a számból segget, alapból nem az én stílusom lenyelem a békát de azért ez elég nagy átbaszás révén hogy a hivatalos oldalon is ötödike az akció időpontja, én meg aznap rendeltem.
Lauda - Ezt nem írhatom mert nem tudtam róla, egy hazugság miatt meg nem verem magam. Amúgy kiálltam ne aggódj. Elég emelkedett hangú levelet írtam, de le vannak védve mert egy kártyánál sem szerepel a Batman kupon...
szerk: válaszoltam a levelükre, csatolva a hivatalos akciós bejelentést erre ezt kapom: „Jelenleg még egyetlen Batman kupont sem kaptunk a gyártótól. Ha megérkeznek akkor kerül fel a termék nevébe az a játék is.” azaz ha lefordítva: Ha megjönnek a kuponok majd azokkal hirdetjük a kártyákat hogy minél többet adjunk el belőle, maga pedig hiába vett egy 126 000 Ft-os kártyát kupont még akkor sem kap ha járna... Jó a marketing a bőr meg vastag... Mindegy leszarom...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kovsol #22105 üzenetére
Még beszélgettünk is CF témában annak idején.
Biztatóan hangzik, köszönöm Nektek!
Azért is kérdezem, mert mondhatni megvannak az elvárásaim, mert mondhatni a 8500-as szériától kezdve csak ATI/Radeon kártyáim voltak, leszámítva egy 9600GT Golden Sample-t.
Most viszont elhatároztam, hogy kipróbálom a másik oldalt, megint.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows XP
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest