-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #21937 üzenetére
Érdekelne a ti tapasztalataitok is!
Szóval egy ideje nézegetem a kártyám képességeit és határait.
Ugyan csak egy GTX 760-am van, de közületek is sokan használják az MSI Afterburner progit és itt aktívabbak is vagytok mint a kártyám topikjában.Így kérdezem tőletek, hogy az MSI Afterburner-t használva ti milyen beállítást használtok az "Unlock voltage control" rész mellett lenyíló menüből _nem_ MSI gyártmányú kártya esetén a plusz fesz érdekében?
Esetemben az "Extended MSI" van kiválasztva, és érvényesítve.
Viszont a HWMonitor szerint nem nem kapja meg a plusz feszt az Asus gyártmányú, nem referencia nyákos kártyám.Így ennek utána szeretnék járni, hogy ti mit tapasztaltok a MSI tuning progijával, milyen beállítást használtok a már említett "Unlock voltage control" résznél, és nálatok mit mutat a HWMonitor progi vagy bármelyik más progi ami nem az Afterburner, hogy mennyi feszt kap 3D terhelés alatt a kártyátok.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Az MSI Afterburner esetén ha nem MSI kártyám van (hanem Asus, és nem gyári nyákos hanem áttervezett) akkor ennél az opciónál mit válasszak a pirossal bekeretezett "Unlock voltage control" rész mellett lenyíló menüből?
Mindegy mert ígyis-úgyis adja a plusz feszt, vagy azért van különbség, főleg ha nem MSI kártyája van az embernek?
Üdv
Puma -
Puma K
nagyúr
Ezt a megmagyarázást... az komoly.
Szerintem semmi nem szeret semmit alapjáraton.
Van egy technológia ami ki vagy forrva és hozza azt amit kell és amire szánják vagy nem.
Aután alulmarad kategóriával esetleg kategóriákkal a konkurenstől.Az AMD meg sok labdát rugdosott már a kapufára mindig mikor "új cipőt vett fel" meg "új technikákat tanult" hogy na majd most tudok kapuba rúgni!
De nem.Én azt csodálom, hogy vannak befektetőik.
Na de megyek tovább GTA V-özni az i5-4460-as procimmal:
-
Puma K
nagyúr
Várj, segítek!
A lényeg amit a kolléga írt:
-Most kíváncsiságból indítottam egy Heaven tesztet...
-Fix 16% venti sebességet adtam meg neki ez alá nem tudom vinni, így beállt 74-75 fokra
-1501Mhz ről 64 foknál visszavett 1489Mhz-re, és utána már nem csökkent a 75 fokig már jobbanEzt most embertől, ember méretű szalmabábútól és VGA kártyától függetlenül írom:
Amúgy vicces, hogy az Nv féle GPU Boost-ot hogy megköveteli és milyen természetesnek veszi mindenki.
Anno meg hogy le lett hurrogva mikor még nem volt senkinek újabb kártyája ami már támogatta a Boost és boost 2.0-át, hogy mit emel az pár Mhz-t minek az amúgy is?! -
Puma K
nagyúr
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem fagyizott be tőle..
-
Puma K
nagyúr
"Azt felejtitek el mindenhonnan"
Kik felejtik el?
Az "envidiások"? Ez valami általánosítás?Vagy akik előbb cserélnek VGA-t, hogy az újabb lehetőségeket kihasználják úgy mint nagyobb felbontás, új élsimítások és egyéb újdonságok?
Nem tudom AMD-nél ki lehet-e már kényszeríteni driver-ből a nagyobb felbontást, de Nv-nél már minimum 2 éve játszadoztunk ezzel a lehetőséggel: 2880x1660 felbontáson játszani
Akkor arra jutottunk, hogy nincs nagyon értelme élsimítást használni, mert nem igazán veszi észre az ember, hogy van-e vagy nincs, mert a látványvilág élesebb és szebb valamint a stabil FPS is fontos az élsimítások meg csak fojtogatják feleslegesen a GPU-t ekkora felbontásoknál.
Én élsimítást a GTX 760-om (2GB) mellett max full HD-ban kapcsolok, de előbb váltok nagyobb felbontásra inkább.
-
Puma K
nagyúr
Köszi a válaszokat!
(Bocs csak mobilról vagyok) -
Puma K
nagyúr
Helló!
A GTX 980-ból van olyan verzió aminek maximum 1db 8pin-es tápcsatija van?
Mint pl az Asus Strix GTX 970?Üdv
Puma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mozilla Thunderbird
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Megérkezett az Android 15
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest