-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ScomComputer
veterán
válasz
torma1981 #26515 üzenetére
Átalakító kell......csak normál hdmi-hdmi kábelem van,abból egy tucat....hát ez a baj, drága barátom...
bombibmw: Köszi...beelőztél!
kovsol: de adnak, a régi dsub-dvi átalakítót,anno volt nekem vagy 20 darab.....
torma1981én is azért figyelgetem,mert most akarok a gyereknek egy 980-at....
-
bombibmw
veterán
válasz
torma1981 #26515 üzenetére
Azért baj,mert ha valaki megveszi és ráizgul,hogy ő most játszik egy jót végre,akkor rájön,hogy ide bizony átalakító kell és csúszik a game pár napot a beszerzése miatt.
Persze jobb,ha vétel előtt néz utána mindenki mindennek.Én este újra csatlakozok egy 970 WF3-mal.
Kíváncsi leszek rá,mennyire hajtja majd ki a 4670. -
Reggie0
félisten
válasz
torma1981 #26277 üzenetére
Pl. a4tech-nel mindent 1 ev garival adnak(ezert tunik olcsonak) es a tovabbi evek felaras opcio.
(#26285) Qwerkus: Attol fugg milyen tap es milyen kartya. Attol meg, hogy 8 pines csati kell a kartyanak, nem feltetlen fogyaszt tobbet, mint amit egy 6 pines taprol is felveheto lenne. De ennek utana kell jarni.
-
-
-
válasz
torma1981 #22367 üzenetére
De jól tudom, tehát ez egy NVIDIA központi akció, minden gyártónak a GTX960/GTX970/GTX980 jár, de a Gigabyte-ot kivették a listából, mert az NVIDIA csak a hivatalos magyar disztribútoroktól származó kártyák után tud játékkupont adni.Mivel a Giga 90%-ban külföldi beszerzés,így azt ki kellett venniük. Így érthető?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
torma1981 #19471 üzenetére
enyem novemberi volt, akkor epp nem jart semmi hozza. de az osszes tartozekkal egyutt kuldtem vissza. de ez tenyleg ilyen, hogy a kupon csak azert ingyenes, mert vettel egy kartyat. kb mint a kabelek amiket kapsz hozza a dobozban.
85 fokig mondjuk nem tudom hogy engedte fel magat a kartya, hacsak nem meg lett rajta emelve a thermal limit. gyarilag a 970 nem mehet 80 fok fole piszkalas nelkul, mert leszabalyoz a kartya a ventifordulat emelesen felul is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
torma1981 #19466 üzenetére
par napja meg semmi bajod nem volt vele.
btw tartozeknak tartozek a kupon is, de a celra tenyleg ott a fogyasztovedelem.
-
Reggie0
félisten
válasz
torma1981 #19459 üzenetére
Mi a hihetetlen, visszakuldted a kupont es letagadtak?
(#19466) torma1981: Siman kuld vissza a kupont es irj egy adasveteli szerzodest a jatekrol, valamint add at a hozzaferest, es kesz is vagy.
A problema, hogy te nem vagy jogosult a kuponra, mivel elalltal a szerzodestol, igy te nem vasaroltal videokartyat.
-
h1mpi
félisten
-
Mate
nagyúr
válasz
torma1981 #18595 üzenetére
60 fok alatt ennek se megy a ventije. Ezt én át is állítottam. Baromságnak tartom. 25-30%-on nálam még semmi hangja így a ventinek. Ez azt eredményezi, hogy 65° fölé csak nagyon nagy terhelés hatására megy, akkor is minimális hanggal.
Viszont mint írtam ha letesztelted és nagyvonalakban elégedett vagy vele, akkor cseréld le a gyári pasztát. Mint a legtöbb vga esetében evga-nál is katasztrofális amit használtak.
-
Vistaboy
veterán
válasz
torma1981 #16705 üzenetére
Köszi a választ, remélem, tényleg igazad lesz. Azért mégis valahol idegesítő, hogy mindenféle tekintetben csúcskategóriás - csúcstechnológiás - hardverről beszélünk, erre ilyen lehetőség fennáll, hogy "cicereghet".
(#16706) h1mpi: Vsync-et használok, ahol csak lehet, fix 60 Hz-re van belőve a kép, úgyhogy akkor reméljük a legjobbakat. Macerás lenne visszavinni a kicsikét, meg hát, nem is azért veszem, hogy utána visszaadjam...
-
Taylor1235
csendes tag
válasz
torma1981 #16299 üzenetére
Igen ez nem túl sok. Nekem nem ér annyit, hogy várjak a döntésre, aztán kiderül mégsem stb.. áhh
Sok unbox videót néztem, külföldön is sokan kaptak fólia nélkülit, nem hiszem, hogy az ipon bontogatta a dobozt. Annyiból örülök, hogy semmi hangja a kártyának nyitott háznál sem.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy Asus Stirx túl is feszeli magát magától? Vagy ha hagyom gyárin akkor csak felmegy GPU 1253-ra, fesz pedig marad alap? -
-
helkis
veterán
válasz
torma1981 #13781 üzenetére
ha nem javítják, akkor mit csinálnak vele? megfogják és kidobják a leadott kártyát a kukába?
hidd el, meg fogják javítani, aztán majd másnak, akinek lesz más garis problémája oda fogják adni neki, mint cserekártyát.. te meg kaptál egy másik kártyát, ami már szintén volt gariban valszeg..
-
-
helkis
veterán
válasz
torma1981 #13462 üzenetére
csak a ventinek változott a sorszáma, vagy a kártyának? megjelölted a kártyát?
az új matrica alatt ott a régi matrica?gondolom egyik sem.. hidd el, visszakerül a gyártóhoz egy hibás termék, helyette kiadnak egy már felújítottat garanciába, annak eleve más a sorszáma. minden sorszámról egy adatbázisban van egy "kórtörténet", hogy mikor mivel volt javítva, 3. javítás után ledarálják (ha 4x is hibás lesz) mind a 3 javítás után más userhez fog kerülni a kártya.. ez ilyen egyszerű..
(#13465) torma1981 - sajna ez sem igaz már manapság, ha jól tudom..
**
**jól tudom
-
ÁdiBá
veterán
válasz
torma1981 #13450 üzenetére
Ha van arra megfelelő gépük amivel letudják a nyákról szedni akkor nyilván a gyártó megtudja javítani úgy hogy az adott kártyán cseréli a memória chipet ami megdöglött.
Viszont tudomásom szerint ez az eljárás nem olcsó, illetve nem igazán szoktak vele szórakozni a gyártók, küldenek egy új kártyát. -
Televan74
nagyúr
válasz
torma1981 #13450 üzenetére
Jobb esetben,az ASUS 970 itthon javítják,szerződéses partnernél.
Rosszabb esetben.Kiküldik,javítják,visszaküldik.Te meg addig sajnos malmozol.Nincs bent a törvényben ha jól tudom,hogy mennyi a javításra szánt idő.Lehet akár 2 hónap is.
Nálam 6 hétig gondolkodtak mire visszajött egy új vapor-x 290.
-
westlake
félisten
válasz
torma1981 #13446 üzenetére
Ezt nem igazán értettem.
Neked van egy hibás terméked, ami helyett nem kapsz vissza pénzt, vagy új terméket, hanem a régit javítják?Magyar törvények szerint se pénzt, se új terméket nem kell, hogy adjon senki. Ha tudják, akkor javítják. Egyébként meg bármit lehet cserélni egy VGA-n. Még Magyarországon is vannak olyan szervizek, ahol megcsinálnak neked bármit. Nyilván a panel rétegei között senki nem tud turkálni.
-
helkis
veterán
válasz
torma1981 #13169 üzenetére
FireStrike
biztos ez ihhlette futuremarkékat is
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
torma1981 #12306 üzenetére
gyakorlatilag az nvidia kiugrott a freesync elott a sajat megoldasaval.
varjatok par honapot, lesz belole open standard varians, tobbek kozott emiatt nem terjedt el sose a technologia az ara mellett (arrol nem is beszelve, hogy a celcsoport egy resze kiesik, en nem vennek TN monitort).
-
TTomax
félisten
válasz
torma1981 #12306 üzenetére
Nem,nem kell a minimum 60fps...egy min. 45 kell... egy hibát találtam eddig állóképen 30fps-nél villog,ez jellemzően a játékok betöltőképernyőjén érhető tetten,amint betölt elmúlik,nem is tudnék olyan játékot mondani ahol 30fps lock van játék alatt és állóképet nézegetsz,illetve ha van mégis ott sajnos ki kell kapcsolni a G-Syncet,bár oda nem is kell,ott biztosan nem lesz tearing...
(#12309) torma1981
Olvasd el még egyszer mert azt a Vsyncre értette.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest