- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
csibuka85 #16274 üzenetére
Miért ne lenne mindenhol az egyik legolcsóbb. Elmegy 73-75 fokig is legdurvább terhelésen, mert úgy van kialakítva hogy minél csendesebb legyen. Gyári venti profillal nem megy 1000 rpm felé. Semmi hangja. Ha akar adhat neki az ember agresszívebb venti profilt hogy minimális hangja legyen. Úgy 70 fok fölé nem megy.
-
yodamester10
őstag
válasz
csibuka85 #16171 üzenetére
Szerintem arra fognak hivatkozni,hogy mikor te vetted ezen az áron akkor ők X nagykertől kapták ennyiért.Most Y nagykertől kapják és jóval drágábban és te amennyiért vetted max annyiért vásárolhatsz vagy vissza kérheted az árát.Sajnos én már kértem vissza terméknek az árát és mivel vidékről rendeltem ezért utalták anno a 29.-ik napon a 30 ból.
-
h1mpi
félisten
válasz
csibuka85 #16167 üzenetére
A fogyasztóvédelem ingyen van, ott megpróbálhatod, de érdemes írni a PH!-s oldalára is ott sok jogász tanonc van és meg tudják mondani, hogy milyen jogaid vannak ez esetben.. Sajnos Mo-n a korrektség és a törvényiség az nem mindig találkozik. Tudnék pár példát mondani
Én nem mennék Nekik kérd vissza a pénzt és vegyél az aprón egy 980-at papíros garival. 150K-ért már láttam WF3-at, Nekem is az van és bőven jó... Ismersz, ha nem lennék vele 100%-ig megelégedve nem lenne a gépemben
-
wjbhbdux
veterán
-
Victor91
tag
válasz
csibuka85 #11994 üzenetére
Szia!
Akkor ezek szerint nem a legjobb teszt ez a két játék az SLI tesztelésére, mert azt nem tudom elhinni, hogy egy GTX 980 akár szénné húzva is annyit menjen mint két darab GTX 970.
Rosszul emlékeztem, még a szervit előtt készítettem videót a Crysis 3-ról is, most találtam meg a gépen, még feltöltöm azt is összehasonlítási alapnak. Az a játék jól támogatja a többkártyás megoldásokat.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
Bandi79
aktív tag
válasz
csibuka85 #11287 üzenetére
Mielőtt kiadnál egy valag pénzt egy új tápra, kérj vkitől kölcsön egyet és teszteld le, hogy megszűnik-e a cicergés. Lehetőleg vmi más gyártótól persze.
1200 Watt amúgyis teljesen felesleges a te konfigodhoz, eladod és veszel egy minőségi 650-750-est, még pénzed is marad
-
szasanyi
félisten
válasz
csibuka85 #11279 üzenetére
Ez még van 100x megkérdezheted, de már mondtam: senki sem tudja biztosan, csak akkor derül ki ha másik táppal kipróbálod. A felajánlás szvsz nagyok jó (sőt, kimondottan ideális neked), ti. az már kipróbált és biztosan hibamentes táp ami más VGA-kkal együtt nem generálta a jelenséget.
-
szasanyi
félisten
-
Szinyák
őstag
válasz
csibuka85 #11023 üzenetére
Hali,
Jaja szerintem gyorsult tőle elég jól látható, meg még ami nagyon fontos dolog ,hogy pls én lcd tévével használom a gépet sokkal szebbek és jobbak a színek,mert bele rakták az full range RGB funkciót így nem kell külön heckelni...
Ami nálam össze fosta magát az a shadowplay .-benne nem tudom másnál ,hogy működik ,de a be kapcsolom hogy vegyen utána meg ki akkor az asztalon a kép kimered az jobb oldaláról egy 20cm sáv eltűnik
Másnál ez a jelenség van?Üdv,
Szinyák -
TTomax
félisten
válasz
csibuka85 #10948 üzenetére
Mire DX12 lesz,meg rá játék is a 970 elég lesz egy belepőszintre ... vagy arra sem talán...Inkább arra koncentrálj,hogy mit megy most az a lényeg azért fizetsz... évente/kétévente az itt fórumozók 90%-a vga-t cserél...
A mérések elég pontosak,ugyanaz az konfig/os... már én sokat nem várnék a régebbi játékokban,az újakat meg javítják ha gond van...
-
bombibmw
veterán
válasz
csibuka85 #10949 üzenetére
Mint láthatod,olvashatod,egy is elég,de a kettő még jobb.
De hát neked is volt és igen jól futottak a játékok.
Nem tapasztaltam lagokat Sehol.
Az egyetlen hátránya a felső kártya melegedése.
Egy kicsit magasabb az alapfesze nálam,ezért ma megcserélem őket és megnézem úgy is.
Ha nem Vagy megelégedve az Sli-vel,simán eladod őket,kis bukóval(vagy elállsz a vásárlástól).
-
prokxy
veterán
válasz
csibuka85 #10861 üzenetére
Csak szépen sorban, először a mai MSI, utána a tesója, de az kb 2-3 hónap múlva.
#10862) SSJPeter: kösz a linket, nem vészes ez. 75% az jó, remélem, h ebbe fogok tartozni
#10863) ingalls: Az R9 290 is cicereg, ha intró vagy vmi vacak van, a gond akkor lenne, ha ez alacsony FPS számon is produkálja. Tuti ez lesz a vevő kérdése: ez is cicereg?
#10864) blu79: este megírom a véleményem róla, kis benchmark, BF4 teszt, ill. majd tuningban lesz kérdésem, esetleg beállításban, nekem az Nvidia új világ, kb 8 éve nem voltam Zöld. Bízom benne, h egy jó tuningos és halk darabot fogok ki!
-
eldarin
tag
válasz
csibuka85 #10736 üzenetére
Nekem semmi bajom a Gigával azért is rendeltem mégegyszer G1-et, csak az amit vettem most már kétszer ugyanazt a kártyát nagyon durván cicereg. Már írtam ide és videót is mutattam, hogy 60 fps mellett is nagyon hangos de még 5 fps mellett is tisztán hallható a coil whine. Ezért vittem vissza és most 4 nappal később eladták nekem ugyanazt a kártyát. Közben megjegyezném, hogy kupon sincs benne, pedig elvileg van hozzá
-
-
Anubris
őstag
válasz
csibuka85 #10708 üzenetére
A 980 Ti ha lesz akkor sem januárban, amíg a 390x nem jelent meg addig nem hoz új kártyát az NV és miután megjelent a 390x sem azonnal fogják kidobni az újat hanem rá pár hónapra.
Igazából szerintem nem is egy Ti kellene a UHD felbontásra csak magasabb vram, ha megnézed a videókat ilyen felbontáson a neten, akkor mindig azt látni, hogy maxon kivan használva a 4 gb. Egy 980 SLI 8gb vrammal szerintem a legtöbb játék esetében normális beállítások mellett (nem 4x msaa) képes lenne hozni a 60 fps-t, de még egyelőre a 8gb változatokat sem dobták piacra és lehet nem is fogják még egy jó ideig, mert nemrég az AMD-nek sem jött ez be.
-
SSJPeter
őstag
válasz
csibuka85 #10570 üzenetére
Aki nagyon ilyet szeretne, ilyen GALAX kártyát M.O-ról is be lehet rendeltetni, innen.
Keressetek rá a Galax kártyákra, forgalmaznak HOF-ot is.
Ez rá a módszer.
Persze nem olcsóbb mint külföldröl, söt drágább lesz, de legalább magyar garancia lesz rá, de az elállás necces lenne így is...
(nincs hosszú ö)
Persze egyébként nem lesznek kaphatók, kizárólag egyéni rendelésre.
Nem ajánlgatom, csak esetleg hátha nem vette észre valaki az elözö hsz-em.
-
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
csibuka85 #10478 üzenetére
Örülök neki nagyon
Szerk: Vagy nem lehet, hogy az a baj hogy amikor másodszorra kéri a kódot(a régió kiválasztása után) akkor alulra még egy ellenőrző kódot is be kell írni én meg nem láttam és nem írtam be semmit, Aztán amikor már másodszorra beírtam mindent már elhasznált kódnak vette
én barom
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csibuka85 #10467 üzenetére
elvileg a harom kimenetbol az U7en negy lesz, a kozepet elvileg le kell valasztani. hangkartyas topikban szerintem fognak tudni segiteni. az otodik a mikrofon. usb hosszabbitoval megy a gepbe.
b verzio, hogy egy "7.1 gamer" helyett veszel egy normalis teru, preciz es pontos 2.0at.
a hogy ferne el a kerdesre a valasz: legalso slot.
de ez itt nagyon off.
ingalls: Far Cry 4 intro alatt nalam a G1 nem visitott
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csibuka85 #10463 üzenetére
az Asus Xonar U7 amit keresel, esetleg az Asus Xonar ST / Essence ONE / TC twin impact felhasznalastol fuggoen.
egyebkent barmelyik 4Way lap ha a hangkartyat az also kartya fole mered rakni kozvetlenul. vagy pl a z97 ud5h black es akkor a felso kartya fole megy. egyik megoldas sem tokeletes (ld nekem is a belso XFIt egy kulso AMPDAC kombo valtotta)
mindket varians osszeakad egy nagyobb cpuhutovel.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest