Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
BF4 1 perc után kifagyott dx hibával a fenébe, AMD-vel egy darab fagyásom nem volt amióta kint van a játék, bétát is beleértve. Jól kezdődik.....
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
Alapon 1.2v daveoff Grat hozzà!
Na milyen a 290x utàn? Progi precision x!
-
Tirexi
addikt
-
keIdor
titán
Teljesen más architektúra. PS4 maximum szimulálni tudná a PS3-at, de ahhoz 100%, hogy gyenge a hardver, felső kategóriás PC se bírja. Majd ha elindul a Gaikai szerverparkja, akkor felhőből menni fog majd, de az sose lesz olyan, mintha előtted renderelné rendesen a hardver. Grafika gyengébb, input lag nagyobb.
Tirexi: mindenképp.
#2880: Nem pénz, nem lehet megoldani. Úgy lehetne még, hogy a PS4 alaplapjára tesznek egy PS3 alaplapot is, de akkor meg a PS4 nem 120k lenne, hanem 180k, mert két gép lenne egy burkolat alatt.
-
Tirexi
addikt
Na PS3 berendelve.
Legyen Unboxing? -
norb55
őstag
Majd én megoldom hogy az SLI custom hütés ne legyen 75 foknál tbb, csak kis időt kérek .
Első és ami nagyon fontos egy jó pasztázás a GPU-ra, amik vannak paszták gyárilag sz@rt se érnek.
A másik hogy erősebb ventilátorok kellenek, a mostani ventilátoraim, 1000-et pörögnek, majd cserélem egyk icsit erősebbekre 1500 rpm-re. ami 19DB nem 22 1000rpm-en.És playerstől várom a hátlapokat, azok is fognak dobni tuti pár fokot.
Bebizonyítom , hogy custom hütésel is ellehet érni a 70-75 fokot.
freestyée Hogy tudod összekötni a 3VGA-t? 3Way SLI nem 3 teljessen azonos referencia kártyával megy csak? a fix SLI hidet nem lehet felakni.
-
Tirexi
addikt
Éjjel megpróbáltam a lehetetlent, oldalra eldöntöttem a gépházat, hogy a levegő kifelé áramoljon de ugyan úgy egy idő után elérte a 85 fokot a jobb oldali (felső) VGA.
Hát ebből is tanultam most.
Ha SLI akkor csak ref.A Metro: LL-t meg végigtoltam. Kb 10 percre voltam a végétől.
-
norb55
őstag
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nekem a GT nem jön be, a Forza komolyabbnak tűnik mellette. Mondjuk nem csak tűnik.
Talán majd a PS4-re a GT7 jobb lesz.
Last of Us meg Uncharted 1-2-3 amit nagyon ajánlok, a zseniális nem kifejezés rájuk, annyira jó játékok.
Naughty Dog csinálta mind, nem véletlen.
Igen a Heavy Rain is jó. -
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Forza nagyon jó szerintem, én a GT -t lassúnak éreztem, persze csak az elején az, utána meg irányíthatatlanul gyors.
Forza mondjuk szintén az
de a horizon nekem bejött mert igaz arcados de hangulatos.
Ps3 at a gow, last of us, heavy rain, beyond two souls stb adják el, nagyon jó játékok
ezzel szemben xboxra nem igazán tudok már mondani, mert fable volt de annak is vége,szintén 1 gow széria, forzák, régen a castlevania de mint említettem már minden platformra van.
Az új gowok szerintem nem az igaziak 1ik konzolon sem,
sem az utolsó god of war, sem a gears of war.viszont a god of war 3 ps3 ra az valami brutális mai napig.
legjobb amikor posseidon szemét kinyomod . v mikor ijesztgeted hermészt aztán lenyesed a lábát .)
a vége meg rendesen kánaán de azt nem írom le ha esetleg még nem játszott itt valaki vele. -
trufa12
addikt
Jön most pc-re is valami autós, és ahogy elnéztem még ezen kívül is sok más játékot adnak majd ki.
Maradjunk annyiban hogy a konzol olcsóbb, és kifejezetten játékra jó (legalábbis kis hazánkban az xbox sem jó másra.)
A pc mindenre jó csak sok forintot kell bele ölni .
Én mind a kettőt szeretem de hogy évek óta a pc fikázása megy, ha nem lenne akkor nem lenne konzol se
A konzolok mellet főként az exclusivok szólnak.
De pl ott a castlevania is régen box exclusive volt de már az is jön pc-re ,is ps -re is.
Egyre több játék jön ki, az optimalizálással persze nem tud mit kezdeni az ember. Ez a marketing a konzolt az exclusivok adják el a pc-t meg a rossz optimalizálás. De így is van olyan aki pc áldoz.
Mind a kettő nagyon jó
-
Tirexi
addikt
Válasz erre: [link]
Aszonták nem kérnek az én szakmai tudásomból.
Figyi ebben a topic-ban nyugodtan írhatsz nekem bármikor bármilyen videóval kapcsolatban. Itt szabad.
-
trufa12
addikt
válasz
Howkeddlee #2838 üzenetére
ha lenne a zsebembe 150 akkor már nem lenne
-
-
Tirexi
addikt
Az mi a fenéért van, hogy a két vga 99%-on teker és egyiknek 1.17v a másiknak 1.13v a fesze.
Nem zavar addig amíg nem emelek Mhz-et addig minden szép és jó.
Ahogy adok neki +20Mhz-et már hibázik a vga.
Szal király de még az 1150Mhz sem megy így.Mi a fene ez az alacsony fesz max terhelésen?
-
törölt tag
-
Macka
veterán
Nekem a munka... Imádom, legszivesebben a nap 24 órájában ezt csinálnám...
-
Tirexi
addikt
Ja a videózás, meg a motorozás, meg a PC építés.
Ha minden igaz holnap megjön a maradék modding kellék és végre felkerül a ház oldalára a porszűrő.
Plexit kivettem az oldallapból és annak a helyére megy majd rá.
Ügyes vok mi Norb?Tacskódról arról a henger kutyáról mikor tolsz képet?
(#2801) norb55:
Na ezeket kipróbálom otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest