Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #1898 üzenetére
Ha jól emlékszem kb. minden órajelen 60 fok körül, ez a 81 fok az új LinX, és a nyári 40 fok eredménye.
-
Tirexi
addikt
Ugyan ez volt annó GS fórumon is...
GTX 285-öm volt egy 1280*1024-es monitorhoz.
Azt mondták cseréljem le egy FullHD-re mennyivel jobb lesz majd.
Ja jobb is lett. Vehettem mellé még egy 285-öt mert olyan low FPS-eket kaptam azzal a VGA-val, hogy azt hittem kidobom az erkélyen a monitorral együtt.
Amíg konzol portokkal kell játszani PC-n addig biztos, hogy nem veszek 1440p-t. Én nem fogom nézegetni még egyszer hogy egy egy nagyobb akciójelenetnél X játékban majdnem beáll a kép.Ezt felejtsétek el. Tirexinek nem kell 1440p még.
(#1894) Keldor papa:
A videóban nem látod a LOW FPS-t.
Elég sokat szenvedtem azokkal a játékokkal ott 1440p-be. -
keIdor
titán
Ezt a videót nem láttam, kár, hogy nem írattad ki az fps értékeket, akkor látnád miért érvelek amellett, hogy egy kártya is elég ha nem vagy atommaximalista. Azért van ilyen gépem, mert mindent ki szeretek próbálni, (680, 780) SLi, víz pont ez, nem is volt más célom vele.
Ugyanazért szeretem a CS-t, amiért te a Left 4 Dead-et. (azt is szeretem egyébként) Egyszerűen leköt, ellentétben néhány mai 6 órás FPS-el, amit kiviszek és kész, lehet utána fél évig, vagy évekig eszembe se jut elővenni. Tegnap is mentem BF4-ezni, azt olyan bug jött elő a szerveren, hogy semmi hang nem volt, csak a játék zenéje ment.
És így játszott mindenki a szerveren, hang nélkül. Mindenki írta, hogy szar neki is. Ilyen játékokkal szenvedjek? Mert egyébként az bejönne, csak egyszerűen bugos szar az egész, fél évvel adták ki korábban a kelleténél...Szóval érted... hiába van ilyen gép, nincs rá tartalom, a CS legalább leköt, még a Source is, hiába 10 éves.
norb55: Én szikével oldottam meg, biztonságosabbnak tartom. Egyébként mai fejjel LGA2011-et vennék, i7-3820 vagy i7-4820K-val ha csak 4C/8T kell. Egyszerűen a pasztamentesség miatt, azt még forrasztják. Nem is feltétlenül drágább platform.
-
norb55
őstag
Szíved joga eldönteni, nem hülyeségből ajánjuk , meghogy kicsesszünk veled
Én sz@rom a pénzt, kell? megvegyem neked?Szerintem tőlem nemigen keres itt kevesebbet senki.
Elhatározom, hogy arra sporolok, megvalósítom .cyberkind Mennyin járatod a 3770K-t?
Nem meleg kicsit?
-
norb55
őstag
Igy kell procit kupaktalanitani
Ezen besz@rok
-
Tirexi
addikt
3 játék te miről beszélsz ember?
Downsampling-ra meg azt mondtátok ugyan az mintha rendes natív 1440p lenne. (teljesítményileg)
Én itt most a teljesítményről beszélek nem a képről.
Gondolom, hogy a kép szebb még jó hogy szebb ugyan akkora méretben nagyobb felbontás meg szebbek a színek.Crysis 3-at tegnap próbáltam FXAA-val 1080p-ben éppen meg volt az átlag 60FPS-em a második füves pályán.
8XMSAA?? Soha nem állítottam még be annyit Cry 3-ra nem tudom miről beszélsz.Még SLI-vel sem.
Én szoktam nézni FPS értékeket ti meg szerintem nem.Amúgy ha nem érdekel a max graf meg az FPS akkor mi a lóherének kell neked SLI meg víz meg a tököm tudja?
Ez olyan mintha vennék egy Ferrari-t aztán Trabantal járnék munkába.(#1888) Keldor papa:
Persze hogy elég hozzá egy GTX 650-en is. A végén még megmagyarázzátok, hogy 1440p-be jobban mennek a játékok. Ne vicceljetek már.(#1886) F34R:
A zsebemben való turkálást meg be lehet fejezeni emberek.
Majd veszek olyan monitort ha sz@rom a pénzt mint itt páran. -
keIdor
titán
Zavar, hogy nem a grafikára verem?
Far Cry 3-at, Crysis 3-at, Tomb Raider-t mind egy kártyával vittem még ki, Crysis 3-at utólag, sőt FC3-at egy 680-al vittem ki annak idején. Csak FXAA és HBAO off, ennyi nem volt maximumon.
Tudod mihez kell SLi? A Crysis 3-ban a magas MSAA-hoz, meg BF4-ben a 3K felbontáshoz 2xMSAA, Ultra és HBAO beállításokhoz.Én tapasztalatból beszélek, te miből? Csináltál videót 3 játékról, az is upscale, vicc már ne is haragudj.
Bár megértem, akinek a Crysis 3 év játéka, mert az fekteti ki a gépet, annak elhiszem, hogy 8xMSAA alatt nem is élet az élet. -
norb55
őstag
Te aggódsz a jövőre nézve ,nevetve veszel másik kártyát,és ott az SLI
Én nem gyözködök tovább, csak jót akarok, nekem semmi hasznom nem származik belőle.
Ádibá is eltud játszani 2560×1440-be 780Ti kártyával egy Dell AH IPS panelü monitoron. Nem érzi azt hogy kelelne másik kártya.
GTX 780SLI-vel 70-90FPS a crysis 3 2× MSAA-val, vicc 780Ti elviszi 50-60FPS-el.
Más játék meg miaz ami alá nagy gépigény kell?
Metro last light talán.
-
Tirexi
addikt
Mondja az aki CS-vel játszik olyan rendszerrel.
Már bocs de te mivel szoktál még játszani azon kívül?
Skyrim-et ne hozd fel... Az alapgrafikával megy az 4K-val is, de tegyél fel egy ENB-et. A 120-ból mindjárt csak 30FPS lesz és 1080p-be élsimi nélkül...Milyen furcsa, hogy azok mondják, hogy jól megy minden game akik nem játszanak olyan játékokkal amikhez kell a hardver.
-
Tirexi
addikt
Én elhiszem nektek hogy szebb meg jobb de én már kipróbáltam az 1440p-ben való játékot.
Nem volt kellemes élmény 60-ról 30 FPS alá droppolásokat nézni... Igen élsimítás nélkül.
Nem csak 2 játékot kell ám megnézni amivel tolod hanem gondolni kell arra mi lesz mondjuk fél év múlva. 1440p-t SLI-re találták ki nem single VGA-ra akár mit is mondtok...
Még néha 1080p-ben is kevés 1 VGA.Mondljuk akinek elég a 30 FPS is a vegyen magának 4K-s monitort meg is érdemli.
-
keIdor
titán
De hagyd, már annyiszor ki lett tárgyalva az 1440p/120Hz/IPS/TN téma hogy kár tovább húzni, mindenki azt csinál amit akar. Minek győzködni, úgysincs hasznod belőle.
Nah, idén jön a Forza Horizon 2, az első rész volt az egyik legjobb autós játék, amivel az elmúlt 5 évben dolgom volt. Ott b@szhatod a PC-t.
De ez a konzol téma is nagyon lerágott már, ne is hozzuk fel inkább, felesleges.
-
norb55
őstag
De az ember csak jót akar, akinek 780TI karija van annak már kellene a 2560 felbontás. Full HD maradjon csak a konzolvilágába
Meg a filmek világába. 4K felbontás 27"-os monitorra persze felesleges, maximum ha tervező vagy és zoomolsz. De a 2560×1440 és az IPS panel játékokra, hmmm. Én is Ádibának köszönhetem 1évig győzködött.
Már én is a végét rágom a csontnak, nagyon nehéz pár embert meggyőzni
-
cyberkind
félisten
válasz
daveoff #1875 üzenetére
Nálam a több kártyás(gpu-s) rendszereknél volt ilyenre példa, meg arra is hogy 25%-on kullogtak a gpu-k, aztán tele lett a tököm, és bezöldültem, HÁLA AZ ÉGNEK.
(#1877) Keldor papa
Dehogy van eltúlozva.
Anno a Mass Effect 2-ben lekapcsolt a gép a CF miatt, le kellett tiltanom hogy ki tudjam tolni. -
daveoff
veterán
Köszi az üdvözlést skacok! Azt azért hozzáteszem, hogy én egy elégedett AMD tulaj vagyok/voltam, úgyhogy elég nagyok az elvárásaim az NV-al kapcsolatban. Nekem nem voltak driver gondjaim, stb. A 290X-el a melegedés, es a hang egyeseknek tényleg visszataszító lehet, engem ez nem zavart igazából. Inkább a gyenge tuning képessége zavart, ami elvileg mantle-el még keservesebb, ezért hajt a kíváncsiság NV felé. Gigabyte 780ti GHZ edition a kiszemelt, majd jövök tesztekkel, és véleménnyel, hogy milyen a 290X-hez képest.
-
norb55
őstag
Kihoznád a maximumot 780 TI kariból 2560 sokkal szebb mint a full HD.
Elmondani, nem könnyü, ezt látnod kellene, és megértenéd minek a 2560 .
Mikor futtatokegy Valley bechmarkor full HD-be vagy futtatok eggyet 2560-be, ég és föld a kettő közti különbség. Megérné beruháznod rá.
Játékok is sokkal szebbek. sőt még az asztal is sokkal szebb.A szemedet nem rontja annyira, pedig sokka világosabb a kijelző. Egy szóval egy élmény. Másik hogy a felbontást csökkenteni tudod, de a full HD-ből soha nem csinálsz 2560×1440-es felbontást. Én csak jót akarok, meg más is aki tapasztalta az IPS panel élményét.
-
daveoff
veterán
Na, ha minden igaz, akkor jövő héten jövök egy GTX 780Ti-vel, de ha elmarad a nagy Nvidia feeling amiről beszéltek, akkor a Ti lelketeken szárad....
Több mint 10év ATI/AMD vga használat után próbálkozok, vagyis még nem is volt NV-m.....
-
Tirexi
addikt
Mennyi hülyeséget tudtok ti összehozni.
Nekem nem sok VGA meg sok monitor kell hanem normális játékok amiket lehet játszani úgy, hogy nem alszok el közben. -
norb55
őstag
válasz
Phobion #1852 üzenetére
Jó kis kártya, halk hüvös, és talán még jól is tuningolható .
Gratulálok hozzá !cyberkind Tirexi helyébe én már a 2560 felbontásba törném a fejemet, SLI-nek ottvan igazán szerepe már. Jó kis AH-IPS panel.
Pont egy GTX 780 Ti ára
Sokkal szebbek élesebb texturák, szebb színek, gyors válasidő, Nah jó a 3D nincs.
-
Phobion
őstag
Hello mindenkinek! Az első igazán komoly kártyám.
-
F34R
nagyúr
válasz
Casanova* #1843 üzenetére
fake , mese habbal. meg Mantle-s jatekok,. istenem. Ez a mantle arra jo hogy most felfigyeljenek az AMD-re, hamar nem eleg a Gaming Evolved sem. Az vicces hogy majd mikor implentaljak valamikor addigra regen le fog csengeni a jatek. A Mantle-vel mindig csuszni fognak a javitasok mert honapokig ulnek rajta. Ez egy vicc, nem kellene eroltetni.
-
Casanova*
veterán
Szerintem az a 25% se pite, ahogy megdobta az FX8350+7970 konfigot! Nem beszélve arról, hogy kisimult a GPU grafikonja!
Arról nem beszélve, hogy így már 100% CPU-limites lett a game, mert ha megnézed, a GPU 11,6ms alatt kinyomta a képet, és a 15ms-es proci diktáljaFX8350-nek nincs IGP-je. most akkor mivan????
-
Tirexi
addikt
Kész a videó: [link]
Beteg lesz.
Van itt minden, káromkodás, Mantle szidás, minden. -
törölt tag
válasz
daveoff #1818 üzenetére
win7 64bit próbáltam úgy ahogyan leírtad. Még gránátvetővel is löttem a teherautókat embereket. Rendszer egy ocz vertex 3 ssd-n. Maga a játék wd Caviar Black FAEX winchesteren. Proci 4.5GHz classified ti alapon.
2014-01-31 12:24:22 - bf4
Frames: 105767 - Time: 1089137ms - Avg: 97.111 - Min: 34 - Max: 207Nincs nagy eltérés a két kari között de az átlag fps érdekes? Win8.1 teszt estefelé vagy holnap du.
-
daveoff
veterán
Tudom hogy nem lehet normálisan lemérni, ezért javasoltam, hogy multiba menjünk fel egy üres szerverr, és ott mérjünk. Ugyanazt csináljuk, és ennyi.......De ezt nem akarta players, pedig abból tényleg kiderülne mennyi van a két kártya között, ráadásul hasonló a konfigunk. Ilyet csináltam már mással is és reális képet adott a mérés.
Ez lett a mérésem eredménye. Hidd el nem csaltam semmivel, az időből is látszik, hogy nem tököltem....
Első pálya, BAKU, mikor megjelent a HUD, ott azon a vizes folyosón, akkor kezdtem el mérni, és a legvégén mikor elsötétült a kép akkor állítottam le. Végig rongyoltam a pályán, kinyírtam mindenkit egyedül
Amikor pofázós, szkriptelt jelenetek voltak akkor mindig a karaktereket néztem. Proci 4.5GHz-en ment, VGA alapórajel +8%, tehát 1080/1350MHz, órajelet nem monitoroztam, elvileg nem volt antiboost, de ebben nem vagyok biztos. Win 8.1 pro 64bit, játék SSD-ről futott.
2014-01-30 16:48:29 - bf4
Frames: 74827 - Time: 906750ms - Avg: 82.522 - Min: 33 - Max: 201 -
Casanova*
veterán
norb55 kollégát betámadták.
-
-
norb55
őstag
válasz
daveoff #1750 üzenetére
Hogy csinálsz tesztet? Mikor a Battlefield mérnökei olyan buták, hogy egy bechmarkot nem tudnak kiadni a játékra. Monitorizálod? Az sose lesz ugyan az. vicc VICC.
Emlékeztek a 7970 mekkora sztárolás volt?
Milyen fejlett GPU mennyi mindent tud, azt egy tök buta egyszerü felépitésű GTX 680 ott lihegett a nyakába mindig .
-
norb55
őstag
AMD már rég a csőd-be volt az Ati húzta ki a pöcegödörből. Nem is értem miért AMD lett a neve még mindig. Olyan nevet hogy lehet adni ami már rég elbukott.
Intel a core 2 dou procikkal megforgatta a kést az AMD-be. Akkor váltottam intelre.Nvidia és Intel közössen dolgozna, nem volna ellenfele a piacon és az AMD mehetne a konzolpiacra örökre.
Ismeritek azt a mondást, a nagyhal bekebelezi a kishalakat? .Aki nemtud a talpán maradni, megy a nagyobbakhoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)