Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #2794 üzenetére
Players111 nem kapja, ő megveszi. Az meg kicsit nagyobb adrealin, hogy meghal-e vagy nem egy 290K-s VGA. De a másik, van egy csomó olyan hobbi, ami elég drága mulatság, nekem ez nem meglepő, hogy valakinek ez a jó szórakozás.
Volna nekem is felesleges pénzem , felesleges hardverekre, én is bevállalnám biztos.
Én nem mernék ilyenbe belefogni, de megnéznék élőbe egyszer egy ilyet.Majd players a megunt dolgait, hozzámvágja, egy kis nitroval, én is nitrozok. (Ez az elképzelés a következő életembe talán megis valosúl.)
-
Tirexi
addikt
-
Phobion
őstag
Természetesen nem azért kérdeztem, mert a következő busszal terveztem indul egy kis nitróért.
Pályakezdő informatikusként érdekel minden, ami informatika, de köszi a részletezést.
(#2794) miklosss2012 - Azért komoly dolgok ezek, kíváncsi lennék egy ilyen tesztre élőben is. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Phobion #2791 üzenetére
Egyaltalan nem eri meg. En meg annak idejen az egyetemen csinaltam tobb kollegaval...nem volt gond az engedely. Aztan meg egyetem utan is be-be jartunk szorakozni, de mar egyre kevesebbet.
Meg egy dolog: mas az amikor a te sajat hw-iden szorakozol es mas az amikor kapsz par darabot hogy szorakozz.....
-
norb55
őstag
válasz
Phobion #2791 üzenetére
Kell hozzá engedélyaz LN2-höz, te bemész boltba, neked nem adnak csak úgy. különleges tartály ami szigetelt, amibe elhozod a folyékony nitrogént, már csak ez nemkevés pénz. Életveszélyes sérüléseket okoz, ez nem gyerekjáték.
Kell hozzá LN2 blokkok mind CPU-hoz mind GPU-hoz.
Szával sok pénz, és bátorság, ami kell kozzá, és engedély. Még az engedélyt talán kitudod kerülni, ha van olyan ismerősöd aki tud szerezni LN2-öt.
-
Phobion
őstag
Valaki tudná részletezni, hogy hogyan is zajlik egy ilyen "nitrózás"? Kb. minden érdekelne ezzel kapcsolatban.
Players111 kolléga tegnapi képét látván, nem akármilyen előkészület kell hozzá. -
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #2789 üzenetére
Magamat kellene már lenitrozni, az nem lenne unalmas tuti.
Aki szeretzi csinálni, jó kikapcsolódás, főleg hogy azért elég szép rekordokat dönt, szerintem neki nem unalmas.Én úgy vagyok vele ami érdekel, leköt az nem unalmas hosszútávon se. Ami nemérdekel, nemköt le, az adhat akármilyen jóprogramot, akkorse fog érdekelni.
-
norb55
őstag
válasz
#35434496 #2776 üzenetére
Én meg players-től vásárolnák idáig leggszivesebben. Neki nekik nem csak 1 kártyája van.
A nitrós az álltalába megmarad neki. Szerintem nagyon korrekt ember
Hú de megnéznék élőbe egy ilyen nitrózástakoska07 Szakmaiba nemlehet offolni, egyből a fáradt gőzbe küldik. így akik ott vannak, azok nagyrésze itt is van .
-
Tirexi
addikt
-
-
keIdor
titán
válasz
Motion_Blur #2767 üzenetére
Embere válogatja, mert én meg azt szeretem, ha minden pici és emiatt nagy a munkaterület.
Két PH-t teszek egymás mellé és még marad helyem.
Akinek kicsi, az nyomja meg a CTRL+Görgő felfelét. -
Tirexi
addikt
válasz
Motion_Blur #2767 üzenetére
Játékra kéne. 1600 már sok lenne a VGA-knak.
Amúgy azt néztam amit Norb másodikként linkelt. -
Tirexi
addikt
válasz
Motion_Blur #2759 üzenetére
Ja rám várt.
Nem bántam meg hogy lecseréltem.
Meg 1440p-re már tényleg minden plusz erő kell.
Crysis 3 pl nagyon jól megy akkora felbontáson.
Már csak egy moncsi kéne.Te mit ajánlasz?
-
norb55
őstag
De mennyiért adtad el a GTX 780-at?
Pont annyival olcsóbban mint amennyivel olcsóbban vetted a 780TI kártyákat. .Mostmár ne cseréld vissza
Jó kis kártyák azok, ne foglalkozz vele ki mit mond, ha nem jött volna ki a 780 én is 780Ti-t vettem volna.
De így maradnak ezek a hulladékok
-
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #2754 üzenetére
Azért 2db GTX 780 classified 334.000FT,2db gigabyte 780TI 370.000FT.
Nem olyan nagy az árkülömbség, Persze ha 2db Giga 780-at nézünk 2× 136.000 .Tirexi a leggjobbakra törekszik, nincs ezzel semmi gond, de hidd el a valley mark nem olyan meghatározó program ám. 780Ti gyorsabb sokkal azért.
Bár megjegyzem halkan azért, hogy Tirexi helyébe én nem adtam vola el a 780 SLI-t.
Tirexi, 780TI sli nem fog annyival többet hozni, én vártam volna az új csúcs Nvidiákra, és egy komoly monitort vettem volna a GTX 780 SLI-hez. (ne kövezzetek meg, ez csak az én szerény véleményem )
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
Shokkolo #2748 üzenetére
Az én tesztem nem úgy sült el te mi a f@szról beszélsz ember?
Neked döglenek meg a driverek nem nekem.Ez full korrekt teszt ahogy Motion is írta itt nincsen hiba meg fals eredmény.
Itt arról van szó hogy Miklós barátunk megállapította hogy nincs nagy különbség a két VGA között úgy hogy nála a kártyák jobban voltak húzva és még az oprendszer sem ugyan az...
Magyarul a hasonlítgatása annyit ér mint sz@rnak egy pofon... -
MiklosSaS
nagyúr
Azert a hangnemeden valtoztass ! Nem a YT-on vagyunk, es ne keverj minket ossze a tizeneves gyermekekkel akik a videoidat nezik !
A faxomat sem erdekel hogy milyen teszteket meg hogyan nyomsz, azt mondtam csak hogy nincs nagy kulonbseg a 2 kartya kozott (780 vs 780Ti).Aztan meg engem egyaltalan nem erdekel hogy teged erdekel vagy sem az en eredmenyem. Magasrol lexarom a velemenyedet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MiklosSaS #2743 üzenetére
Te hasonlítottad az eredményedet az övéhez. Amit ugye nem is lehet korrekt módon megtenni, mert más a szoftver és hardverkörnyezet. Teljesen korrekt az eredménye, 780 vs. 780Ti viszonylatban pedig a Valley a legkevésbé mérvadó teszt.
Nagyjából 20% különbség van a két kártya között, legalábbis ref. szinten.
ui: Valleyben a világon semmit nem számít a CPU freki
-
MiklosSaS
nagyúr
De most mit kapod fel ugy a vizet mint akinek elvetek a jatekat ? Csak azt szerettem volna mondani/irni hogy nincs a 2 kartya kozott olyan nagy egetrengeto kulonbseg.
Nalad a CPU 4.6 Ghz nalam pedig 4.5 Ghz, az egyik kartyam 1280 Mhz-en megy a masik meg 1267-en nalad pedig mindketto 1200 Mhz-en.
Meg csak annyi hogy nalam a fesz az alapon van, azt nem babraltam. -
keIdor
titán
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
4K-s monitor tervezőknek való, nem játékosoknak
Az csak arra jó hogy a 780TI SLI szenvedjen.
4K értelme a TV-nél van ott is a 150cm-es és társainál. De ott meg a PS4 nemtámogatjaÚgyhogy a 4K akkor jó mikor ráközelítesz valamire, játékra nemérdemes.
Még talán a filmeknél is jól jön. -
Rasiel
senior tag
Hát, az az igazság, hogy innen nem sok mindent ismerek...
Destiny jól hangzik, Borderlands nekem is nagyon tetszik, bár még nem vittem végig. Ha hasonló lesz, akkor csak jó lehet, bár sajna konzolos, ahogy írtad.
Titkon reméltem, hogy benne lesz a listádban egy Mirror's Edge 2 is.Az első részét nagyon szerettem, nem egyszer játszottam végig, főként az volt a bajom vele, hogy eléggé rövid volt.
A listából még a Watch Dogs ismerős (hiszen mindenhonnan ez folyikés a Project Cars. A The Evil Within viszont akkor várós, mert a horror "kedves" műfaj számomra.
daveoff: Gratula az avidhoz, nagyon jól megcsinálták!
(#2722) norb55: Még a végén 4k lesz belőle, azért akart ennyire biztosra menni.
Dell IPS-ből van is 24" és 32"-es méretben, bár még horror áron.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Shokkolo #2695 üzenetére
Nálam a RAM-mal volt gond anno. Kb. kéthavonta mindig kaptam egy kéket idle-ben. A vicc az volt, hogy mindenhol normálisan ment, igaz néha játékokból kilépett hibával, hogy az exe leállt. Mindez azért volt, mert CL8-on hajtottam a RAM-jaimat, ha adtam neki nagyobb feszt, azt sem szerette, így maradt a CL9.
(#2717) norb55: Szerintem Physx-ezni rakott bele egy gyengébb kártyát, lehet volt valami neki a szekrényébe.
-
keIdor
titán
-
norb55
őstag
NEM BÍRTAD KI MI?
Tudtam, szinte tudtam
Megyek is lottozni, ha nyerek, megosztom 25%-át a nyereményemnek
Gratulálok a komoly kis gépedhez!
Ha kiesik a lemez a gépet balra fordítod 90fokba és megvan oldva
daveoff Jó kis avatar lett. azért a nagyok összehozták neked !
Yedi lovagot ábrázolja, skywolkert nem? vagy hogy írják a nevét . -
Tirexi
addikt
-
keIdor
titán
válasz
Shokkolo #2685 üzenetére
Volt már olyan itt többeknél is, nálam is, hogy a stabilnak hitt beállítás instabil lesz. Ezt okozhatja szoftver is persze, jön egy Windows Update és valami változik.
Gondolom azért egy CMOS Clear-el is próbáltad ezeket.
Ha alap procival is csinálja csak akkor lehet kizárni.
-
keIdor
titán
Lesz, de amiket várok annak 2/3-át konzolra veszem, mert vagy exkluzív, vagy mert multis és haverok nagy része inkább konzolos.
Destiny - Xbox One és PS4 only, olyasmi mint a Borderlands csak annál jobb.
Erre most nagyon rá vagyok kattanva, Szeptemberben jön.
The Division - erre is nagyon rá vagyok állva, ez egy MMOTPS, érdekesen hangzik. Elvileg lesz minden platformra.
Watch Dogs - ezt is nagyon várom, lesz mindenre
Deep Down - PS4 only, ez valami RPG lesz.
Quantum Break - Xbox One only, valami FPS lesz, ezekről csak ennyit tudni.
Order: 1886 - PS4 only, nem tudom milyen lesz de a trailer megfogott, jónak tűnik.
Forza Horizon 2 - Xbox One only.
Drive Club - PS4 only, autós.
Project Cars - egyelőre az összes platformra jön ha minden igaz.
The Evil Within - horror TPS
Wolfenstein: The New Order - Napjainkban játszódik, de a nácik nyertek a II. világháborúban, érdekesen hangzik a történet szóval kell.Ennyi ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Panasonic Toughbook Cf 54- Érintőképernyős - I5 5300 model
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest