Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Kinek mi kelelne?
-
norb55
őstag
PC függő és a szelektív hulladékgyüjtés
Ide már karácsonyfa se kell , ottvan a színes domb
-
-
norb55
őstag
Az igényesség netovábbja.
-
SimonYana
addikt
Nem is tudok mindég itt lenni , mert nekem dolgoznom kell! A sok kis pöcs azért tud mindég itt lenni , mert Apuka és Anyuka dolgozik (nincs ideje a gyereket lesni) , hogy Ő itt lehessen és nem is sejti , hogy ezzel mekkora kárt okoz mindenkinek aki él a földön! Nem kell itt 20 évre gondolkozni! Nézd meg majd 5 év múlva!
-
Goldmen75
őstag
Én szoktam mondani mikor tanácsért fordulnak hozzám a boltba, hogy csak fórumot ne olvasson! Mert amik itt mennek, totál elbizonytalanítanak mindenkit (tisztelet a kivételes topicoknak persze)
De nagyon eldurvult a helyzet, arról nem is beszélve hogy mennyi vérpistike, meg szomszéd meg már a kutya is ért a gép javításhoz szereléshez...s mikor már mindenki elbasz mindent akkor fordulnak a valóban hozzáértőhöz...Ez a világ meghülyült teljesen...én már semmin sem csodálkozom, semmin...
Eddig ati-s voltam, most kipróbáltam 780-at, totál más világ, megírtam ,erre a modik ki is szanálták a topicból
Nem lehet vélemény se csak a száraz szakmai rész...amiből soxor már nem lehet mit kihozni....
Na de ez van...ezt kell szeretni -
Tirexi
addikt
válasz
SimonYana #183 üzenetére
Anno internet? Nem is álmodhattam róla... 18 éves korom után lett internetem amit a mai napig saját pénzből fizetek.
Ma meg mi van? Majdnem hogy a gép elé potyognak ki a gyerekek.
Bele sem merek gondolni mi lesz mondjuk úgy 20 év múlva.
De ez a technikai fejlődés nem csak a fórumokon látszódik hanem a videó megosztókon is.
A gépet használtan olcsón be lehet szerezni és az esetek 90%-ban a szülők fizetik az internetet, a gyereknek már csak a billentyűzetet kell vernie. Ez van most.Amúgy itt PH-n a cikk írók sincsenek néha tisztában a dolgokkal. Volt a YouTube-os cikk, a Tömeges pusztítás a játékos YouTube-videóknál hát hallod... Olyanokat írtak benne, hogy a fejemet fogtam...
Sztem a cikk írónak még csatornája sincsen.Na mind1, majd megmondják Yana, hogy nem kell kötelezően a fórumra mászkálni és akkor nem idegesíted fel magad.
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Véleményem ugyan az és nem neked szól , mert nem Te moderálod , hanem más , de egy hányás az egész PH a sok kibaszott lúzerral aki azonnal szalad a modikhoz , hogy jaj most XY ide írt a házról és én csak a 780-at akarom látni! Apu segíts és verd meg őket vagy ki kell tiltani!
Mert óvatlan , hogy bele kerüljön a témába más is! Hisz komplett gépről beszélünk amikor bármi más is befolyásolja a 780-as működését és teljesítményét! Na most ilyenkor hagyjam félbe a mondanivalómat?
Írjam neki azért nem megy rendesen a GTX 780-ad , mert .....................................................................
Találd ki mert ez nem ide való téma!
Nem rád haragszom , csak elmondtam a véleményem a szakmai szarságról és a lúzerekről , mert minden tudjuk , hogy a modik nem olvassák végig mind azt amit több százezren írunk!
Többször belém kötöttek , majd kitiltottak személyeskedésért , mert megmondtam a kis parasztnak , hogy ment a modikhoz azonnal sírni! Másik mikor valakinek akkora arca van mint az állat és ketten okoskodnak egy topickban és mindenkit lenéznek a kis takonygombócok , mert tudom , találkoztam már velük. Verik a nyálukat a vízhűtés topicban , pedig még Anyuka szalad a bilivel utána mikor én már szereltem a vizet itthon a gépembe!
Gyerekek! Ki van fordulva a világ! Okos ember nincs és mindenki okoskodik!
Sajnos sokat láttam már és ez egyre szarabb!
Én is nyitottam már topicot és sosem kellet takarítani!
Ha valakibe belekötünk , akkor már hosszú oldalakon keresztül csak a vita! Pedig csak túl kellene rajta lépni! Ha nem érdekel valakit ne olvassa el!
SORRY!
Nem kötekedek , csak egy vélemény! -
cyberkind
félisten
Maradjunk a Lokálban, az Amd 290-es topikba benézve pár nappal ezelőtt a gk104-ről volt szó, mondom ez aztán Amd.
Hülyeség az egész, a moderátorokat nem lehet érteni mi bajuk van, az Amd topikban csak törölgetnek maszatolnak, de nem dobják át Lokálba, mert ahogy te mondtad Abu topikja, hát ez k. csodás. -
Tirexi
addikt
válasz
SimonYana #179 üzenetére
"Vagy a mondani valóm egyik felét írjam a házak topicba , majd a másik felét a hűtésbe , utána átmegyek a vízhűtésbe , mert az is bele keveredik , de ne hagyjam abba , mert már akkor menjek be a HAF topicba is és utána a Corsair carbide-series topicba is , mert az már oda való"
Figyi ezt nem velem kéne megbeszélni hanem a moderátorokkal.
Szerintük ott csak a GTX 780-ról lehet beszélni semmi másról. Ez így is van valamelyest mert ugye Szakmai topic és éppen ezért hoztam létre az Off Topic-ot ahol mehet a 780-al kapcsolatos más téma is.
Csak az ember miért menjen át egy szinte kihalt topic-ba amikor lehet, hogy a beszélgető partnere nem fogja követni?
Én ezt megoldottam ezzel a "Válasz erre:" dologgal. Az a baj, hogy senki nem csinálja ezt utánam.Ahogyan így leírtad tényleg elég bután hangzik, de mit lehet tenni? A 290 topic-ban anno a vízhűtés miatt szóltak.
Nem marad más mint átlinkelni az off topic-ba ha a 780 téma kezd off irányba menni. Ezt így kéne. Én így is kezdtem el csinálni.
Ha meg AMD vs NV jön fel témának akkor meg go az AMD vs NV topic. (átlinkeléssel)Vagy így csináljuk vagy Lokálban maradunk.
Ahogy kivettem mi számít off-nak az kb annyi, hogy addig oké amíg a 780 hőmérsékletéről van szó, de az már nem oké amikor elkezdik sorolni, hogy kinek milyen gépházban ugyan az a VGA hány fokos.
Vélemény Yana?
(#166) norb55:
"most mi a baj ha néha monitor téma is van a topicba?"Ezt ne tőlem kérdezd hanem attól aki átrakta a topic-ot a Lokálba.
(#167) iszilard:
Sztem egy NV-s nem fogja a saját topic-ját jelenteni, hacsak nem valami rosszakaró kívülálló akinek még életében nem volt 780-a.
AMD vs NV meg mindig is lesz nem hiába hoztak létre hozzá még külön topic-ot is. -
SimonYana
addikt
Ez egy örök vita marad mindég és nem lehet teljesen leszűkíteni , mert ha elkezdesz beszélgetni egy 780-as hibáról pl. , aminek a vége a hő , majd a kevés szellőzés , már bele is folytál egy házba , majd egy hűtésbe és ott hagyjuk abba , mint az idióták!? Vagy a mondani valóm egyik felét írjam a házak topicba , majd a másik felét a hűtésbe , utána átmegyek a vízhűtésbe , mert az is bele keveredik , de ne hagyjam abba , mert már akkor menjewk be a HAF topicba is és utána a Corsair carbide-series topicba is , mert az már oda való , de közben mindenki beszól felnyom , majd jönnek a viták , amit már itt folytatunk ......... Tényleg erre van szükség emberek!??? Most akkor Boldogabb a Karácsony?
-
h.adam.92
őstag
link
A Mantle-t mindenképpen megvárom. Az lesz a döntő tényező, hogy 290X vagy 780Ti lesz-e.
Nem nagyon hinném, hogy az NVidia támogatni fogja a Mantle-t, inkább csinál ő is egy új API-t. -
norb55
őstag
válasz
hszilard666 #167 üzenetére
Nem az AMD a lényeg, felőlem lehet 2× olyan gyors mint az Nvidia, nem érdekel az se.
Mindenkinem úgy is az a jó ami van neki.És igen AMD-s emberke jelentette a Topicot. ezz 99%.
-
cyberkind
félisten
-
hszilard666
veterán
Nem értetlen hanem ÉRETLEN
Nem izgat a tonnányi offolás csak kicsit kezd undorítóvá válni ez az AMD vs nVidia b@szakodás. Meg hogy AMD jelentette a topikot...
Ha mondjuk a csini kis mociddal koccansz valakivel akkor az már röktön AMDs? Neked mindenki amds aki nem veletek van... Na ez a gáz. -
norb55
őstag
válasz
cyberkind #164 üzenetére
Nvidia karikat inkább nem sorolom fel, volt nagyon sok
Nvidia kártyák, nagyon jók, és nem azért mert az van nekem, az FX5200 óta, hanem egyszerü a drivere, kezelése, tökéletes stabilitást nyújt. Egyedül tényleg csak az ára ami eddig elelne szólt, de mostmár az se vészes.
Tirexi Ne rágódj már azon, most mi a baj ha néha monitor téma is van a topicba?
Nem figyelted még meg csak az AMD-s emberek szemét bántja a dolog? Szerintem olyan komplikált a felépítésük, mint a Radeon kártyáknak. Túl komplex a számításúk, és hibákba ütköznek
Tisztelet a kivételeknek . -
Tirexi
addikt
Válasz erre: [link]
Mit értettem félre? Olvassál vissza egy kicsit aztán rájössz.
Látom neked is NV-d van...Akkor ezek szerint nem tévedtem nagyot.
A te felesleges off hsz-eddel meg semmi gond nincsen tudom. Velem van a hiba mindig és mindenhol.
Az a gáz barátom ami abban a topic-ban folyik már napok óta.
Képtelenek felfogni az emberek, hogy az nem monitor meg gépház meg vízhűtés topic és akkor már alapból benne vagyunk nyakig akkor még jönnek az AMD-sek megmagyarázni, SZINTÉN off hsz-be, hogy mit kéne máshogy csinálni a topic-ba holott nekik is lett szólva, hogy sok náluk az off. (vízhűtés 290-re emlékezz vissza)
Mindenkinek van saját off topic-ja oda lehet menni nyomatni a felesleges hsz-eket. -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Tirexi
addikt
-
BlackSoft
addikt
-
Tirexi
addikt
Láttatok már ronda hűtést? Én igen.
Meg az a kék nyák... -
ST05
őstag
Keldor papa, BlackSoft : Ezek utitervek, csak ritka esetben szokott csúszni, haswellt is majd egy évvel előtte lehetett tudni, hogy 13"/Q2-júniusra jönnek ,és jöttek is, én dec-jan óta vártam hasit, és meg is jött akkor!
Roadmap :
Kb már tesztelgetik is a ES példányokat, minimum egy évvel előre dolgoznak megnézel egy hasell procit 11' van belevésvevagy amit most linkeltem haswell-Extreme prociba meg 12" van vésve ..
mondok egy másik példát, nekem most érkezik egy haswell ES mérnöki mintapéldány mely batch száma alapján 2012. 48.-adik hetében gurult le a gyártósorrol annak ellenére, hogy csak idén júniusban lejent meg -
cyberkind
félisten
válasz
hszilard666 #143 üzenetére
A hozzászólások 4 féle változatban vannak: szakmai, közösségi, piaci, blogok, lokál.(blogok.lokál egyben)
Az a topik is, valaha, anno a 80-as években szakmai volt, ami a legtöbbet éri/érte, de változnak az idők.
Itt van a rangokról egy kis tudnivaló. -
cyberkind
félisten
válasz
hszilard666 #141 üzenetére
Persze hogy nem, mivel a lokálba tették át, megint pihenünk mint mindig, mert mi kemény arcok vagyunk, mi csak így durvába toljuk.
[link] -
hszilard666
veterán
Exemfaxommegáll... most látom hogy ez egy off topik
Kérhetnék egy linket a rendes topikhoz?
Nem sikerül megtalálnom -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Pár nap mulva én is büszke nv tulaj leszek
Elegem lett a 7990 driverbaxásaiból és rendeltem egy gtx 780tit
Ha megérkezik postolok pár fotót -
WaterWawe
őstag
Én elhatároztam X79 után hogy lehetőleg mindig X-es platformot fogok majd választani a jövőben is.
(#137) BlackSoft: A horror árat még megérteném hogyha nem csak 30% lenne a teljesítménybeli előrelépés. Ha 60-70% kimutatható a tesztekben akkor még talán a horror ár ellenére is gondolkodóba esek.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem 2015/Q2 inkább
Addig a DDR4 meg a socket 2011-3 majd a szerverekhez fog tartozni
2015 előtt egy lapot sem fogsz látni X99-es chipsettel. Utána meg a lap is, és a proci is, meg persze a DDR4-es ramok is horror áron lesznek. De azért egy Rampage V Extreme-re beneveznék egy 5930K-val -
WaterWawe
őstag
-
BlackSoft
addikt
Ez a 2 szkuvis poszt de beteg
pls
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
A rendes 780 topic megint átkerült a Lokálba. Nem poénból csináltam ezt az Off topic-ot ám emberek...
-
-
BlackSoft
addikt
Így kell leégetni fesz emelés nélkül egy 780 SLI-t
-
norb55
őstag
Vizet én kerülöm messziről, 3960X már nekem nem jó . annyit számomra nem ér, az a +10FPS játékokba
70helyett 80 FPS
Egyenlőre így hagyom a gépet, és ha jön valami jó alaplap meg proci, talán lecserélem majd, de még jó lesz ez. Jó ám még nagyon a 2600K proci, 4600MHz 1.385V.
-
norb55
őstag
Kihajtja csak nekem 780SLI OC-t kell kihajtani.
De a Crysis3 2560×1600 teljes grafikai részleteség 4×MSAA-val 50-75FPS a játék legelején. A vicc az hogy felraktam a 4× élsimitást, és észre se vették a kártyák.
Olyan szépen viszi, semmi micro lag, képhúzás,mintha filmet néznék.
players111 Köszönöm
EVGA GTX 780 classified karinak van már dolga.
-
norb55
őstag
60wattot eszik, vettem fogyasztásmérőt. 190watt a gép fogyasztása üresjáratba . Terhelve még nem mertem megnézni .
Nagyon vékony monitor, ami a legfontossab bekell vallanom, ez már kelett nekem, full HD-be 2db GTX 780 OC-t járatni, olyan volt mint ferrarival 80km/h-val menni autópályán.
Árát ne nézd, én azt kiakaromverni a fejemből, a lényeg, hogy nagyon komoly kis monitor, kinézetre, nem lesz tesztgyöztes az biztos.
Sima letisztult forma világa van. De a Sony kdl EX500 32 colos TV-hez képest minimális a látható képméret, és a TV meg ez a monitor, ég és föld, eddig én magam se hittem el, hogy ekkora külömbség van .
-
keIdor
titán
Hát igen az IPS igazi ereje a színekben van, meg ebben a hatalmas felbontásban, én U2711-et nyúzok.
Ilyenek mellett nem tudok rajongani a drága és marketingelt TN-ek mellett, aminek a képvilága egy ilyen után mosott.Szerk.: Fincsi az ára..
Most nézzük ez a LED világításos már, minden 14 végű az, az enyém még CCFL, többet zabál és vastagabb is, igaz 2010-es technológia ez már.
-
norb55
őstag
válasz
cyberkind #100 üzenetére
120-150Centi, most lemértem , mert én is kíváncsi voltam
BlackSoft Amit linkeltél, az 27Col, Dellbe 186K-é kaptam volna olyat, de én 32"-os TVn játszottam, és ez áll a leggközelebb a mérethez. Hidd el én is sokalottam, az árát, de ezt úgy fogom fel, egyszer kell megvenni.
Másrészt az a 2560× 1600 felbontás se elhanyagolható., amúgy nagyon szép, és gyors a képfeldolgozó része, főleg a Gamer mod, az haláli jó .
Amúgy köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !