Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Na, ez egy érdekes kérdés, hogy 5 év alatt történt-e esetleg grafikai downgrade az Atomic Heart-ban...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81 #116085 üzenetére
Nálam 528.24 van fent és gond egy szál sem.
A jó öreg Nvslimmer-el lehámozom a felesleget a driver-ről majd minden egyes alkalommal tiszta telepítést választok az Nvidia driver telepítőből. Ugyan használok egyedi beállításokat játékonként is, de nem nagy kaland újra beállítani őket. Cserébe nem futok anomáliákba.
Ma elgondolkodtam, hogy felrakom a tegnap megjelent 531.18-cat, de mivel nincs gondom és nincs az újabb driver-ban olyan profil-javítás ami érintene olyan játékot amit játszok vagy játszanék ezért marad a mostani.
-
Devid_81
félisten
válasz
keIdor #116091 üzenetére
Nagyon f@sza
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen halk...
Jatek betoltes valami iszonyat gyors.
Hihetetlen, hogy egy sacc per kb RX 6700 mire kepes benne.
Az elso par oraban eleg bena voltam es lassu a controllerel, most mar csak siman bena vagyok, szoval atom beginner lvl 2 lettem -
Puma K
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #116077 üzenetére
Aztarohadt
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #116070 üzenetére
528-tol kezdte a szarakodast nalam.
Most a legujabb vanVersion: 531.18 WHQL
Release Date: 2023.2.28
Operating System: Windows 10 64-bit, Windows 11 -
Devid_81
félisten
válasz
Raymond #116068 üzenetére
Nagyon nem jartam utana, csak ezeket tudom hibaztatni
Most raktam fel uj drivert mert melo kozben omlik ossze es foleg akkor amikor nem vagyok a gepnel, lehet vmi energy saver cucc omlik ossze.Szerk: jah es minden tok alapon megy a laposon, van egy FHD 60Hz-es extra monitor kotve a gepre mert kell melohoz a ket kijelzo.
-
Raymond
titán
Ha nem az eredeti driftelos es drag racing dolog kell akkor az 5-ik reszetol nezheted egy ilyen international james bond es mission impossible kevereknek autokkal (es persze sok "family"-vel). Mar csak a tulzott hulyeseg miatt is jo szorakozas agykikapcsolas mellett. A 9-edik reszre fujnak sokan, de szerintem a semaba ugyanugy beleillik mint a tobbi. Sot a Hobbs&Shaw spin-off is ugyanugy szorakoztato volt.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Devid_81 #116066 üzenetére
Nálam is volt ilyen igaz nem error, de driver összeomlás, főleg a frostbite gameknél...de másnál is,valamit elk@rtak....a 528.02 az jó,azt próbáld meg, vagy még régebbit,mert ahogy olvasgattam utána 528.02 után jöttek többeknél is ezek a hibák..de erősen konfig függő.most nálam pl. az új eddig jó...de majd kiderül...majd próbálom frostbite game-l is..
-
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #116064 üzenetére
Ryzen 3600, 5.4Ghz
gratulálok, az kemény
-
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #116061 üzenetére
Ez milyen cpu+gpu
(2x
)
-
cyberkind
félisten
válasz
ScomComputer #116061 üzenetére
Én brutál nagy átverésnek és bukónak vártam ezt a játékot, ehhez képest pedig igencsak impozáns lett a végeredmény.
-
snecy20
nagyúr
válasz
proci985 #116056 üzenetére
Közben rájöttem, hogy még mivel bővíteném hozzá a releváns címeket: A nyíltvilágú részek miatt Fallout 4 + The Outer Worlds, + retrofuturista alapok miatt még az újkori Wolfenstein.
Bioshock Infinite és Dishonored trilógia mindenképpen magasabb polc, de amúgy hiánypótlónak nagyon jó az Atomic.
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer #116052 üzenetére
Én a XX. részt várom.
Barátok közt rekordot senki nem dönti meg -
Alpi.
addikt
válasz
10 ?!?!
Lyézusom...
-
Raymond
titán
válasz
Atyavilag, az a szinkron! Tenyleg ez a mozi minosegu szinkron manapsag Mo-n?
-
ScomComputer
veterán
NA VÉGRE...már vártam nagyon...Van Dizel-szuper... [link]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ScomComputer #116045 üzenetére
Kipróbáltam, megvolt, "takaroggy"
Ebben a videóban amikor a FullHD videót 4K-ra felskálázza az olyan, mintha valami túlbuzgó zajszűrő dolgozna a képen (lásd: régi telefonok), és a csávó arcának szinte minden részlete eltűnik. Inkább a pixelek. -
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #116049 üzenetére
Ahh, se FF se RTX 2000 tamogatas, igy ez nekem egyekore kimarad.
-
ScomComputer
veterán
válasz
snecy20 #116048 üzenetére
Nem..dehogy, ez a mostani csak videókra vonatkozik és arra csak az online böngészőn keresztül nézettre,(pl twicth)most próbáltam ki az új drivert....és nem is mindegyik böngészőt támogatja,a topikban írták,hogy Firefox-on nem megy...
DE....#7761
Szerk....ja közben meglett,akkor oké.....ezt kipróbálhatod,ha kell a képélesítés amit itt írtam..#116047 -
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #116047 üzenetére
Ez a Super Resolution nem ugyanazt a célt szolgálja, mint a már meglévő DSR?
Közben látom, hogy ez a .."NVIDIA RTX Video Super Resolution ilyen AI felskálázós, képjavítós mechanizmus...akkor tök más.
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #116045 üzenetére
Az a vicc, hogy nV Control Panel-en belül valami hasonló már volt évekkel ezelőtt is...
Csak aztán kivették, mint ahogy az élesítés funkciót is. -
ScomComputer
veterán
Mindig jön valami újdonság..."NVIDIA RTX Video Super Resolution is now available"
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ScomComputer #116034 üzenetére
Fog az, ha CPU limitbe ütközött tényleg. Bár a memóriasávszél hozná a legtöbbet.
-
ScomComputer
veterán
válasz
tibcsi0407 #116033 üzenetére
Az tuti,pláne bekapcsolt dlss3-nál 4k-ban sokat fog majd hozni...
-
-
ÁdiBá
veterán
Azért nem semmi, hogy egy RTX4090OC CPU limites 1440p 240hz alatt, vagy normális dolog, nem tudom messze 100 terhelésen futtatni?
Lehet ránézek mit megy a 13900KS.. -
KAMELOT
titán
válasz
snecy20 #116012 üzenetére
Belenéztem ebbe a filmbe, de ezek a színészek nullák. Ez a csaj is elég defektesen néz ki. Nem tudom kik ezek a rendezők akik ilyen semmitmondó szereplőket tesznek be.
Bobi, Szamanta, Dzsoki, Pamela...na ezek színészek voltakScom: kifelejtetted, hogy a "büdös" kutyáját puszimuszizza
-
snecy20
nagyúr
válasz
proci985 #116018 üzenetére
Könnyen lehet hogy élveznéd... kb mint egy Bioshock Infinite+ Dishonored + Control., de csak így nagy vonalakban... Első ~egy óra nagyon erősen indít, aztán nekem már kicsit uncsi lett a sok szinte ugyanolyan, egykaptafa fejtörő, ''kirakós'', ajtókinyitós ügyességi játék...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #116017 üzenetére
van annyira jo, mint Bioshock egyebkent?
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #116013 üzenetére
van itt aki kutyáját is szájon puszimuszizza
Kiről tudsz itt ilyen kompromittálót? -
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #116010 üzenetére
Hát most megint a dilemma része hogy megéri-e a plusz pénzt
Ez milyen proci, vga? -
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #116005 üzenetére
Azt hittem acélosabb lesz
Itthon lesz a 7800x is vagy 200k -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #116005 üzenetére
Nem veleltenul jon csak Aprilisban, addig lehuzzak azokat akik nem birnak varni
as usual -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #116000 üzenetére
Ez mindenbol is 3D-set csinal
Aha, nincs mar semmim sem az asztalibol, csak egy eger es billentyuzet...meg egy marek fitting vizhez, minden mas odavan
Meg a 32"-es LG monitort is eladtam szinte ugyan azon a heten ahogy az asztali is elment.
Penz meg jott ment, a regi TV-nk elkezdett lepuszulni, igy befektettem a penzt es masikba, hogy nehogy ram rohadjon a £ -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ÁdiBá #116002 üzenetére
megesik az
anno a 8 eves EK 290X Matrix blokkot en olyan konstans 425-450+Wnal foztem el, ez meg azert egy modernebb darab es a chip is nagyobb, raadasul ezt nem egy papiron 300Wos kartyara terveztek. radiatorbol meg nem vagy limitalva fizikailag, nem ugy, mint a 4090ek.
vizhofokot tudsz merni?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
proci985 #116001 üzenetére
Kicsit skeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy azt a batár TUF hűtőt fogja e hozni hatékonyságban az EK blokk, de hát, alul becsültem a vizet. Gond nélkül hozza, sőt. Igazán nagy terhelés mellett kb 20 fokot ver rá.
Arról nem beszélve, hogy tényleg picike kártya lett a 4090 - ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest