Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Miért döglik be idén mindenem?
Most a hűtő pumpája kezdi el megadni magát. Eddig csak a max közeli 6000-es fordulaton zörgött mint állat, de most már 4000 körül is, ahol eddig totálisan csendes volt. Ráadásul le van szakadva a kábelről warranty void if removed szallag, mert ugye azt kurva logikus a pumpa kábelére tenni hogy akadjon be elvezetésnél és szakadjon le. Feltételes gariba beveszi ipon azt mondta azt beszállító eldönti mi legyen vele. Kíváncsi leszek mi lesz a szitu, mert szétszedve nem volt soha, a feltöltő nyíláson ott a garancia matrica. Nem is értem arra a rohadt kábelre mi értelme tenni...
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #22092 üzenetére
Én hiába játszottam már 1996-ban is FPS-t PS1-en, valahogy annyiszor bénázok a mai napig ebben a műfajban controllerrel, hogy ez tényleg jobb egérrel meg billentyűzettel. Persze én vagyok a balfasz, mert másnak meg ugyanúgy nem okoz gondot.
Nem tudom te hogy vagy vele. Lehet vele játszogatni, csak sokat bénázok. Volt hogy azért nem tudtam stealth-be bevenni a bázist, mert rám támadt egy borz és azzal kínlódtam.
A rohangáló orrszarvút meg alig tudom lelőni, mindig felnyársal. -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #22079 üzenetére
Far Cry 4: Az 1.5-ös patch-el a játék most már ugyanolyan szép PC-n, mint PS4-en. Rendben találom a távoli objektumokat is, most már azt mondom vedd PC-re. 1440p, Ultra, SMAA-val nálam 50-90fps, és rendbe tették az egeret is, most már jó az irányítás. A magasabb fps és az kijavított irányítás miatt azt mondom most lett jobb a PC-s, eddig szvsz szarabb volt.
-
WaterWawe
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #22078 üzenetére
Döhogynöm van, 1x.xx(nem tudom a pontos verziót)
-
törölt tag
Jó lett az omega csoda driver! [link]
Grat AMD!
Up to 19%
Amd apu-val 29%(papíron meg van!)
-
SzlobiG
félisten
válasz
Balathruin #22078 üzenetére
Erről beszéltem, anno használtam én is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #22075 üzenetére
LOL megpróbáljam 4670-el?
-
BlackSoft
addikt
válasz
cyberkind #22065 üzenetére
"Egyelőre ez persze csak spekuláció..."
Az egész hír arra megy ki, hogy jó kis szaftos story, amit majd sokan elolvasnak, dől a bevétel, aztán egy hivatalos hír után (ami valószínű cáfolja majd szerintem az exkluzivitást) újra lehet írni egy jó kis cikket, amit még annyian elolvasnak
Ez a
BlikkGameStar is egyre jobb -
cyberkind
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz
cyberkind #22065 üzenetére
Oh fsck, pedig a 2013-as szerintem jó volt, és tudnak optimalziálni, a Nixxes játékait(Sleeping Dogs, Hitman Absolution, Tomb Raider) egy Pentium D + 9500GT-vel tudtam közepes grafikával játszani, Sleeping Dogsban alacsony, de még úgy is szépek voltak és a géphez képest jól futottak
-
cyberkind
félisten
-
SzlobiG
félisten
Gyerekek ez a Driveclub bitang jól néz ki az időjárás effektek után.
Ilyen jól megcsinalva még nem láttam.
Kaptunk új mapokat is autókkal együtt komolyan jó lett a gém.
-
cyberkind
félisten
válasz
#35434496 #22058 üzenetére
De neked tabu a konzol, ha nem lenne te is köztük lennél.
De egyébként a PS4 topic pont az a környezet akikből én kurvára nem kérek, vagyis sok emberből, fura módon anno mikor még nem volt semmi az Xbox topicban senki se volt gyökér velem.
De igen, én vagyok a hülye mert azt gondoltam lehet érdemben és normálisan vitatkozni.
-
Erdei88
veterán
Annyira írtátok a konzolokat, hogy terveztem hogy meglepem magam karácsonyra.
De inkább mégse. Így nincs időm, ha lenne konzolom akkor a PC-nek mennie kellene. A rengeteg PC-s játékot meg sajnálnám eladni -
cyberkind
félisten
válasz
#35434496 #22049 üzenetére
Itt nem az a lényeg, sose azért jártam oda hogy istenítsem a boxot, próbálok/tam pártatlan maradni, meg akarok is PS-t, de ezek...
Ha lesz PS-em, csak Szlobi meg Keldor lesz a barim, a többi nem.
Egyébként sokan azt képzelik hogy a gyengébb hardver miatt járunk át hogy így vezessük le az ideget vagy mit, pedig aki ez alapján választ csak, az hülye és felületes ember.
-
cyberkind
félisten
Most komolyan, a PS4 topicban ekkora anarchia van hogy még csak véleményt se nyílváníthat az ember, nemhogy leálljon beszélgetni ha nincs PS4-e?
Mi bajuk van ezeknek, én normális voltam/vagyok állandóan, erre burkoltan húzzak az anyámba.
Tán az e-penis mérő kiakadt az erősebb hardverben azt ennyi, fasz feláll ész elvész? -
Asbee
veterán
válasz
cyberkind #22032 üzenetére
Nekem PC-n bejön a játék. Leköt eléggé. Nem kell tőle olyan sok extra dolgot várni, de sok kis feladat, hosszú faction versenyek, pvp, autó gyűjtés, roncsok keresése, satelitek keresése, csak haverokkal autókázás, stb. A fizikában, AI-ben vannak érdekes és bosszantó dolgok, de együtt lehet vele élni.
-
cyberkind
félisten
Szép, PS4 topicban Horizon 2 vs Driveclub van, de semmi köze a 2-nek egymáshoz.
Sőt, azóta már The Crew vs Horizon is. -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #22015 üzenetére
Egész pontosan ez kell neked: [link]
Facebook-al és PSN-el (meg Live) is be tudsz jelentkezni, itt minden szar apróságot meg tudsz nézni.Szerk.: Azt hozzá kell tennem, hogy előbb a játékban is kapcsold össze a Facebook-od vagy/és a Rockstar Games-t, mert most nézem, hogy itt nekem te fel vagy véve, de nincs szinkronizálva a GTA V nálad, csak a Max Payne 3 van itt meg a GTA IV.
-
Asbee
veterán
válasz
SzlobiG #22015 üzenetére
Én eladtam a GTA-t. Igaz nem nagy összegről van szó de nem buktam így rajta semmit. Kijátszottam de nem kötött le így hogy ps3-on sokat játszottam vele. Multija egyáltalán nem jön be valamiért. Ott a két forza, fifa boxra, gépre most wow meg crew. Bőven elvagyok velük, időm sincs mindre.
Más:
Ez a mechanikus bill nagyon bejön. Nem bántam meg, hogy a roccatot választottam. Igaz egy "csak" műanyag, de olyan masszív, olyan súlya van, hogy nem is hittem volna. Sehol egy kis recsegés, vagy benyomódás. Mondjuk 40k-ért el is várhatja az ember. Volt aki riogatott, hogy cherry mx black kapcsolót nehéz lenyomni. Valóban kicsit több erő kell hozzá mint többihez, de nem vészes. Így nincs olyan könnyen mellé ütés. Billentyűknek megvan az a jellegzetes mechanikus hangja, néha még rugót is hallani, szóval kicsi szobában hogy melle alszik valaki azt nem ajánlom.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Ez azért nem lesz csúnya.
Holnap jön a patch.
-
bombibmw
veterán
Tudja valaki,hogy hogyan tudom letölteni az nvidiás kuponos játékokat?
Beregisztráltam az FC4-et,de nem tudom leszedni,mert be sem enged lépni. -
cyberkind
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a The Crew nagyon nem győzött meg hogy 17k-ért megvegyem.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Neoteric #22004 üzenetére
Sony Ericsson-nak volt egy valami limitált telefonja, ami 24 karátos arany részekkel rendelkezett. És az egy széria telefon volt, nem valami 3. fél által gyártott luxus szarság. Amúgy nyilván nem magamnak vettem meg...
Vittem délre ki az EU-ból, szép árat kaptam azért a telóért ott..
-
BlackSoft
addikt
válasz
Neoteric #22002 üzenetére
12500db azért nem olyan kevés... Volt limitált külsejű telefonom (telefont azt hiszem bőven többen gyűjtenek), amiből 500db készült, és itt MO-n vettem 2-3 nappal a megjelenés után. Ha még abból volt, akkor első nap ebből is lesz bőven, és ha megtalálom módját, akkor rendelek is egyet
-
BlackSoft
addikt
válasz
Neoteric #21997 üzenetére
Ez mire jó? Ő megveszi 15000-ért, én meg megveszem $499 Sony-tól azt cső...
És még nem lehet venni... Hogy akarja az eladó garantálni a licitálónak a terméket? Eladja 15000-ért, és akkor 2 hétig sátrazni fog a Sony előtt, hogy biztosan kapjon egyet $499-ért, amit majd oda ad annak, aki az aukcióján nyert ebay-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!