Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
cyberkind #695 üzenetére
LOL ez nem így működik Cyber, hogy csak úgy vagdalom fel a videókat egy ember kedvéért.
Meg kell érnie mindig az előző videónak és utána jöhet a másik.
Szépen lassan eltervezett idő szerint, hogy a nézők kezdjenek hiányt szenvedni belőle.
Ha óránként tennék fel egyet a kutya sem nézné már meg.A lényeg, hogy Márciusig mehet róla videó mert elvileg akkor már kijön PC-re és utána már nem igen lesz nézettsége a videóknak.
-
BlackSoft
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
#35434496 #689 üzenetére
Láttam... Magyarázzák csak meg maguknak.
Hülyének meg nem kell nézni az embert.. tudjuk milyen hangos egy Custom VGA 100%-os ventivel.(#688) cyberkind:
Konzolokon csak konzol exkluzív játékokkal tolom.(#691) F34R:
Ők olyan emberek akikre lehet hatni a reklámokkal. (ilyen kell a médiának)
Ezért vártam meg én is a 780 tesztjeit mielőtt beleugrottam volna mert én nem hiszek a reklámokban. -
törölt tag
Most éppen arról próbálnak meggyőzni a 290/290x topikban, hogy az msi 290 gaming 100% ventifordulat mellett nagyon halk.
-
Tirexi
addikt
Komolyan ami a 290 topic-ban megy az röhej.
Ezen jót mosolyogtam: [link]Gondolkodjunk már egy kicsit mire fel vegyek 290-et ha 60+ FPS-em lesz egy 780 TI-vel is 1080p-ben?
Komolyan mondom röhögnöm kell.Azt hiszik ha 290 Mantle-val hoz +20FPS-t akkor mindenki AMD-t fog majd venni még az is akinek 780 Ti-je van. Persze.. mert egy olyan VGA nem elég semmire.
Oké legyen... 780 Ti-vel van mondjuk 65 FPS-em a játékban. A 290X-el is mondjuk annyi van. Bekapcsolja a Mantle-t és lesz neki mondjuk 85.
De ki a fenét érdekel ez amikor a többségnek még mindig csak 60Hz-es monitora van és amúgy is a 60 FPS tökéletesen elég mindenre?Jaj csak jöjjön már ki ez a Mántli és végre kuss lesz.
[link]
Kutyát nem érdekli az a game ahol lazán 120FPS-em van. A hajára is kenheti a mántlit.[link]
Biza nem lesz elég még a húzott 780 SLI-t is leveri majd a 280. -
Tirexi
addikt
-
-
F34R
nagyúr
Ez hogy megolik a DX-et jo nagy gyokerseg. Most elsonek lepett az AMD ez uj fejlesztessel ami jobban kihasznalna a vasat es ez altal sebessegnovekedes is elerheto (lenne).
Es miert epp egy BF-4 el reklamozzak ? talan azet mert a kutya nem figyelne fel rajuk most meg a csapbol is az folyik. Kivancsian varom a jovo hetet hatha megnevetett meg valami(#675) coonee
szinte gondoltam amilyen utemben ok fejlesztenek az kesz remalom.
-
peterm711
aktív tag
Ne hogy annyi se legyen , ha ez igaz, és ahogy ismerjük az amd tempóját, agusztusra lesz is valami a 45 százalékos sebesség növekedésből. Ha minden egyes játéknál ilyen cirkusz lesz az implementáció körül akkor elég nagy baj van
-
Tirexi
addikt
Megérkezik a Mantle hamarosan!!!
Great performance improvements in Battlefield 4
Thanks to AMD’s Mantle! -
Tirexi
addikt
-
F34R
nagyúr
Mar reg meg kellett volna jelennie. Az hogy driver szinten kuszkodik az AMD azt eddig is tudtuk.
En ugy gondolom hogy Kaverivel jon majd az elso techdemo, nagyon akarjak nyomatni hogy majd jobban fogyjon es ez lesz az egyik mozgatorugo ami miatt talan sikerul is nekik
Ugye kartyaikat nem kell reklamozni mert az elmegy immel-ammal de a CPU-ikat inkabb nem is erdemes emliteni. -
F34R
nagyúr
masfel het, es 15% . Vagyis annyi hogy a kaverin epphogy lehessen jatszani, a 290 meg 780ti kozeli lesz.
-
norb55
őstag
válasz
#35434496 #662 üzenetére
Miért március 15? Az nemzeti ünnepünk, már csak nem akkor aláznak le az AMD kártyák
#653) cyberkind Te beteg vagy
en nem mantle akar lenni hanem mentle a föld alá players kolléga után, a csatornázási müvekhez
AMD kártyák úgy is bányásznak meg csatornáznak, csupa földalatti munkát végeznek
-
WaterWawe
őstag
Mint az oda is volt írva, a 45% azzal a Kaveri-s procival volt. Egy i7 esetén nem hoz szerintem semmit csak millió bugot. Ez majd azoknak lesz jó akiket megszivattak a buldózer szériával.
-
törölt tag
válasz
cyberkind #655 üzenetére
Nàlam lehet fogadásokat kötni mantle-ra.
Két kategória van! 1. Megjelenés 2. Hány % gyorsulást vagy lassulást hoz. NV tulajok jó tipp esetén bulizhatnak egy nagyot. Amd fanok helyes válasz esetén nyernek egy Budapesti városnézést a föld alatt a csatornázási mûvek felajánlásával.
-
Tirexi
addikt
Megtisztult a 780 topic.
(#655) cyberkind:
Ilyenkor mindig kell erről egy screenshot-ot csinálni és később amikor majd lesznek unokáid meg tudod majd mutatni nekik az új iPad 12-dön, hogy annó hogyan ment a verekedés az AMD vs NV-nél.
Persze amire neked unokáid lesznek már rég nem lesz Mantle mert elvetették a sok bug miatt és a 45% helyetti 10% teljesítmény növekedés miatt.
Az NV azóta meg megvette az AMD-t kilóra szal már akkor nekik nem lesz min veszekedniük az akkor már új tulajdonostól működő PH-n. -
cyberkind
félisten
válasz
hszilard666 #649 üzenetére
Ja, ez még csak a kezdet.
Jön a Mantlee Intel+Nv csődjelenségeket fogsz hallani, láni mindenhol, + egy 290 Mantlee-val simán leveri a 780Ti Sli-t. -
hszilard666
veterán
Eddig 1 fanboyjal sem találkoztam, de ez most megbaxott
-
cyberkind
félisten
Gyerekek, ez jó nagy bunkóság volt a főtopicban a 7990-es kollégától, vagy csak én gondolom így?
-
törölt tag
Nem leszek fukar veletek sem, ha nyerek a lottón ma.
Mindenki max 5fő
vendégem egy 780ti classified kingpin karira.
-
törölt tag
válasz
WaterWawe #637 üzenetére
Inkább mint egy reggel odajönnének apa kinéztünk egy Honda CBR 1000RR-t. Na akkor kapnék szívinfarktust.
cyberkind Levelezek EU EVGA-val de még nem szóltak. Más úton is probálok kártyához jutni de kemény dió lesz. Ha szerencsém van Január végefelé itt lesznek a kingpin karik. De ez függ USA EVGA-tól mennyit küld európába.
-
norb55
őstag
válasz
#35434496 #635 üzenetére
Családba nem 3db kártyát kell venned, hanem +2-öt mindenki a családba EVGA classified kártyákat kap
Lassan ott tartassz, te már jelentős árengedménnyel kapod megKonzol dísznek nagyon szép, kinézetre nagyon bejön amúgy , de mivel AMD szív dobog benne, én már csak azértse veszek
Megmondtam a lakásba AMD nem teszi be a lábát
Én ehhez mérten tartom magamat .
-
cyberkind
félisten
Lassan az jön, hogy a kontrolleres szopást illetve célzást mindenki élvezi is.
Starcraft, pont ez a baj hogy csak ilyen játékokat tolnak exkluzívra pc-n, lókolbász értelme van.
De egyébként mi nem való bill+egérhez, nálam minden csak azzal ment, pedig szórakoztam már mindennel, de csak a jó öreg bill+egér kombó jött be. -
norb55
őstag
PC-re mióta csak egér + bill van?
Veszel hozzá egy kontrollert, USB-s és máris ugyan úgy élvezheted a PC-n azt amit konzolon.
PC multifunkcionálisabb mint a konzol. mellesleg egy stratégiai játék mint pl a Starcraft 2 , soha nem fog megjelenni konzolra, kicsit érdekes volna irányítani 1 kontrollerrel -
F34R
nagyúr
Sokan elvezik azt meg a 30+ tulon is hidd el. Nem kell szoszolni vele , egy faradt munkanap utan csak benyomom par masodperc es indul/mehet a szorakozas a kanaperol (agybol). Azt hogy te hulyesegnek tartod az egy mas dolog, nyilvan a hardcore fps kedveleoi mindig is elbol utalni fogjak a konzolt en is ezt tennem.
A piac viszont reg ota nem errol szol ok diktalnak ezeken jelenik meg eloszor a jatek es a PC- mellett meg fel tud olyan exclusive jatekokat is mutatni amit PC-re nem is lenne erdemes fejleszteni mert nem eger+bill-hez valo.
Jo ez igy ahogy van, nem kell itt tulsagosan elore haladni a grafikal mikor a belso ertek a sztori a jatekmenet hatterbe szorul. Eleg volt az n+1 rokaborbol es nem hinnem hogy orulni neki ha egy jateksorozatban mar az otodik 10k-dat adod ki egy sablon maszlagert. Inkabb 20k egy ertelmes jatekert mint 10k egy foshalmazert. -
keIdor
titán
Bele lehetne epiteni a PS4-be PS3 alaplapot, csak akkor meg azert menne a siras, mert 180 ezerbe kerul.
Maskepp nem tudod megoldani, teljesen mas architektura. Vagy emulaltatni akarod? Majd a PS5-bol talan. Egyebkent felhobol menni fognak nyaron, szoval elerheto lesz.Te is mindenhonnan penzt szednel be, ez a rendszer igy mukodik, ha rajtad mulna ugyanezt csinalnad.
Ha nem, akkor megbuknal mint cegvezeto es mehetnel az utcara, ez ilyen. -
norb55
őstag
Konzolok világa pont a 10 éveseké
Apuka anyuka megveszi a játékot nekik, és ahhoz nem kell tehetség, berakod, a játékot, és megy . Milyen grafikai szépséggel és felbontással , az már más kérdés.
Ami nem jön ki PC-re csak konzolra, részemről az felejtős, engem nem fognak az orromnál fogva rángatni, a játékfejlesztők, Nem jön ki PC-re, nem játszok azzal a játékkal. Így is az emberiség az orránál fogva van vezetve. de amit már müvel egy két cég, az már erőssen átlátszó .Egy hasonulás Juhász és a birka nyáj
Pont úgy viselkedünk
-
Tirexi
addikt
Azért mert a konzol piac miatt tart ott a PC ahol.
Ha megnézed nem volt valami nagy előrelépés 2012-2013 között.
Mindezt azért mert a konzol gémet elég átportolni a PC-re és nem kell foglalkozni az új effektekkel. (csak párral) (nem hiába készülnek az ENB/SweetFX-hez hasonló magán project-ek)Szal valamennyire igaza van Players-nek. Ha nem lennének a konzolok már rég nem itt tartanánk a grafikában meg a játékok is csak PC-re lennének tervezve és nem kéne azért vennem egy 120K-s konzolt, hogy egy nyamvadt Forza 4-el játsszak.
Na meg ugye a Mantle ami a konzol-os baromságot követi.. látni, hogy mi itt az ami korlátozza a lehetőségeket és az nem a hardver. A konzol kedves Keldor pap.
És megint oda lyukadunk ki, hogy az egész egy nagy biznisz. Nem elég már a PC-ből beszedni a pénzt, kell konzol is meg telefon is meg egy másik konzol is.
Ami meg a mai napig a legnagyobb szemtelenségnek tartok az a konzoloknál a visszafelé kompatibilitás hiánya.
Azt mond meg nekem miért ne tudnék egy PS3-as GTA5-el a PS4-en játszani?
Nekem nehogy azt mondja valaki, hogy ez olyan nagy munka lenne átvinni. Simán meg lehetett volna csinálni.
Csak hát ugye a pénz a pénz... PS3-ra is meg PS4-re is vedd meg külön ha akarsz vele játszani.A világ pénze nem lenne elég követni ezt a játékos vonalat főleg úgy, hogy egy-egy játék 18k és éppen ezért létesültek a torrent és warez oldalak.
Ha a játék ipar így akkor a játékos is így áll hozzá.
-
norb55
őstag
kikell mennem a kistescóóba
-
törölt tag
Sràcok értem én, hogy 780 off topik de nem lehetne befejezni ezt a hányingerkeltô konzol témát? Ha rajtam múlna kiraknám az összes konzolt egy lakatlan szigetre és ledobnék rá egy atombombàt!
-
F34R
nagyúr
Es ez csak egy jatek a sok kozul ami miatt erdemes megvenni.
Hiaba van 500k-s geped ha nem idotallo, szerintem ezt te is tapasztaltad. Es mind emelett van egy olyan kenyszererzeted hogy nekem kell mindig valami uj PC-hez, amig ezt konzolnal nem teheted meg mert nincs firssebb szeria joideig. -
norb55
őstag
válasz
cyberkind #616 üzenetére
Ezzel eggyetértek veled, NFS eggy hulladék, már számomra nagyon eggyhangú a játék, sablon , lerágott csont. Kicsit újíthatnának rajta már. TDU 2 is csalódás volt már, grafika semmit nem változott, remélem a 3. része más lesz . Dirt az nagyon baró játék, mindig próbálnak újítani benne, de azok az ügyességi feladatok engem kikészítenek idegileg
Need for speed Rivals ami még talán ér valamit, az nekem még bejött .
-
cyberkind
félisten
Dehogyisnem van, csak nem a jelenben, hanem 2006-7 körül, de főleg a Dirt meg a Grid, ja meg a Tdu.
GT sorozatban a kocsik mennyisége, és nagy részének a minősége tetszik, ilyen tartalmú autósjáték nincs rajtuk kívül, Nfs meg szar, és így öregebb fejjel már csak a régi Most Wanted jön be, sajnos. -
keIdor
titán
Cyberkind: folytassuk itt.
GT5 nem nyerte el anno a tettszesem, GT6 mar eselytelen, mert eladtam a PS3-at. Mire lesz GT7 addigra megoszulok
Szeretem az autos jatekokat, kell valami. Nekem az NFS komolytalan, mas nincs PC-re.
-
norb55
őstag
Egy játék a PS4-re 18-19.000 FT Mire föl?
PC-re 10K .
Bevallom én is hogy elgondolkodtam a PS4-en, de ez azoknak való akiknek nincs PC-jük felső kategoriába,
Látványvilág teljessen más, És 180K-é kihozok neked olyan gépet ami azt a látványt hozza bőven, csak a játék rá 10K nem 20KEgy GTX 760 simán hozza azt a látványt
-
WaterWawe
őstag
válasz
ScomComputer #607 üzenetére
Killzone nincs PC-re. Playstation ekszlúzív.
-
BlackSoft
addikt
válasz
ScomComputer #607 üzenetére
A youtube-nak fel kell dolgoznia, és ha 1 órás a videó vagy hosszabb, akkor 1óráig kb még 360p-s lesz, nem lesz 1080p beállítható az utófeldolgozás miatt...Szóval éjfélre kb pont jó lesz
-
Tirexi
addikt
A Killzone videó ezen a linken lesz majd elérhető: [link]
Kb még 35 perc és lehet nézni.Én már kijátszottam magam szal megyek aludni.
Csá all. -
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #601 üzenetére
720p meg 1080p között azért látni különbséget, főleg 1080p utána ha viszább mész egyből kiszúrni.
freestyée: Tabletnél az okés, az iPhone-nál érezni, hogy szebb a HTC One kijelzője. (471ppi)
Olyan mintha nem is pixelekből állna a kép, de csak akkor fogod úgyis látni, ha nézel egy jobbat, utána fog feltűnni. -
WaterWawe
őstag
Hát nekem van iPad Mini-m és a 2048 x 1536-os felbontás nagyon mutatós rajta. 324ppi-vel nem lehet panaszom. Valahogy még a youtube videók is sokkal élesebbek rajta mint ha gépen nézem, pedig az csak 1080p.
-
BlackSoft
addikt
Tableteknél sem látom értelmét az 1080p felett, mert kicsi a kijelző. Telefonoknál még annyira sincs értelme már a FHD-nek sem szerintem. Én nem arra izgulok, hogy mennyivel nagyobb a felbontása, amikor semmi különbséget nem látok már
Nekem monitornál is a 4K az már az a high-tech aminél nem kérek többet, inkább csináljanak valami hologramosat akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU