Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Azt a büdös
6 VGA egy ócsó lapon
-
-
törölt tag
http://prohardver.hu/tema/re_feketeben_is_jon_a_geforce_gtx_titan/hsz_40-40.html
-
keIdor
titán
Te meg pont ugyanezt csinálod, ahogy én is meg mindenki más, ezt hívják fogyasztói társadalomnak, erre épül a kapitalizmus, amiben élünk. Belemagyarázzák a fejünkbe, hogy mindig kell a jobb és el is hisszük.
Egyébként nyugalom, mert bukásra van ítélve a társadalmi különbségek miatt egyszer ki fog pukkanni a lufi, csak a kérdés a mikor.Viszont nem kötelező részese lenni, ha eladod mindened akkor sem leszel kevesebb. Sőt lehet választani olyan országot, ahol nem ez megy.
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #1273 üzenetére
"De én nem értem mi baja van néhány embernek..."
Én tudom mi a bajuk az embereknek.
Nagyobbat, újabbat, gyorsabbat, jobbat, többet, szebbet, stb...Ez az egész világ hibája. Többet nem is mondok ennyiből ki lehet következtetni a többit.
(#1285) Casanova:
Majd megmagyarázzák neki ott, hogy User Error. -
BlackSoft
addikt
válasz
#35434496 #1281 üzenetére
Voltak már érdekes dolgok...
BlackSoft - figyelmeztetve - Figyelmeztetésben részesülsz a Watch Dogs: nVidia kártyán lesz legszebb a PC verzió topicban nyújtott tevékenységedért:
Flame és trollkodás.BlackSoft - 12 óra kitiltás - Újabb személyeskedés, hangulatkeltés.
BlackSoft - figyelmeztetve - "Ebben a teremben biztos több légkondi volt berakva
"
Köszönjük a humoros(nak hitt) beszólást, csak eltévesztetted és a vicc topic helyett véletlenül egy szakmai hír első hsz-ébe tetted. Többet ugye ez nem fordul elő, ugye?Ez mind AMD miatt van
A légkondis dolog pedig hab a tortán
-
törölt tag
Szerintem a mantle kóddal a radeonok BF4 alatt max 5perc és kékhalált dobnak. Már nagyon várom a radeon+mantle káoszt.
-
BlackSoft
addikt
-
Casanova*
veterán
válasz
BlackSoft #1273 üzenetére
látom én is,hogy sokan áttérnek zöldre. amd fanboy,aki azt állítja,hogy soha nem volt gondja a pirossal. az kamuzik vagy csak pár játékkal gémelt,amiken jól fut a piros. igazi gémerek csakis nvidia fanatikusak.
,,fx-et se szeretem mert sok a mag benne,,
ja és, akinek a zölddel van baja,az csak user hiba lehet.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Casanova* #1272 üzenetére
Az még oda sem való
De én nem értem mi baja van néhány embernek... Hányszor kell elmondani, és hányszor kell rába**niuk nekik a szeméttel, mire rájönnek, hogy az AMD egy nagy rakás szar?
Hol látni olyat, hogy sorozatban fikázzák az NV-t, hogy milyen gondok vannak vele, és szeretnének AMD-re áttérni? Sehol. Viszont ennek ellentettjét nap, mint nap látni. Folyamatosan jönnek AMD-sek az NV topicokba, és kérdeznek, hogy mit vegyenek, mert elegük lett a szarból.
Azt sem hiszem el, hogy pár amd fanboy-nak meg olyan jól bevált a kártyája (sőt procija is), hogy folyamatosan csak győzködje az embereket, hogy milyen jó a szarja, és vegyenek ők is pirosat.
Ezt még az AMD sem hiszi... Ők is otthon 100% hogy NV-t, és Intelt használnak, van pénzük, nem fognak szopni ilyen szeméttel. Bill Gates a szaros 50milliárd dolláros cégével meg windózzával a prezentációkat mindig is Macbook-al (régebben powerbook-al) adta elő, és otthon is macintoshokat használ, mert látja, hogy sokkal jobb, és nem fog minden szar történni vele, amikor épp valami fontosat csinál. (a "sokkal jobb"-hoz hozzá tartozik persze a felhasználási terület) -
törölt tag
Tök jó a 290cf
http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/hsz_5842-5842.html
-
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
Kárörvendő.
Ez nem bios beállítás, csont alapon is előjön. És tiszta új rendszernél is.Holnap jön a 4770K és az új memoria is
Pénteken összedobom a rendszert.
Mellesleg azért érezhető lesz a gyorsulás, Legújabb lap, sok jó támogatással. meg azért a proci is gyorsabb mint a 2600K
PCI express 3.0 -
Tirexi
addikt
Sok értelme volt úgy alaplapot venni, hogy még nincsen CPU hozzá.
Elkapkodták volna a TESCO-ba előled vagy mi, hogy már most meg kellett venned?Amúgy sztem hülyeség volt lecserélni... Sztem ott valami BIOS beállítás hiba vagy Szoftver hiba okozhatta a kéket.
Ha a CPU behal akkor ott nincsen windows betöltés sem.Nekem tuning beállítás hiba volt. Azóta nem jött elő.
Ejj Norbi..
Ui.: Azon röhögnék ha a 4770k-val is csinálná.
-
norb55
őstag
Fogok csinálni, de még nincs annyi pénzem hogy a procit is megvegyem alá
Gondolkoztam a corsair H110I proci hütőn is, de az se olcsó, meg lehet a memoriákat is lekéne cserélnem.Van itt feladat
Azt se tudja hogy adjam el az alaplapot meg a procit. Eladom valakinek, és hibás, viheti gariztatni. De nemtudom mi a hibás alkatrész.Átverni meg nemakarom, viszont ha valaki megvenné lenne pénzem a procira, nem kelelne várni 2 hetet még fizuig .
még 11 hónap gari van mindenre .
Felvan adva a lecke most. -
BlackSoft
addikt
Nyugi, még nem őrültem meg, nem kell ördögűzőt hívnotok
Sima 780 lesz, csak nem ref, mivel alig találni ref-et a piacon, és ami van az borzasztóan magas áron van... SLI lesz előbb utóbb, szóval ugyan olyan kártyáknak kellene lenniük, a custom hűtésesek a legolcsóbbak, és mindig van belőlük még aprón is. Olyat veszek amire van EK blokk is, és EK backplate is az EK kínálatában, mert vizezve lesz az egész mindenség a végénAmúgy katt a nevemre, és olvasd:
"BlackSoft (* A felhasználót az AMD alapelveinek sorozatos megsértése miatt végleg nVidia fanatikussá nyilvánítottuk!)"
Vajon vennék én AMD-t valaha is? -
norb55
őstag
Nagyon szépen köszönöm.
még kell egy havi fizu a beüzemelésig,
Noctuna D14 hütöventilátor szerintetek rámegy erre? nem kell semmi átalakító keret vagy valami?
Szép lenne ha átszerelés közben ez fogadna..BlackSoft Mi lesz helyette AMD ?
-
BlackSoft
addikt
Jelentem hamarosan VGA csere
-
BlackSoft
addikt
válasz
ScomComputer #1224 üzenetére
Elvileg mivel még nincs a játék, maximum valami kamut láthattál, amit már azért nem látsz, mert jelentették, és törölve is lett
(#1225) norb55: Nagyon csinos lap
-
norb55
őstag
Ma délelőtt megjött az új alaplapom. Ezt még majd megspékelen egy 4770K procival. és a 780 classok kiugranak az örömükből.
-
BlackSoft
addikt
válasz
ScomComputer #1222 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
Jött ki valami(vagy jön ki valami) jó játék mostanában pc-re,mert amikről tudok pl. ez a konamis metal valami egy szar-fos kardozós ugrabugra...
Ja és láttam én ezt az U55 című játékot kb. novemberben valamelyik torrenten,de levették esetleg nem ismerős valakinek...köszi!
-
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
win 8-am van.
Alapon is csinálja, már bármit csináltam, ha alapra rakom a procit. mégjobban csinálja.
Dobom ki a gépből, 2hét mulva. majd havernál kiteszteljük a procit. neki kompatibilis a lapjával.Dell U3014-et ajánlassz?
az 10%-al jobban öli a gépet mint a 1440 felbontás.
Ésszel vásároljon 2560× 1600-at. közel 430.000 picellel több van a kijelzőnDell azért jó 3év teljeskörü panelgarancia jár, 1 pixel hiba a dell magarország, kicseréli a monitort. csak elkell juttattni hozzájuk.
és persze díjmentes a pixel gari
-
Tirexi
addikt
Ha hiszed ha nem ez a GTA 4:
-
keIdor
titán
Kapásból két hirdetés, újat meg találsz.
U2711-et nem találtam. De a fontosabbakat még egyszer.U2711: 2560x1440@60Hz, H-IPS, 8ms, CCFL 110W (környéke)
U2713HM: 2560x1440@60Hz, H-IPS, 8ms, LED 60W (környéke)
U2713H: 2560x1440@60Hz, AH-IPS, 6ms, LED 60W (környéke) ez a legjobb most.Arra figyelj, hogy aminek U2714 van a nevében az nem 1440p, hanem 1080p/1200p, nem tudom miért így számozták.
F34R: De ez 30" és 1600p.
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával