- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nygma
addikt
válasz
juliabrilke #2499 üzenetére
Itt érdeklődj utánna, Én egyenlőre ennyit tudok...
-
juliabrilke
veterán
Hm... Akkor bizony nem tudok vele sokat kezdeni.
Vantage-et nem is futtattam még, talán az unreal 3. Egyébként szebb lesz tőle, esetleg gyorsabb vagy az effektek szebbek?
Arról van valami infód, hogy ez a beta driver miatt van, hogy a többi játék aminek támogatni kellene nem tud vele kezdeni semmit?
-
nygma
addikt
válasz
juliabrilke #2497 üzenetére
Csak 3D Vantage-ben és Unreal Tournament 3-ban lesz különbség...
-
juliabrilke
veterán
Huh...
Kicsit le vagyok maradva....
Úgy érzem, hogy délután nekiugrok ennek a "trükk", amivel minden G80 alapú kártyákra is feltehető a driver.Megéri vele tökölni, ha modnjuk a proci alapon megy? (2,33Ghz@1,07v)
-
janos666
nagyúr
A 2.0-ás x16 és x8 közt még nem akkora nagy így a különbség, hisz csak crossfireben/SLI-ben kell 16x alá menni, a többkártyázás meg úgyis erősen driverfüggő is, nem azért nem lesz 2x-es a teljesítmény mert 16x helyett 8x lesz a 2.0-ás, ez inkább ot érdekes ha 1.1-es lapon 8x-et képzelünk a 16x és 4x-et a 8x helyére. Vagyis van némi kis teljesítményesés ha nem 2.0-ás lapban használunk egy 9800GX2 szintű kártyát. És még ott ha valaki 1.0ás lapban akar SLI/crossfire mókát játszani.
-
Szatesz
őstag
pfff
Ez nem mind1 -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
9800GTX+ overcloacked. NV nagyon nyomul
-
Crytek
nagyúr
Na most néztem meg én is nálam 8800GT-n megint:
1280*1024 minden HIGH 16xQ AA/16x AF (Vista alatt dx9 modban)
Átlag: 14,7 fps
Minimum: 5,6 fps
Maximum: 25,3fps -
Crytek
nagyúr
Tudom hogy ő már csinált de még ha látom is ezeknek a fényében elég hihetetlen hogy mennyivel jobbak az eredmények.
Várom többek tesztjét is!
-
Crytek
nagyúr
Akinek GTX260-as ill GTX 280-as VGA-ja van ,az kérem futtassa le a Crysis bin 32 mappájában lévő Benchmark_GPU.bat-ot
Azért ne a külső benchmark progit használja ,mert az több fps-t ír ki.
A beállítások a következőek legyenek a játékon belül: 1280*1024 minden HIGH 16xQCSAA . VGA driveren belül legyen bekapcsolva a 16x AF
Akinek esetleg nincs 1280*1024 másban is jó csak írja majd meg hogy milyen felbontásban nézte.És előfordult hogy valakinek nincs 16XQCSAA akkor jó a kisebb is amit nála maxként lehet bekapcsolni.
Ha tudtok tegyetek majd be képet az eredményről.Min max és átlag fps miatt.
A teszteket előre is köszönöm.
-
Dashes
őstag
-
booz
senior tag
és még 1 kérdés a rivatunerrel mért nem tudom állitani a venti sebességét 2.09 és xp
-
booz
senior tag
oké már leesett
-
booz
senior tag
urak hogy kell használni a pshyx drivert mert feltettem 177.39+pshyx 8.6 9800gtx nemtok semmit állitani help
-
biggamer
veterán
Zalman Trimon – térben élünk [link]
Egy kis érdekesség. -
-
Nordic
Közösségépítő
így biztos hogy elég lesz egy vga 1,5-2 évig. nem éri majd meg igazán cserélni. én a mai napig nem bántam meg a 88gt-t, de lehet h ez változni fog az új ati karik láttán.
mindenesetre ha nem győz meg akkor biztos vok h nem fogok cserélni egy jó darabig. kezdem egy kicsit unni ezt a kinek van a legerősebb karija, mintha a f...szuk ettől lenne keményebb. lényeges fejlődést meg nem látni...másfél év alatt csak annyi változott a nv-nál hogy ez a mostani újy kari 2x vagy 3x többet kajál mint egy 88gtx...de ez szubjektív.
-
beteg
őstag
válasz
Firestormhun #2430 üzenetére
aha [link]
-
Firestormhun
senior tag
beteg, próbáltad már tuningolni a kártyát? Tesztek alapján egész jó tuning potenciállal rendelkezik. (core: ~730-750MHz, shader: ~1500MHz, mem: ~2400Mhz)
-
nygma
addikt
válasz
TazLeacher #2428 üzenetére
Remélem az előbbire...
-
nygma
addikt
válasz
TazLeacher #2426 üzenetére
Jön a 9800GTX+...de minek...
-
booz
senior tag
HY adott 1 8800gts g92 és 1 9800gtx szerintetek melyiket válasszam
hamár vannak uj driverek +pshyx driver
köszi -
nygma
addikt
-
manokaki
addikt
A GTX280 -hoz mgefelel a 2db. 6-os PIn csatlakozó ???
??
-
cserkosz
tag
hy
GIGABYTE ODIN GT 550W szerintetek jó lessz 280gtx hez
, mert ha lemegy 100k-ra az ára lelet veszek eggyet én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest