Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz
VinoRosso #11394 üzenetére
Nem feltétlenül mert aki megvette a kártyáját a válság előtt az jobban járt. Akkor már lehetett kapni X2-est 100 ezer alatt is most meg 140-150 ezer.
Tényleg tudni már hogy menyibe fog ez kerülni nagyjából? Szerintem biztos többe mint egy X2-es és hát ennyi pénzért én már nem vennék olyan kártyát amiből hiányzik a DX10.1 elég nagy fájó pont lesz ez jövőre még a sima GTX260/280 tulajoknak is hát még annak aki egy halom pénzt kiad erre. Szóval én mindenképp megvárnám a GT300-at a nagyobb anyagi ráfordítással de ez szubjektív vélemény -
Bluegene
addikt
-
bim
veterán
na szép...
csak én voltam ilyen telhetetlen?
az ati egy elnéző mosolyal az arcán leejti az X2 árát.gondolom... -
bim
veterán
válasz
TTomax #11385 üzenetére
én pusztán józan ésszel gondolkodva, ha eljuttatom az aktuális csucskártyámat tesztelésre a menő oldalakhoz akkor mellékelnék hozzá egy szuper driverral ellátott lemezt nehogy véletlenül mással teszteljék.én igy tennék....
és ha ez igy volt.akkor ez csak egy halk pukkanás lett holott én minimum 80%-os verésre számitottam de legrosszabb esetben is 60%-ra. -
P00By
nagyúr
bit-tech GTX 295 preview
-
Laraxior
titán
eddig ezek a beták nem voltak éppen nyerők...
-
TTomax
félisten
Az elég érdekes,mert itt a 181.00 beta is...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #11383 üzenetére
Fent van a driver az NV ftp-jén. Bár szerintem nem sokat tudják még használni.
Asszonták, hogy csak a legnagyobb magazinok kaptak karit. De még ezek a cuccok sem véglegesek, mert más lesz a BIOS bennük.
Hivatalosan továbbra is január 8 a start ... majd figyeljetek minket is ... Fless már biztos melegíti a csavarhúzóját. -
P00By
nagyúr
[H] GTX 295 preview
Abu85: Igen, a lenti csokorban is van
A 8.10-et már többen is megemlítették...
ÚJ! tomshardware
-
SSJPeter
őstag
válasz
Apophis #11373 üzenetére
Ezt,hogy érted,hogy a 896MB változatok?
Tudtommal mindegyik olyan.Az xfx amit belinkeltél az valószínű 216-os mert ők már 216-al szerelik a kártyáikat.
De ahhoz,hogy biztos legyél benne ahhoz konkrét típusszám is kéne,az meg nincs.
Ha oda van írva csak tudják mit beszélnek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nézegesd majd a HardwareZone-t ... elvileg ott is lesz teszt ... az nv már felhívta rá a figyelmemet két napja.
Szerk.: Már kint is van.
Szerk2.: LOL ... 8.10-es kakaliszttel nyomják a Radeonokat ... akkor azért volt a hírverés. -
pigatt
őstag
Hi!
Erről a 181.00 driverről tud valaki valami tapsztalatot mondani???
-
P00By
nagyúr
Úgy látom, biggamer kolléga most nincsen. Úgyh én prezentálom az eddigi GTX 295 previewkat
Guru3D
Hardware Canucks
HardwareZone
FiringSquad
PCGH
Pctuning.tyden -
Apophis
őstag
A 896MB változatok mind a régi 192sp rendszerűek?
Konkrétan erre gondolok: [link], itt a lap 216-ot ír, de biztos akarok lenni benne.
-
-
TTomax
félisten
válasz
zsolt1129 #11366 üzenetére
Viszont az árát is elkérik az OC-nek...És minden ref kari megy az OC jeleken,tudom nem mindenki szereti...és igen az OC-s karik kicsit jobban mennek..kinek mi a fontos.Én vakaródzok amúgy egy kicsit az OC-s kariktol,mert nem érzem,hogy kapnék valamit a plusz pénzért,persze ez csak magánvélemény....
(#11369) zsolt1129
A pótvizsgának is van pótvizsgája... -
TTomax
félisten
Nem te árultál 6pinre átalakítót?Valakinek itt mintha lett volna az aláírásában...
Kolléga keresi... -
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #11361 üzenetére
GTA4 kifagy 700/1460-on ahol eddig betonstabil volt Crysis warhead menü diavetítés,játék laggol,eddig jutottam ment vissza a whql,és láss csodát minden okay....
-
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11361 üzenetére
Jó persze semmi gond, nehogy azt hidd,hogy berágtam vagy ilyesmi.
Szerintem sincs eget verő különbség csak azt hittem ezt a tuning dolgot tapasztalatból írod azért kérdeztem csak. -
Beowulf_78
addikt
válasz
SSJPeter #11358 üzenetére
Várj egy kicsit.Félreértettél. Nagyon jó kártya a 216SP-s változat is.
Nekem itt a topikban talán 2.-3. tulajként volt július-augusztusban GTX260. Ehhez képest hogy én már majd fél éve nyúzom, nem nyújt többet az újabb 216SP-s változat, főleg annak tükrében hogy ez eddig minden 192SP-s változat úgy ment mint a veszedelem.
Persze aki nem húzza annak lehet jobb választás a 216SP... de ki az aki egy GTX260-at nem húz?TTomax: Bővebben?
Mi a gond a driverrel?
-
TTomax
félisten
Felejtsétek el a 181-es drivert.... még mindig a 180.48 WHQL a legjobb...
-
DeepDish
őstag
Tud vki olyan atalakitot, ami a tapot alakitja at 6 tusse(ami a vga-ba kel )?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #11351 üzenetére
De mondjuk az is igaz,hogy a 216sp-s változatok nem drágábbak mint a 192Sp-sek és legalább az garantált +5% és nem kell hozzá semmit csinálni,míg ugye tudjuk jól a tuning nem garantált.
-
SSJPeter
őstag
válasz
"A dilemma ott kezdődik hogy jobban húzhatóak a 192SP-s változatok."
Meg szabad kérdeznem,hogy ezt hol olvastad vagy esetleg ez a userek tapsztalata?
-
Beowulf_78
addikt
GTX 295 infó....sajnos csak jövőre lesz hivatalos bemutató.
-
Beowulf_78
addikt
Az elmúlt napok hsz-eit olvasgatva örömmel tapasztaltam hogy elég jó társaság gyűlt össze (végre) itt a GT200 topikban.
Csak maradjon is így! -
losi73
senior tag
válasz
üdv köszi a gyors és és lényegretörö választ.
-
jokeman
aktív tag
-
Beowulf_78
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Cryostasis:Sleep of Reason of Techdemo.[link]
Mod.Egy Nv Phsyix-es játék techdemója.
-
Dark KillerX
addikt
Megjelent az új Nv,és Physix driver is:[link]
-
válasz
Sziszifeca #11347 üzenetére
-
DeepDish
őstag
válasz
TTomax #11344 üzenetére
1. Nem komalom / mondhatnam utalom/ a catalyst-ot, tobb eve NV-m volt
2. kikeszulok attol, h fogja neha es elkezdi izombol porgetni par masodpercig a ventijet
3. DVI deka jelet nem ad ki ez a szarIgy beleuntam es vettem XFX-et. Vegre!
u.i: Teljetistmenyre semmi bajom nemvolt, mert vista alatt 1920-ba nyomtam Bioshockot vele, de sok jatek koztuk FSX is nvidia parti!
-
TTomax
félisten
Jó nézni,hogy egyre több GTX tulaj lesz,érdekes dolog ez...nem véleményezem mert elfogultnak gondoltok...
-
SSJPeter
őstag
Hmm.
Ez érdekes a rivatuner szerint (és maga a "szentírás") a karimon a shader clock csak 1404mhz-n megy és nem 1440-en amin elvileg kéne. . .most vettem észre.
Írok is az XFX-nek. . .bár mondjuk könnyű elírni ezt a számot kétségtelen. . .Na nem mintha ez olyan hatalmas probléma lenne.
-
válasz
Sziszifeca #11332 üzenetére
SSJPeter: De megy ám! Én is ebben játszom. Szebb, mint a vista dx10, viszont sokkal gyorsabb. Ezt a pakkot tedd fel: ultrahighqualitycfg_1.3.1.zip. Végülis csak pár file-t kell felülírni.
Ja és az 1.2-es patch fent legyen azért.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11330 üzenetére
Hát igen,mert nagy is.
De muszály volt ilyet venni,így hát megoldottam.
-
Jó választás volt, az tuti. Nem akarok senkit tukmálni a hüleségeimmel, de tegyétek fel kicsit a crysis-t, arra az ultra high pakkot és ámuljatok. Ezzel a karival már nem lesz gond. Olyan grafikát fogtok látni, amit eddig szerintem csak képeken csodálhattatok.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11328 üzenetére
Láttam a hírdetést,még Up-oltam is és talán engem is érdekelt volna a kari ha nem vettem volna már meg azt a giga GTX-et. . .
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11326 üzenetére
Jó választás volt mert elég jó áron is vetted,láttam.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11322 üzenetére
Nézd meg már plz. rivatunerben hány sp-t ír ki.
Probléma 1 szál se
,de a feltevésem igazolódott.
Az XXX verzióba nem raknak 216sp-t. . .na nem mintha annyit számítana tényleg. . .de sztem ezt azért csinálták,hogy azért mégis legyen valami értelme Black Edition-t venni. . .mert a +26mhz-ért tényleg nem lenne sok de így,hogy +24sp is így az ember talán gondolkodóba esik.
-
SSJPeter
őstag
Az az érdekes,hogy ezek szerint pont az XXX verzióból hagyták ki a +24sp-t. . . ez nem túl szerencsés húzás az XFX-től.
De erről Sziszifeca többet tudna mondani mert a rivatuner ugye kiírja. . .
-
Henk
veterán
válasz
jokeman #11294 üzenetére
Ne vagyok benne biztos,hogy elég lesz a táp hozzá.De észreveszed ha sok lesz a restart.
Mind a 2db 6 pines csatit rákell dugni különben nem fog elindulni.De ahogy néztem a tápodról a linket,lehet azon csak 1db pci-e tápcsati van.
Azt meg nem is értem milyen átalakító az amit az alaplapra és a vga-ra kell dugni.
Moitorozni,húzni,ventit szabályozni jó a riva tuner.
Hűtőt levenni iszonyat sz@r,legalábbis az enyémről az volt. -
Cyberpunk
félisten
válasz
schwartz #11311 üzenetére
Jó persze nem egy XFX de különben is nem sok különbség van köztük max a matrica szebb az XFX-eken
Jó persze magasabb alapórajelek de egy kis tuningal a referencia Giga is tud alanyit menni sőt
Az a gyárilag plusz 50-60 Mhz az meg szerintem nem éri meg azt a plusz jó néhány ezrest.
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeepDish #11308 üzenetére
Bundles: Far Cry 2
Bus Type: PCI-E 2.0
GPU Clock: 666 Mhz
Memory Bus: 448
Memory Type: DDR3
Memory Size: 896 MB
Memory Speed: 2300 Mhz
Thermal Solution: FANSINK
Minimum Power Supply Requirement: 500 Watt
Outputs: HDTV, Dual-Link DVI
Card Dimensions: 10.5" x 4.376" x 1.5"
Feature: 216SP
Warranty:
Package Contents: DVI Adapter, HDTV Component Adapter, 6 Pin Y Power Cable, SPDIF CableHmm egyedül ennél a típusnál nem írja,akkor úgy látszik a többi mind olyan.
GeForce® 260 GTX 896MB DDR3 XXX (GX-260N-ADD9) -
SSJPeter
őstag
válasz
Cyberpunk #11307 üzenetére
Jó biztos az enyém is menne annyit de mivel nem vagyok 1 3dmark-bolond és tényleg nincs olyan játék amit ne vinne 1680x1050-ben amin játszok és a beállt a CPU limit is nem látom értelmét a további tuningnak de persze egyszer majd ki fogom próbálni.
Főleg sztem a shader lenne kérdéses, nálam mindig az kezdett el először szemetelni. . .
-
Cyberpunk
félisten
válasz
SSJPeter #11306 üzenetére
Az én Giga OC-m 700/1400/2500-on minden gond nélkül megy
szerintem a tiéd is bírni fogja 750-nél már behal az biztos de nálam a 730 sem volt túl jó egy darabig minden gond nélkül megy semmi hiba aztán kb 5 perc múlva drasztikusan vissza esik az fps de nem melegedés miatt.
-
SSJPeter
őstag
válasz
joshua7 #11305 üzenetére
Az bizony fos volt.
A 70K nem volt kevés tényleg de mivel ez a leg OC-sebb kari a GTX260-ak közül érthető
,hogy megkérik az árát.
Jó, van akinek nem szempont de pl. én örülök a Far Cry 2 -nek is.Meg az is igaz,hogy kiskerben vettem végül is. . .tehát nem valami havertól szinte nagyker áron és ahhoz képest sztem olcsó volt,hogy új, és megbízható a garija.
Na meg 2 választási lehetőségem volt:
Vagy veszek 1 sima alapot 64.5K-ért játék nélkül
vagy a max. OC-sat játékkal 70K-ért,sztem racionális döntést hoztam. . .nem is beszélve a kinézetről mert nekem nagyon bejön ez a fekete dizájn.Mellesleg semmi garancia nem lett volna,hogy 1 sima alapórajeles karit fel lehet húzni
666/1440/2300-ra. . .sőt még azt sem próbáltam ki meddig megy de amíg nem veszek új procit nem is fogom. -
SSJPeter
őstag
válasz
joshua7 #11302 üzenetére
70K kereken és így legalább a Far Cry 2-tőt sem kell alternatív úton beszereznem.
+ járt hozzá 1 origi Vantage serial number is.
Sztem simán megérte a +23K-t azon felül amit arra a szutyok giga9800GTX+ ra költöttem.
Hála az égnek,hogy ki engedték cserélni erre.Jó persze azt azért nem mondom,hogy ingyen volt. . .
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest