Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
-
bim
veterán
válasz
sniper elite #10898 üzenetére
érdekes dolgokrol mesélsz.
nekem 4 éve csak viz hűti a rendszerem és pumpamegállásom még soha nem volt és dugulásom sem.
olyan viszont volt hogy elfelejtettem összeduugni a pumpa csatlakozóját és elinditottam a gépet.
dobott egy kéékhalált amint tulmelegedett a proci és lekapcsolt a gép.semmi nem történt....összedugtam és ennyi.
azért egy rendesen összerakott és karbantartott rendszerben megnézném hogy alakulna ki egy dugulás. -
sniper elite
senior tag
válasz
Laraxior #10897 üzenetére
Jah aztán bekrepál a pumpa mint nálam fél éve, és máris veszélyben kompletten az egész rendszer, CPU meg a karik, valahogy nem találom biztonságosnak, a másik meg hogy bármi miatt eltömödik a cső vagy máshol és úszik az egész rendszer... lehet jólnézki meg minden, de van benne rizikó szerintem! Bár persze előnyei is megvannak! Mondjuk én rajta fogom hagyni a ref hűtést biztos ami biztos
-
Laraxior
titán
válasz
sniper elite #10896 üzenetére
8-10 darab csavart igazán nem nagy dolog kicsavarozni, mert más teendő nincsen gyárihűtő levételénél...vizesblokkot feltenni pedig ugyanennyi.
-
schwartz
addikt
Ha mar YouTube, itt egy eszement 3 way SLI GTX280 GTA4 szosszenet: 800X600 atlag 18-30FPS
Rockstar rulez...
En is berugtam volna oromomben...
-
tome.jr
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #10885 üzenetére
Hát nem tüntetik fel külön hogy melyik 216sp-s de ami biztos a Giga GTX260 OC, az XFX GTX260 AMP2, BFG GTX260 Maxcore.
Például [link] itt van Giga OC 67.000 ért. -
Cyberpunk
félisten
Hát igen teljesen igazad van én is ezt mondom hogy a legtöbb játékhoz még simán elég a GTX260-is Full HD-ben akár max grafal is. Na persze Crysis-hoz nem de hát azzal én sem nagyon játszok (single-ben elég volt egyszer is végig vinni bár a Warhead az egész jóra sikerült de azért abban is van amibe bele lehet kötni)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #10879 üzenetére
Hát elvileg már csökkentette az nV a kártyák árát. Én szerintem ha GTX260 akkor az új 216sp-et érdemes venni mondjuk Gigabyte GTX260OC (én nagyon megvagyok vele elégedve hasit mint állat és tuningra is elég jó) vagy XFX GTX260 AMP2 ami szintén 216 sp-s. Szerintem ezeket érdemes venni Már olyan 67.000 Ft-tól van AMP2 azt érdemes venni
-
Henk
veterán
Én most vettem egy full hd monitort.Tartottam tőle,hogy kevés lesz a 260.Eddig a cod5-öt és a Nfs Undercover-t próbáltam és mindkettő ment kimaxolva,amit a játékból lehet.
Crysis-al nem játszok.
DeepDish: igen az 55nm-es gtx-en egyoldalon lesz az összes mem és a hátoldalon nem lesz a kártyán borítás.De nem lehet még őket kapni.
Sziszifeca:mind ref kártya,teljesen egyforma a hűtése.Az,hogy melyiket mennyire lehet húzni az lutri.Általában azt mondják a neves gyártók kártyái kicsivel többet mennek.Várni érdemes e?Ha kijön az új széria biztos olcsóbb lesz a régi,ez mindig így van. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
A 260GTX-ből melyiket érdemes megvenni? Aminek jó a hűtése, és húható is esetleg valamennyire az érdekelne. Ja és minél olcsóbb. A Galaxy-ról vélemény esetleg?
Most akarok egy ilyen csodamasina tagja lenni. Vagy érdemesebb várnom picit, esetleg lesz árcsökkenés?Köszi a segítséget!
-
Cyberpunk
félisten
Hát az igaz hogy ott már kevés a GTX260 de ha lemondasz a vonalsimításról meg egy két plusz csilibili effektről pl motion blur (bár azt én ha lehet mindig kikapcsolom főleg autós játékban mert elégé zavar) akkor már szépen elmegy a graf meg nem minden sajna ma már ez a trend hogy csinálunk egy fasza grafikájú játékot de a többi az meg csapni való tisztelet a kivételnek. Bár ebbe nekem nem tartozik bele a crysis sem a FarCry2 ezek számomra amolyan egyszeri játékok voltak. De azért nálam is számít a grafika mert különben minek is vettem volna GTX260-at
Ja és egy év múlva csere GT300-ra vagy HD5xxx-re azokra már érdemes lesz komolyabban beruházni (legalább is én komolyabb teljesítményt várok tőlük legalább 50% meg persze dx11 stb, stb..... ) éppen ezért nem vettem most csúcs VGA-t
DeSanto: Nem fogyaszt ám az annyira többet én egy 32"-ost veszek annak megáll a fogyasztása 150W-nál attól függően hogy mekkora fényerőt használsz. Szemben egy 24"-os (nem energia takarékos új hullámos) is elfogyaszt 130W-ot. És mellesleg megtartom a jelenlegi Samu 931BF-em mint elsődleges monitor mellé gondoltam a TV-t mint másodlagos megjelenítőt játékra meg film-re.
-
DeSanto
őstag
válasz
Cyberpunk #10874 üzenetére
Én a CRT monitoromal használtam nyárig a gépem.
Utánna vettem egy 102-es LCDt és a monitort nekiadtam haveromnak.
Élveztem a nagy képet hú de király.
Mára elvesztette a számítógép a varázsát.
Főleg akkor fogsz majd nagyokat nyelni mikor a villanyszámlát kell kicsengetni.Én veszek egy monitort a géphez ismét mert ez a megoldás játékon és filmnézésen kívül nem jó.
-
Figyu, próbáltam a T220-on 1680X1050-ben is a kártyát és a 710T-n 1280X1024-ben. Már ott is sokkal nagyobb kompromisszumot kell kötnöd a minőséget illetően és én nem akarok ilyet.
Cyberpunk: havernak is van full hd tv-je, de az megint más tészta. Ha ilyen felbontásban gondolkodsz, akkor a GTX260 nagyon hamar el fog vérezni, de még a 280 is, szóval jól gondold meg. Ha nem natívban játszol, akkor megint sz@r az egész. Én azt mondom játékra max 1680X1050, de ilyen crysis féle gráfhoz már az is sok néha.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez igaz de én nekem volt szerencsém élőben látni egyet ami persze Full HD-s volt és szerintem 1 méterről már elég fasza képe van annál közelebbről meg a jelenlegit sem nézzem
de azért persze a monitor vétel sincs lefutva ha netán valami csoda fojtán hoznak az országba LG W2600HP-BF monitort akkor anak valszeg én sem tudnák ellen állni
de gondolkoztam még a HannsG 28"-os "kicsikéjén" is de az meg TN-es és hát ezért inkább TV. -
Cyberpunk
félisten
Na én meg egy kicsit tovább merészkedtem 750/1620/2600 és itt meghalt nem kicsit
a Fraps kijelzett 20 fps-t de olyan szintem megakadt hogy volt szerintem 1 fps-em kb 5-6 másodpercenként és szépen beszemcsésedett na ez már a vége az biztos talán még 730-on elmenne majd megnézem azt is de a lényeg hogy 700-on megy szépen
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Na hali én is leteszteltem most komolyabban a kártyámat.
Alapban ment 1280-ban csúcs graf 16xQ max 15-23 fps között de 18- 20 átlaggal.
Na akkor megtuningoltam egy kicsit méghozzá erre 700/1400/2500 és minimum lett 20 fps max 32-33 (ha nem nézzem az eget) az átlag meg 26-28 fps. azt hiszem elkaptam a GTX280-asodat
Ja és atom stabilan ment amit korában írtam hogy hibázik arról kiderült hogy csak grafikai búg bár meg kellene néznem hogy hogy bírja 24/7-ben(viszont érdekes hogy csak vonal simításnál jelentkezik egy kis átlátszó kockás fal ami talán 10 méter széles a játékban és amikor átmegyek rajta simán jó sehol egy hiba viszont állandóan fixen ugyan ott van). Na megint bebizonyosodott számomra hogy ha tuning akkor nVidia
Most már csak az a kérdés hogy hol a vége
Ja és mellesleg még szép nagy CPU limitem is van mi lenne ha lenne egy erősebb procim -
ent
őstag
csőváz!
Vki nem tudna nekem egy linket adni arra vonatkozóan, hogy hogyan kell precízen leszedni egy 260gtx ről a gyári hűtőrendszerét?
-
DeepDish
őstag
Amugy mibol lehetne megtudni,h a kari tenyleg 55 Nm-es e mar, azon kivul, helvileg meg sehol se lehet kapni. LEsz rajta vmi jelzes stb?
-
NFree
addikt
Azért próbáld ki a külömbséget nekem 19 es moncsim van, a napokba viszont átmentem haverhoz , megnéztem a 22-esét és
arról nem is beszélve utánna kitolta a képet a 130cm full hd tévéjére 3m-ről néztem
, Na most az a lényeg 24 es moncsira gyúrok a többi nem számít, én is szeretem feltolni a dolgokat maxra de hidd el ég és föld a kettő.
-
válasz
Cyberpunk #10861 üzenetére
Miért lenne gyér? Be volt kapcsolva a 16xQ, AA nélkül még nem néztem, ki is ment a fejemből.
A legnagyobb harcban volt 20, átlag 27-28 fps.
Mindjárt nézem AA nélkül, mondjuk én a vistára nem adok. A Clear Sky-t is mikor próbálgatom, Vista DX10 minden max 50 fps, visszatöltöm ugyanezt a mentést, 20 fps.
XP-nél nincs ilyen soha.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha felraksz hozzá egy ultra graf módot akkor tényleg szebb.
Hát amúgy szerintem ez az eredmény elég gyér tuningolva van a procid?
Jó nem tudom hogy kapcsoltál e AA-t de az én eredményeim Vista x64-esen a következőek.
Én is csak Fraps-al tudtam nézni a következő: 1280x1024 csúcs grafika no AA min 28 max 50-55 fps de 30 alá nem nagyon merészkedik csak elvétve de az átlag úgy 32-és 38 körül mozog. Ugyan ezek a beállítások csak 16xQ bekapcsolva min 15 max 28 az átlag olyan 23 fps. A lényeg hogy AA nélkül simán játszható nincs semmi féle mikróakadás nem ugrál össze vissza az fps. Az alap Crysis-t meg sajna most nem tudom tesztelni mert az ép nincs nálam -
DeepDish
őstag
60K alatt tudom beszerzni, szerintem ez meg jo ar is erte, de ahogy olvastam gtx 295 meg jon januarban kerdes,h nyom e sokat arban es mikorra er ide, de addig meg 1 honap van hatra!
u.i: 750/1550/2500 nemtudom mennyire jo eredmeny ,mivel nemvolt ilyen kategoriaju karim meg nvidiabol?!
-
válasz
Cyberpunk #10855 üzenetére
Ebbe inkább ne menjünk bele.
Megnéztem amúgy frapsal, 20 és 32 fps között mozog az fps, de ez nem a kártyát minősíti, hanem a vistát. XP alatt sokkal brutálisabb grafika mellett dupla ennyi fps-t hoz a karesz. Arról nem is beszélve, hogy szerintem az alap crysis sokkal szebb, mint a warhead, de ez megint szubjektív.
-
Cyberpunk
félisten
Hát én nem tudom nekem meg pont a Vista jön be jobban mint az XP de tény hogy vannak hülyeségei de hát melyik OS-nek nincs
Nekem például múltkor lan-partyn nem engedélyezte hogy bekapcsoljam a file megosztást pedig rendszergazda ként jelentkeztem be na mindegy most meg simán betudom kapcsolni erről ennyit
Tudod mit megnézhetnéd XP-n hátha azon megy a benchmark, -
válasz
Kolondrum #10852 üzenetére
A 3.5 van fent, ezért nem is értem mit pofázik.
Cyberpunk: Őszintén szólva a vistával nekem jó tapasztalatom még nem volt. Inkább nem részletezem, mert csúnya lenne és nem akarok vitát. Most is csak a próbálgatás miatt van fent, XP sokkal gyorsabb és stabilabb teljesítményt nyújt mindenhol.
-
Cyberpunk
félisten
Akkor megnézhetnéd esetleg Fraps-al
Apropó nekem van egy kis gondom a Vistával az a gond hogy ha elindítom a gépet és egy játékot akkor baromi kevés az fps-em még szagat is pedig a VGA felkapcsolja az órajeleit 3D-be. Ha újra indítom akkor meg megy frankon. Új drivert is raktam fel szakszerűen eltávolítottam a régit a legfrissebb dx9-es frisités is fen van és mégis
Lehet hogy megviselte a VGA csere? Pedig akkor elvileg nem kellene újra telepíteni. Ja és a régi kártyámmal nem voltak ilyen gondjaim. -
válasz
Cyberpunk #10846 üzenetére
Ciki vagy nem, ez nem izgat.
Azért vettem ilyen kártyát, hogy mindent fullba tudja nyomni, mivel ez 22 és 24 colon nem menne, inkább maradok a 17 colnál. Mindenkinek más fontos, neked a nagyobb kép jelent többet, nekem a szebb grafika.
XP vagy Vista alatt teszteljek?
-
ImI87
őstag
válasz
DeepDish #10845 üzenetére
Nekem volt GTX260 XXX, nagyon jól ment, 750/1550/2500 stabilan.
Ez még a 192SP-s volt, a216SP-sről nem tudok nyilatkozni.........
Most GTX280 XX van/volt, de sajna hibás volt, ezért gariban van jelenleg.Az XFX alapból "prémium" márka, szerintem nem jársz vele rosszul.
-
Üdv! Rég jártam erre, anno azt próbáltam itt kideríteni érdemes lenne e GTX260-at venni a mostani 8800GTX helyett, ledumáltatok róla, jól tettétek, még mindig úgy érzem no problem! Sőt már tudom h ha veszek jövőre újat akkor az nem 260 lesz, de ha így szaladunk akkor nem 280, hanem [valami ilyen] !
Még valami! 21 colra váltottam és 1600*1200 alá nem akaródzik adni! Nem hittem vna! -
Cyberpunk
félisten
Hát ahhoz a kártyához már illő lenne venni egy legalább 24"-os monitort a legtöbb játékot faszán vinné ott natívban is (kivéve a a Crysis-t de nem csak az létezik a világon grafikán kívül nem igazán tud felmutatni mást amiért értelme lenne vele játszani).
A játék élményhez meg szerintem igen is hozzá tartozik a minél nagyobb képernyő méret és felbontás (AA-t meg nem nagyon muszáj 1920x1200-ban kapcsolni esetleg 2 vagy 4xes max aminek még van értelme) én nem hiába veszek 32"-os Full HD-s LCD TV-t amihez már nem biztos hogy a legjobb választás a GTX260-om de nekem a méret az jobban számít ami megér némi kompromisszumot. GTX280-at vagy 4870X2-est meg azért nem vettem (bár lett volna rá keret) mert nekem még azoknak a teljesítménye nem elégé meggyőző + egy év múlva jön a váltás GT300 vagy HD5xxx-es ami már dx11-es lesz és persze gyorsabb (talán nem is kicsit)
Na mindegy a lényeg hogy szerintem mindenképp megéri a nagyobb monitor mégha nem is csavarhat fel az ember mindent max-ra, de te tudod azért persze egy kicsit ciki ilyen kártyával 17"-os monitoron játszani + a nagyobb felbontás még szebb is.Apropó dobhatnál egy Warhead eredményt 1280-ban minden max 16xQ és no AA-mellett is kíváncsi lennék rá (persze csak ha megvan a játék). Mert össze szeretném hasonlítani az én GTX260-as eredményeimmel
-
DeepDish
őstag
Mivel itt a tel es kell a dvi kimenet surgosen(bluray vs lcd tv ), igy muszaj leszek megvenni ezt, nemtudok varni ezert 2 honapot!
XFX tulhajthatosagrol jok a tapasztalatok?
-
ImI87
őstag
válasz
DeepDish #10842 üzenetére
Ez még tuti "régi" fajta. 192SP helyett 216SP van benne, ezért kicsit gyorsabb.
Az új 55nm-esek csak januárban jönnek (de itthon lehet február lesz). Névben nem lesz eltérés, ugyanúgy GTX260. Esetleg a gyártók saját típusszáma alpján lehet következtetni, és lesznek egyedi nyákos, gyáróként különböző kiadású karik. Ha nem SOS a vétel, akkor érdemes kivárni az újakat. Olcsóbb hűvösebb, gyorsabb lesz (elvileg). -
NFree
addikt
válasz
DeepDish #10842 üzenetére
A 216db Stream proci a régibe kevesebb volt, egy pár százalékkal ezáltal gyorsabb lett a kari,
ha tudsz várj egy kicsit ugye jönnek az új karik , meg mindenfele árcsökkentésről beszélnek , mondjuk kis hazánkra ez általába fordítva igaz, de talán februárra rendeződik a helyzet, meg lessz egy kis nyugi remélem, s akkor boldog tulajdonosa leszek majd egy 55nm gtx280-nak remélemCsak , bírjak magammal, kúrvára rossz nézni itt a fiúkat s közbe nyálat csorgatni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10835 üzenetére
Én inkább azt kérdezném, hogy hol vannak a textúrahibák?
User error van sajnos az ATI felhasználók 2%-nál. Nem kell velük foglalkozni.
Azért ezt nem szabad globális gonddá duzzasztani ilyen gyorsan. -
DeepDish
őstag
Ilyet probalt mar vki:
VGA XFX PCIe GTX260576M 896MB 216spEz az uj technologias cucc? 55Nm-es?
-
DeepDish
őstag
ERtem koszi a valaszt!
Markara erdemes vmire odafigyelni?
Ha mar 1 szinten vannak ,de ugye csendesebb gtx 260 es tamogatja Physx-et, akkor mar egyertelmu melyik oldalra billena merleg! Driver-ileg jobban is szerettem nvidiat regebben is, marmint a menujet stb!
Altalaba gondolom, akkor legtobb 260-as jol huzhato?
1920-ba is birtam tolni dx10 alatt bioshock-ot az mar kerdes,h nem 150 FPS-el!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeepDish #10831 üzenetére
Nekem az jön le az elmúlt fél évből hogy az nV-t jobban szeretik a játékok. Ebben a topikban nem nagyon hallasz textúra hibákról, recés vízről, "lebegő" fegyverekről, emberekről.
A driverek pedig ebből adódóan evidens hogy klasszisokkal jobbak "zöld" oldalon. Egyszerű...alapon a 260-nál kicsit jobb volt az elején a 4870. ez mára megfordult, kicsit jobb a 260, de kb. egy szinten vannak. Meghúzva viszont a 260 kicsit jobban megy mint egy alap GTX280.
Innentől kezdve van még kérdésed?
1680x1050 kompromisszum mentes, mindent fel lehet tolni a plafonig, a full HD-t viszont nem fogja bírni csak ha innen-onnan, visszaveszel a megjelenítésből.1920-ra 280 kell...persze megtépve. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Supercharger #10830 üzenetére
Csak bios flash. Más megoldás nincs a fesz emelésére.Semmit nem fog javulni. Se 1,15V-vel, se 1,18V-vel. Én már kipróbáltam. Sőt! Instabilabb lett egy picit. 740/1480/2500-öt betesztelted rendesen? Furmark-kal?
Én mindenképp letesztelném...
Feljebb meg nem hinném hogy 24/7 stabil maradna. A 740mhz ha stabil, épp elég jó. Az enyém is "csak" 730mhz-et megy, szóval felesleges feljebb emelned a feszt, főleg ha nem akarsz flashelni. -
DeepDish
őstag
Tudom, h nem itt kellene feltenni a kerdest, de ati 4870-em van, ugy nez ki haldoklik es 3 ev ota most ujitotam ati-ra ami vegulis bejott bar zajosabb stb, de most megis huz vissza a szivem ide! A kerdesem az lenne, hogy az uj driverekkel van e mar elonye a GTX260 kartyanak az ATI 4870-el szemben?! Vagyis inkabb vegyek e most azt helyette?!
1650 vagy 1920-as felbontasban tolnam!
-
Supercharger
csendes tag
Sziasztok!..még jónéhány hozzászólással ezelőtt volt arról szó, h mivel flasheld a biost ilyen olyan márkájú biossal...nekem az lenne a kérdésem..h ugyan én nem akarom a mostani bios lecserélni..de megszeretném emelni a gtx 260 xxx karimon a 3d-s feszt..ami most 1.12v ..Megoldaható ez flashelés nélkül..v csak azzal tudnám felvinni a feszt mondjuk 1.15 re ..v max 1.18 ra???(bár ezzel az "alap 3d fesszel is 740/1480/2500 t elérem ..de megnézném szívesen h pl 1.15 el mit tudnék kihozni belőle
Válaszokat előre is köszönöm!
-
NFree
addikt
jer1cho szia Szurkolok neked, s osztozom türelmetlenségedben, mert a közeljövőben én is hasonló konfigot szeretnék összedobni, s kiváncsian várom a különféle teszt eredményeket, remélem megörvendeztecc vele engem s másokat is eggyaránt hajrá remélem a quad nem áll meg 4 ghz-ig.
-
Bluegene
addikt
nem tudom mi bajod, csupán egy helytelen adatot korrigáltam, ez nem vitatéma ez tény
ti vitáztok, nem én
2 éve 2006 november végén vált elérhetővé, lehet hogy 3 éve is volt prototípus stáduimban valami hasonló chip, de ennyi erővel az R600 2,5 éves, a mi szemszögünkből az fontos mikortól kapható
de ha téged boldoggá tesz lehet 3 is
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #10815 üzenetére
Megkértelek már, hogy ne szólj hozzám...egyébként a kutya nem kérdezte a véleményed, és a címzett értette, akkor Te miért értetlenkedsz? Megint ide jössz kötekedni. És igazad volt egyébként itt nem szeretbek téged...
Skizz: ja, megvan, azt hittem arra gondoltál amit írtál. Igy már értem.
-
Bluegene
addikt
válasz
TazLeacher #10789 üzenetére
húú azért ekkora ferdítést
1. a 4850-es féléves a 8800GTX 2éves
2. 8800GTX kábé 9800GTX, ezeket veri a 4850es, a 4870-es pláne és egychipesszóval ferdíteni lehet, de ekkorát
Nem feszültségkeltés, pusztán elmélkedés. gratulálok
jó szerintem se jó ez a vitatkozás, mert kezd eldurvulni, de hogyismondjam ez a hsz olyan messze állt a válóságtól mint Makó Jeruzsálemtől
-
válasz
changbácsi #10808 üzenetére
Kérdezd meg itt, enyém is onnan való.
-
Henk
veterán
válasz
Ja 67 volt nyár végén mikor lent voltak az árak és akkor is valami nagykeres dolog volt.
Legolcsóbb használtan vagy valamelyik bazárból ph-n.De még így is 90k körül van sztem. -
keIdor
titán
válasz
A 67k-s GTX-280 egy egyedi eset/vétel volt, de ez közel sem az átlag. Az átlag sajnos 100k felett van. 67k-ért szerintem nem érdemes keresni, mert nem fogsz találni.
(
<--
)
Amúgy szerintem elég neki a Chiftec. -
changbácsi
tag
sziasztok!
A chieftech 550 wattos tápom vinné a 280 GTX-et?
Hol érdemes venni egy ilyen vasat máskülönben? Valaki írta, hogy 67 ezerért vett... hmm ilyen árakat szeretnék én is látni
De tényleg hol a legolcsóbb most? -
Skizz
addikt
válasz
TazLeacher #10803 üzenetére
Új szmájli
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur #10799 üzenetére
ebben semmi extra nincs mivel a 4870 nem a 280gtx ellen készült.
280 GTX-et 67K-ért vettem ez ugyan nem kétszer annyi mint a radeon ára viszont nem is ez az átlag.
"Nvidia fans sucks! " - szerintem Te se tudod igazán, hogy miért írtad ezt, valszeg azt gondolod, hogy faszaság. Pedig nem az, inkább megmosolyogtató Én kivenném a helyedben.
én pontosan tudom hogy miért írtam ki. semmi szerintem ez faszaság dolog nincs benne. nem akarok senkinek megfelelni. ha tetszik mosolyogj rajta nyugodtan. lehet te bele se írtad volna de nem vagy a helyemben. -
válasz
TazLeacher #10801 üzenetére
Ilyenkor sajna ólomlábakon megy az idő. Én is úgy szeretek valami újat venni a gépbe, hogy ha van rá bőven időm tesztelgetni, próbálgatni.
-
Skizz
addikt
válasz
TazLeacher #10798 üzenetére
A fejlesztő cég leszarja a PC-t, ha nem kap elég pénzt a konzolok miatt. Egyre jobban előtérbe helyezik a konzolokat a PC-kkel szemben.
A kiadó lehet, hogy jól járt, és ideiglenesen egy nagyobb forgalom a PC-s piacot is fellendíti, ellenben megint egy helyben ácsorgunk, nem történik semmi fejlődés, ugyan azt az "áll-Dx10-et" kapjuk folyamatosan, ami egyrészről nekünk fogyasztóknak nem jó, másrészről a PC-s piac se fogja meghálálni...Új sámli
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest