Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Dashes #13999 üzenetére
PhysX-el...
de a York..milyen szépen megy..gyááá..1.408V@4600MHz
[ Módosította: philoxenia ]
-
Dashes
őstag
EVGA GPU Voltage Tuner Patch
Márka/feszültség limit kiszedve. -
Laraxior
titán
!!!Regisztráció nélküli eVGA GPU Voltage Tuner!!!
egy eVGA BIOS azért nem árt a kártyára,mert ugyan a szoftver felmegy,de nem indul el!
-
sfeco79
csendes tag
Sorry, K....a net megint lagzik
-
sfeco79
csendes tag
üdv
A gainward gtx260 limited edition az 55 vagy 65nm-es maggal készül? Egy tesztet nem tud valaki linkelni erről a kariról?
Köszi -
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #13983 üzenetére
nem is értem minek kell ezeket a hsz.-kat beirni. Csak félre vezetnek mindenkit.
Nem ismerem a 4850 képességeit de a 70-es is 820 felett kezd el normális teljesitményt nyújtani. Azzal már el lehet játszogatni minden játékot 1600x1200-on. Igaz hogy a cry-ban le kell mondani az AA-ról hogy az átlagom 40fps felett legyen. -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #13986 üzenetére
Erre is megvan a megfelelő válasz.Nálad nem megy úgy mint nálam?User error,gyakorolj idióta.
-
TTomax
félisten
válasz
-
Henk
veterán
válasz
Megnéztem.Először megis ijedtem,hogy 4850-re kell cserélni a 285-öt mert cod4-ben ezzel nincsenek olyan magas fps-ek mint neki az ati-val.
-
Beowulf_78
addikt
Miből lesz az urban legend, és mitől lesz mindent verő egy 4850-es kártya? Hát ebből....tessék elolvasni azt a pár hsz-t az Ati 4850/4870 topikban (#43146)-tól (#43168)-ig. [link]
-
Valty
aktív tag
-
Laraxior
titán
ez a 181.20-as driver nulla... cseszik visszavenni az órajeleket
még mindig a 180.48 a tuti
-
Sziszifeca
őstag
(#13961) Sziszifeca
Ebben tudna valaki segíteni? XFX 260 XXX kariról van szó, és tv-n szeretnék filmet nézni úgy hogy ne akadozzon. Esetleg Clonolva jó is lenne, de nem tom beállítani ebben az nvidia Control panelben.
Köszönöm aki segít.!
-
Benhill
senior tag
Boldog tulajdonosa lettem egy gigabyte gtx260 oc -nak.
elso kerdesem az lenne hogy alapon 47fok, terhelve felmegy 70-75fokra, gyari hutovel. ez normalis? amikor bekapcsolom a gepet egy pilanatra pörgeti 100%on a ventit, de game közben nem pörög ennyin.
-
Henk
veterán
válasz
TazLeacher #13969 üzenetére
Nekem amúgy tetszik,azért is volt ilyen hűtőm,de akárhányszor meglátom mindig olyan furcsának tűnik.A gyári az szépen kidolgozott,takar mindent.Olyan mint az autók motorterében a motorburkolat.Ránézel tök mutatós leburkolva az egész,nagy műanyag borítás mindenhol.Aztán meglátod mit rejt,pf.
Gratulálok.Én addig nem bírtam idegekkel,4-5 percet pazaroltam rá.Pörgettem a kapcsokat mint ku.va a retikült,de sehogy sem akart úgy állni ahogy elképzeltem.Aztán maradt a bombabiztos gyorskötöző. -
Henk
veterán
-
P00By
nagyúr
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogyan tudnám Tv-n Clone módban futtatni a gépet?
Vista-m van és az Nvidia control panelben nincs ilyen lehetőség, pedig emlékszem a másik kártyámnál volt. -
Laraxior
titán
Szó ami szó...szépen muzsikál a GTX280
asszem sok 285nek simán odaver
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #13956 üzenetére
Ez mondjuk elég nyilvánvaló ha belegondolok.
a GPU órajel sosem lehet a shader 2szeresénél több! ,a shader nálam 1476.A kétszerese 2952,ennél sosem lesz több a gpu órajele mert 760-nál vége van.Nemhogy 2952-nél több.
Ez valahogy máshogy van szerintem.
mad1:ja 260 sli?Az is lehet a hiba forrása. -
pigatt
őstag
Ma vettem észre, hogy a 181.22-nél a powerplay csak media player 11-nél működik, a bs player-nél illetve a media player classic-nál nem. Nálatok is így van?
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #13921 üzenetére
Egyetértek, mondjuk talán annyi, hogy memórinak 2500 még beleférhet
-
mad1
veterán
Melyik rivaval lehet huzni a gtx260kat?Mert nekem a regivel fagyi
-
neszoljalbe
csendes tag
Hali all !
Az lenne a kérdésem, hogy riva tunerben mit kéne állítani, hogy engedje följebb az órajeleket, mert most a mag nál csak 729 ig engedi, följebb nem . Valami ötlet ?
-
Valty
aktív tag
Egy igen nagy lámaságot szeretnék kérdezni: a vrm hőfokokat hol tudom megnézni? Mert valahogy egyik program sem látja, pl. everest sem
-
Chalez
őstag
válasz
Szuperboci #13942 üzenetére
azaz
-
TTomax
félisten
válasz
neszoljalbe #13943 üzenetére
Szívesen!
-
TTomax
félisten
válasz
neszoljalbe #13937 üzenetére
a 2.22 a legfrissebb,de a power user fülön a ventivezérlés elé be kell írni egy hármast...
(#13940) Chalez
Igen,hát elég sokan vannak így vele.Valahogy sokkal simábban fut minden pedig a fraps nem mutat többet.Talán még azt vettem észre,hogy az ATI kártyák jobban igénylik a magasabb CPU órajelet a kihajtáshoz...(#13941) neszoljalbe
Mindjárt tolok egy képet! -
Valty
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13928 üzenetére
Köszi...
Holnap akkor nekifekszem, ma már nincs kedvem.
Furmark-al még nem sok dolgom volt, a régi kártyámhoz alapból adtak valami tuningprogramot...
-
Henk
veterán
válasz
neszoljalbe #13933 üzenetére
Én is így vagyok vele.Ha visszaállítom 30%-ra idle akkor utána nem szabályozza az istennek sem.
Hiába van beállítva a riva-ban.
-
TTomax
félisten
válasz
Silent77 #13932 üzenetére
4870 512M---GTX260 192SP
4870 1024M-GTX260 216SP
kb így vannak egálba...de olyan hatalmas difik nincsenek...(#13933) neszoljalbe
Höfokfüggöen tudod a ventit állítani,azt,hogy hány százalékon menjen alapból,mekkora hőmérsékleti tartományban szabályozzon... mi legyen a max amit engedjen ..stb,,,,
-
neszoljalbe
csendes tag
Hali All !
Az lenne a kérdésem , hogy gtx 280 nál ( xfx xxx ) be lehet valahol állítani riva tunerben , hogy 2d ben ( desktop ) csak mondjuk 30% on pörögjön a venti , és csak 3d ben kapcsoljon rá ? Úgy be tudom állítani, hogy pillanatnyilag mennyivel forogjon, de máshogy nem . Valami ötlet ?
-
Sziasztok!
Most szeretnék videokártyát venni, de nem tudok dönteni.
Eddig 4870-et akartam, de vmiért az NV felé húz a szívem, főleg mióta megláttam a Mirror Edge-be a PhysX-t.Tudom nem nagy vmi, de még is tetszik.
A 4870-el melyik van 1 súlycsoportba 260-280?
Melyik márkát ajánljátok?
Előre is köszönöm!
-
chege
aktív tag
nekem 216SPs 260am van, gondolom az is bírja a 700-at. Azon buta kérdésem lenne, hogy rögtön tehetem 700 köré vagy léptékkel, 5-7 Mhzen ként?
-
-
Henk
veterán
Azt mondják ha fél órát megy és nem hibázik az más stabilnak számít.Én 20 percnél tovább nem szoktam hagyni.
Ha húzod is akkor monitorozd a többi hőmérsékletet is és figyelj a ventire mennyin megy.A vrm is iszonyatosan szokott melegedni,sokszor attól elöbb összeomlik mint,hogy a gpu túlmelegedne. -
Valty
aktív tag
Thx..
És kb. milyen sokáig hagyjam menni, hogy tudjam, hogy tényleg stabil?
-
Valty
aktív tag
Furmarkot "Stability Test" alatt gyári hűtéssel meddig kell engedni? 10mp alatt felnyomta a gpu-t 67 fokra, normális ez?
-
rejewski
tag
-köszönöm szépen a választ.valami ilyesmit reméltem. Kiprobálom, és majd leírom a tapasztalatokat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
rejewski #13920 üzenetére
Kezdésnek próbáld meg Rivával a 700/1400/2400 órajeleket...ha bírja mehetsz feljebb.
A GPU nem hinném hogy 730-nál többet menne 24/7, mint ahogy a shader sem fog 1500 felett, és a memó se fog 2500 felett stabilan futni.
A 700/1400/2400 egy kellemes és átlagos tuning, amit általában mindegyik 260 tud, és szeret is. -
rejewski
tag
Hello mindenki+
Remélem jó helyen kérdezek, mert ugyan nem témába vág, de biztos tudtok nekem valami véleményt mondani a helyzetről. Most vettem egy gtx260[192] kártyát ami nem oc hanem alapórajeles minden szempontból, és az lenne a kérdés hogy érdemes lenne e valamicskét húzni rajta esetleg rivával. Vagy valami mást tudnátok e ami alkalmasabb? Amúgy a kártya gigabyte, és ha jól tudom ez a gyártó nem csinált a kártyáihoz, ilyen tipusú szoftveres támogatást. evga, zotac - kal szemben. Viszont ha jól hallottam a gtx260 kártyákban nagy a potenciál.
Előre is kösz a választ.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Szuperboci #13918 üzenetére
320ft már a lélektani határ állítólag...itt kezdenek bedőlni majd a lakáshitelek.
Ami azért nem elhanyagolható szempont.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13917 üzenetére
400 nál szolj
akkor már háború lesz
-
Beowulf_78
addikt
Majdnem 301FT 1 EUR!
-
Valty
aktív tag
válasz
Rusher #13912 üzenetére
A képen amit Henk linkelt a zöld nyákos a régi 88Gt-m, a kék, ami alatta van pedig az új Zotac-om, csak összehasonlítottam, mennyivel hosszabb az új
Akármilyen gpuz-vel nézem, a revision-nél mindig B-t ír, ami ha jól tudom, az nvidiánál 55nm-et jelent
-
Rusher
őstag
Ez tényleg érdekes, akkor ez valami egyedi dolog a Zotac-nál, mert a Zotac 55nm-es kártyája kék nyákos mint a képen és GTX260² a tipusa...neki meg még a doboza sem olyan csak sima....
Bár a gyártó honlapján meg fekete a nyák és van hátlapja is pedig az tuti 55nm-es....
A kép amit linkeltél ott zöld a nyák nem?
Én is ilyenre vadászok egyébként vagy 285-re -
Henk
veterán
válasz
Rusher #13910 üzenetére
Én nem hiszem,hogy az lenne mert úgy tudom a 65nm-nél nem változtattak a nyákon és a hátlapon is vannak ramok.Az 55nm-nél meg a gpu oldalára került az összes ram és neki ilyen van.
Ja és szerintem kék nyákos. -
Rusher
őstag
Zotac-ból én úgytudom, hogy csak ez ZOTAC GeForce GTX 260² 55nm-es és ennek a dobozára is GTX260² van írva és kék nyákos, a sima AMP² az 65nm-es 216sp-s...sztem neked is az van
-
pigatt
őstag
Tehát akkor összefoglalva, nem minden 216 SP-s 55nm-es, de minden 55nm-es 216SP-s a GTX260-asak között.
Jól mondom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest