- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
pigatt #18146 üzenetére
El se tudom mesélni... ide most nagyon off.. de azért leirom,mert ilyet én még nem láttam
Szóval tegnap este az asszonnyal toltunk egy kis CoD5-t Coop-ban... én az AGP-s gépemmel retróztam egy flat monitoron a mamának meg odaadtam a finom gépem a GTX/quad/lcd tv-st... aztán még néztünk egy filmet... szunya... ma reggel elinditom... puff a C meghajtó gyökerébe telepitett programok erorral nyilnak... na mondom ránézek... TC-böl,aztán a sajátgépböl is klikkelnék a C-re... nincs jogosultságom.. na ekkor már izzadni kezdtem.
Nézem sajátgépböl a meghajtó alatti foglaltsági csik nem látszik... ránézek erre egy defragglerrel... (persze ezt USB-röl kellett futtatnom mert nem engedett semmit sem telepiteni..) erre az azt irja hogy 100% foglalt,amikor én 100G-t hagytam oprendszernek a terrás vinyobol...
Virusnak semmi nyoma,söt a neten sem volt a két gép hiszen LAN-on toltuk.. ott is vakartam ahol nem viszketett...Erre betoltam a win7 telepitöt,ki is irta nincs helyem majd ö rendbeteszi és ujraindul... egy óra alatt ugy tette rendbe ahogy te... sehogy...erre elinditottam egy telepitöt... a telepitéskor nézem a C csak 60G foglalt 30akárhány üres...persze közben bekérte a sata drivert a 64 bites Win7,és azt nemes egyszerüséggel a 900G-s meghajtóra pakolta,mert hát miért ne... erre csak akkor lettem figyelmes amikor ujrainditott és fel volt cserélve a két partició betüjelzése...
Még aztán erölkedtem egy darabig mindennel,de nem volt sikerélményem...
Akkor komotos mozdulatokkal átslattyogtam a másik gépemhez... letöltöttem az Nlite-ot meg a sata drivert hozzá,gyorsan készitettem egy uj sp3-as telepitölemezt... most erröl irok...a shiftet éppen most probáltam szerintem jobban megy,na meg a borderlands is..Jól van ez igy nekem amugy is egy szenvedés volt LAN partyra belöni a Win7-et...Szóval igy jártam peddig jó pár hónapot szolgált a win7 hibátlanul,a 64 bittöl meg egyébként is kivoltam,egy alaplapi drivert nem lehetett frissiteni OS alól,nativ támogatás meg a habokban...igy vegyél 6Gb-os tri-channel DDR3-at...
-
-
partymaci
aktív tag
válasz
pigatt #17292 üzenetére
en hasznalom az uj drivert 32 biten , sztem felesleges cserélned ha minden okés, én spec nem tapasztaltam valtozast. ill. most a dirt APPCRASH- el elszáll, és allitolag drivercsere oldja meg a problemat, ezt olvastam egy regi bejegyzesben. De hogy ezt valoban az uj driver okozza e azt nemtudom...
MmDorian:Gainward a legolcsobb az biztos, es ahogy nezegettem az eredmenyei sem olyan rosszak. Sztem az a legjobb vétel, esetleg egy ref kártya 35E -ért, arányaiba még azis megéri.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pigatt #16331 üzenetére
Egyáltaán nem veszi vissza magát 3D-ből vagy csak low-power 2D-re nem vált le 2D-ből?
3D-ben marad akkor vmi még használja a gpu-t. Pl GTA 4-nél a Szociális klubból ha nem lépsz ki, akkor sem veszi vissza magát a kártya rendesen. (Szegény Rup1u5 mennyit kutakodott mire erre rájött...)
-
TTomax
félisten
válasz
pigatt #14156 üzenetére
Igen sajnos a VLC player is mint írtam megemeli,azt nem tudom ez most az MP 11 vagy 10 ami a Win7-en van,gondolom a 11...Amit még észrevettem,hogy az AVI-k röcögése elmúlt a MP-ben ugyanis eddig ezért használtam a VLC-t mert az simán vitte nem akadozott...
KM Playert ki kéne próbálni ...amúgy én nem nagyon preferálom a BS playert mert kodek kell hozzá,én meg azt elvből nem rakok gémer gépre...
-
válasz
pigatt #13656 üzenetére
Köszi, remélem bejön, mert azzal tökéletes volt minden, csak gondoltam ha új rendszer, akkor új whql, hát ez most nem az igazi.
Bluegene: megint kezded a flémet, légyszi ne itt folytasd!
Cyberpunk: érdekes módon, a hátsó kerekek nekem is szoktam hiányozni, de csak az ultrahighquality-val, ez nem a driver hibája.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pigatt #13429 üzenetére
Ez mondtam legelőször, hogy csrélj drivert. Gondolod viccből?
Ha máskor segítséget kérsz és kapsz is, mint ahogy most is, és még nem próbáltad ki amiket javasolnak mint a "kisangyal" úgy kövesd a tippeket. Mert feleslegesen senki se szeret agyalni mi lehet a gond nálad, amikor a legalapvetőbb dolgot sem csinálod meg tanácsra sem.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pigatt #13421 üzenetére
Talán akkor válts driver-t...mondjuk 181.20-ra, és nézd meg avval.
Ha nem megy húzz fel egy Xp 32bit-et és nézd meg ott hogy viselkedik. Valami driver gond lesz ott szvsz.
mod: Ha eddig nem csinálta és most csinálja, még akár virus is lehet.
Told fel az XP-t, ne tegyél rá semmit, csak a chipset+VGA driver-t...meg a rivatunert, ebből is a 2.22-est.
Ha így is csinálja akkor összefosta magát a kártya. Én még mindig azt mondom hogy valami szoftver csinálja, ill. összeakadhat valamivel. -
Laraxior
titán
válasz
pigatt #13371 üzenetére
márhogy amikor váltja az órajeleket? 2d és 3d között? nem vettem észre..pedig nem is uninstalláltam a másikat,csak simán feltelepítettem ezt is. Teljesen jól működik hálistennek..
Nem mintha gond lenne azzal hogy maxon megy,de melegíti a rendszert.hát ne tegye ha nem muszáj -
ImI87
őstag
válasz
pigatt #12961 üzenetére
Tényleg fasza, meg mostanában az egész márkát is sokan dícsérik.
De viszont mostanában teljesen kifogytak mindenhonnan, és nem is nagyon lehet szerezni. Úgy tűnik, hogy egyszer jött egy nagyobb szállítmány, az kitartott egy ideig, és utána csoki......... Úgyhogy ezek alapján (persze egyáltalán nem biztos, hogy most is így lesz, de ez nem egy tömegcikk) most is gyorsan be kell szerezni aMP!-t, különben lehet, hogy később sokkal bonyolultabb lesz.......... -
Beowulf_78
addikt
Én is kipróbáltam, a 260 OC-nél, hogy a BIOS-ban 1,18V adjak neki full 3D-ben. De valamiért nem volt stabil és nem tudtam rájönni hogy mi lehet az oka. Kissebb mhz se volt jó, tehát egyértelmű hogy valamiért a 280 "feszelését" nem bírja. Igazából mindegy is, mert így hogy kevesebbet kap, kevésbé melegszik, és jól megy kissebb fesszel is. Nem biztos hogy megérte volna +5-10 fok melegedés, és magasabb fordulatú ventihasználat, hogy 730mhz helyett tudja a 750-760mhz is.
-
Dark KillerX
addikt
Nálam kékhalálokat okozott a 180-as széria,még netezés közben is kb féloránként(Vista-32-bit alatt.Ezért elöször leunistaláltam,majd drivercleaner-rel takarítottam csökkentett módba,,de mindez nem segített.Ezért végsőmegoldásként Win reinstall formatálással .Úgy néz ki most jó a gép,már kb 6 órája használom 178-as driver-rel és semmi gond.
Úgyhogy soha többé béta driver,amúgy a 170-es béta driverei királyak voltak,de ezek,tisza sz*r*k. -
Beowulf_78
addikt
Nekem is nullán volt. Feltettem 20%-ra, így tényleg jobb. A 100% viszont botrány.
Szegény Osziék.
Nem is értem még mindig.Az én kártyám miért nem csinálta még ez eddig ezt a Vibrance gondot?
Mert így az a gyanúm, hogy nem szoftveres a gond. Ha szoftveres lenne, mindenkinél előjönne, nálam is. Valamiért egyedileg pár kártya nem jól kezeli. Nem forceware hiba.
-
Motion_Blur
félisten
XP alatt nem megy, de Vista alatt tökéletesen működik, sokkal élénkebbé teszi az esetleg fakó színeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest