Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Viszont alaposan végigolvasva érdekes a dolog, mert ez csak a 260-ra vonatkozik. Nem használhatnak "univerzális" nyákot, mert erre már nem is férne el a + memória.
Azért az bíztató, hogy pár dolgot kicsit minőségibbre cseréltek.....De mi lesz a 280-assal?
Engem az izgat inkáb.......
-
-
Casanova*
veterán
válasz
VinoRosso #10393 üzenetére
gondolj csak bele! xbox-ot összelehetne csatlakozni a pc-vel. pc-be pentium proci,6600 GT. ez elég lenne böngészéshez,meg egyebekhez. pl. játszani akarok,bakapcsolom az xboxot és gamelek. mármint pc-én keresztül,billentyűzettel és egérrel. és akkor nem kellene mindig VGA-t ,procit cserélni...költeni-költeni a számítógépedbe..
-
ImI87
őstag
Végre jönnek a konkrétumok:
First Look of 55nm GeForce GTX260
Egészen különbözik a régitől az új nyák. Csomó SMD-t átpakoltak máshova, a ramok is egyoldalra kerültek. A hátulja meg csupasz maradt...... Jól nézett ki rajta az a borítás, és v.mennyire védte is a karit az esetleges "balesetektől."
-
VinoRosso
veterán
válasz
schwartz #10359 üzenetére
nem csak a hardvert az egész rendszert. Egy informatikai rendszerbe nem csak a hardver tartozik bele, hanem minden, a szoftverek, dokumentációk, fejlesztők, paradigmák, markating, disztribúció amit el tudsz képzelni. Onnéttól kezdve, hogy a tervező bácsi vagy néni leül a gépe elé, egészen addig a pontig míg megveszik az utolsó játékot a platformra, mindenki azzal foglalkozik, hogy a user egy jót játszhasson. Azt meg hogy ennek a folymatnak az eredménye mennyire más képet mutat mondjuk egy PC-s rendszerhez képest mondjuk egy CPU GPU párosítással vagy valami hasonlóval lehetne szemléltetni. CPU általános feladatok ellátására van, GPU meg masszívan párhuzamsítható számításokra van kiélezve. Egy CPUnak sok funckiót el kell tudni látnia, a GPUnak meg egy dologhoz kell értenie, ezért arra az egy felhasználási módra 10x vagy adott esetbe 100x gyorsabb. Ugyan ez a helyzet, PC konzol vonalon, a PCnek széles funkcionalitásra kell rendelkezésre állnia, a konzolnak meg egy felhasználása van. Így az összes erőforrás egy célra hasznosítható. Az összes pénz, idő, erőfeszítés, minden. PC-n hiába van erős vas, meg hihetetlen gazdasági háttér, pénz stb... mert ezeket az erőforrásokat több részre osztják, és ebből csak egy szelet jut játékra. Gondolj bele abba, hogy ha mondjuk PC-n fut egy játék, vagy bármilyen más program, akkor milyen környezetben fut, hány folyamat van mellette, ezeknek hány szála van, mennyit kell versengnie a futásért,aztán hogy a futási környezet mellett hányféle faktor van, ami befolyásolja a játék műkdöését, hány hardveren kell jól futnia, mennyi diőnként cserélődnek a hadverek, szoftverek, milyen nem várt események következhetnek be, és hogy erre a fejelsztés során hogyna lehet felészülni ezkre, szóval egy PC sokkal összetettebb, komplexebb rendszer, mint egy konzol. És amennyivel összetettebb rendszer, annyival egyszerűbb minden szempontból egy lebutított konzol, és minden gát megszűnése, ami a PC bonyolultságából fakad, az egy csomó lehetőséget szabadít fel, és ezek mind mind előnyként jelentkeznek, egy konzolos proginak nem kell megküzdenie a futásért más programokkal, nem foglalják előle a hardvert, nem befolyásolja a műkdöését, hogy minden félévben cserélődik a hardver, hogy minden hónapban új driverek jönnek ki, nincsen mellette egy batár oprndszer, a fejlesztőknek nem kell csak egy jólbevált hardvere optimalizálni, a usernek se kell huszonötmilló peccset feltenni, nem kell malmozni hogy mikor bootol már be a vista, a cuccot megveszi és az úgy van x éve ahogy megcsinálták, nem kell félévente vennie bele új vga-t, nem kell drivert cserélni, nem kell újraraknia a wint, nem kap kékhalált, nincsenek lefagyások, kevés bug van, kevés hardverhiba( bár ami van az komolyabb ált. mint PC-n és több idő is javítani, ha lehet egyetalán ) röviden konzolon fogod a dvd-t beteszed azt megy, pc-n meg fogod beteszed, aztán imádkozol hogy menjen. Egy konzolban persze hogy összeségét tekintve kevesebb erőforrás van, de nem is kell annyi mint egy PCre, és mégis sokkal tovább elég. Ha meg 3-4 év után biztos jön a köv. generáció, és átlaában úgy csinálják meg ezeket, hogy később is elég legyen mondjuk megduplázni őket, ne kelljen túl sok változtatást végrehajtani. Ott van pl a Cell, nem egy mai darab, de még csak hasonló sem született azóta, anno 90nm-en jött ki, azóta már van belőle 45nm-es is, kvázi két magos modul 410GFLOPS-os változat, ami már maga majdnem felér egy erősebb VGA-val is( sőt! G80-nál erősebb ) ha kell beteszik a köv PS-be, de lehet addigra már 32nm-es is lesz, mire szükség lesz rá, azt mellétesznek valami közepesen erős GPU-t és veri a PC-ket agyba főbe. Ha nagyon hosszú távra terveznek mecsinálják úgy hogy lehessen még egy GPU-val bővíteni azt évekre meg van oldva a hardvergond. Meg kell nézni, hogy egy ilyen cucc mennyit változott az évek során, meg hogy egy PC mennyit változott, és abból le lehet szűrni, melyikbe fecceltek több erőt. Azt mindegyikre ugyanúgy kijött minden játék, jó tudom most a konzol kicst le van maradva tudásban, de szerintem jövőre vagy utána meg a PC lesz és az viszont sokkal. Valahogy ez lépcsőzetesen változik, de mindig a konzol újít nagyobbat, és kevesebbszer, a PC meg apró lépésekben halad előre, de sokat lép, szal ezért olyat leírni, hogy a konzol elavult, szerintem balgaság.
-
Casanova*
veterán
xboxra van egér?? támogatja az egeret?
mert csak egérrel lehet jókat játszani lövöldözős gémekkel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keIdor #10376 üzenetére
Nem láttam még a Tesselation SDK-t, de azt írják a dev fórumokon, hogy nagyon könnyű használni. Tehát elterjedhet a konzolon, és ezzel együtt a konzol portokon. A PS3 az nem gáz ... annak a rendszernek van 6 vektormagja. Jelenleg ezek gyakorlatilag kihasználatlanul malmoznak. A tesszellátort simán bírja helyettesíteni, hiszen általánosan programozható egységekről van szó.
Nézd a PS3-ban több lehetőség van, mint az Xbox360-ban, csak az a probléma, hogy ezekhez a lehetőséghez lassú a rendszer. De az Xbox360 mondhatni kötött fejlődési irányát le tudja követni. A két konzol kb. ugyanott lesz egy kis idő múlva is ... talán az xbox30 egy kicsit elhúz a grafikában, de biztos probléma lesz, majd a szűkös DL-DVD kapacitás.Jövőre már elég komolyan beindul a DX10.1 vonat. Ez biztos nem lesz jó hatással az NV-re. Az első pofon valszeg a Stormrise lesz, ami elég komolyan használ Geometry Shadereket ... a minimális VGA igénynél a GeForce GTX 200 és a Radeon HD 2900 szériát pletyiznek.
Az NV-nek az egyetlen áttörési lehetőség a G300 ... a jelenlegi architektúra már nem tud labdába rúgni ... túl magas a Radeon teljesítmény/tranzisztor aránya, mindezt úgy, hogy a GF karik még nem is DX10.1-es rendszerek. Ennek a beépítése tovább rontaná ezt az arányt. Azzal, hogy lemennek 40 nm-re nem lesznek sokkal versenyképesebbek ... -
ImI87
őstag
válasz
Hunjoe #10375 üzenetére
Hello!
Először is tedd fel a legfrisebb RivaTuner-t!
Aztán itt van ez az írás, ez alapján mindent meg tudsz csinálni, és olyan értékeket adsz meg, ami neked megfelelő.(Tehát alap ventifordulat 30%, de emiatt nyílván kicsit magasabb min. hőmérsékletet kell megadni, ahonnan elkezdi emelni a fordulatot.)
Nagyon jól működik minden helyzetben, és ugyanúgy teljesen automatikusan szabályoz..... -
keIdor
titán
Egyébként ha komolyabban elkezdik használni a Tesszelátort Xbox360-on és ATi Radeon HD3000/HD4000-en PC-n, gondolom onnantól a G80/GT200-nak teljesen lejtő... PS3-al mi lesz? Meddig fogja bírni ez az RSX ami egy mai szemmel igen elavúlt GPU? (GeForce 7800)
Azért kérdezem, hogy érdemes-e megtartani a PS3-amat, meg érdekelne, hogy a GT200 meg a többi G80 arc. meddig lehet életképes? Nem számítok robbanás szerű DX11 játékáradatra, nem erről van szó, az elsők nyílván valamikor 2010-ben jönnek, csak érdekelne, hogy 40nm-en mondjuk lesz-e még értelme GT200-at venni. -
Hunjoe
tag
Hy!
Van nekem egy XFX 260 asom... A problémám vele csak az hogy alapjáraton Vista alatt is 40% on pörgeti a ventijét, ami számomra hangos... Ha leveszem 30% ra tuner al akkor nincs hangja és hüvös is marad, de viszont ilyenkor lőttek az automatikus szabályzásnak!
Valószínüleg azért mert gyárilag le van tiltva hogy Ha a kártyára bízzuk a szabályzást nem menjen 40% alá.....
Nos az én kérdésem az volna hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy 30% legyen a legalacsonyabb fordulat automatikus vezérlés esetén....
Valami BIOS editorral????
(A 4850 em tudja...... azt állítok amit akarok...) -
Laraxior
titán
srácok tud valaki kezelni valami olyan rajzoló programot amivel le tudnám rajzolni a GTX280 felső oldalán levő memóriákat hűtő tervezményemet
noh ez szép madzsar mondatra sikeredett
a lényeg hogy kellene a chipekre valami borda,de nem olyan mint ami most van rajta,hogy külön 8db..hanem legyen egyben az egész. Tehát egy "U" alakú réz vagy alu darab és az egyik oldala szép polírozott, a másik meg ugye meg van csinálva tüskésre.bordázva,vagy hogymondják -
vers
tag
ez az egyetlen ut a fejlödéshez, mivel a polygon szám növelés már nem alternativa
viszont ez odab@sz a larrabenak, mivel displacemap raytracingel kicsit huzos
ahhoz elöbb föl kell bontani sok kicsi háromszögre az objecteket és utána sugárkövetni, csak hol tárolod a több 100 millio polygon adatot??? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
schwartz #10363 üzenetére
Itt vannak a Truform kompatibilis játékok ... akinek van Radeon 8500-a az biztos hasznát veszi. Többiek kilőve.
Az XNA nagyon szűkszavú a tesszellatorral. Amint itt lesz az AMD tesselation SDK, megindul a technikai doksik hegesztése is, így a fejlesztőknek nem kell kitapasztalni a dolgokat. Ez mindig így volt, a legtöbb cégnek nincs ideje egy új technológiát úgy beépíteni a projectbe, hogy az nincs megfelelően dokumentálva. A DX10.1 doksikat is gőzerővel csinálja az AMD, és az érdeklődés is egyre nagyobb.
-
losi73
senior tag
üdv lenne 1 kérdésem hogy az menyire igaz hogy több játéknál is elöfordul hogy bizonyos effektek hiányoznak,amik ati kártyánál meg vannak pl crysis,far cry2 stb
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
schwartz #10359 üzenetére
Messze nem ugyanaz, mint a Truform ... itt szabadon lehet változtatni a displace mapokat. És nagyon durva LOD menedzsment alakítható ki. Amint lesz Tesselation SDK PC-re, el is kezdik a konzolon komolyan használni az egységet. Az xBox360-nak úgyis az az egyetlen fejlődési lehetősége. Elvileg a PC-n a 9.1-es Catalyst driver fogja támogatni teljesen a tesszellatort.
Truform támogatás hardveresen csak a Radeon 8500-ban volt. Azután eltűnt a fícsőr. De jó pár játékhoz készült truform patch. Nyilván a tesszellator az egy reális fejlődési lépcsőfok, a DX11 is arra megy. -
schwartz
addikt
válasz
VinoRosso #10346 üzenetére
Mit optimalizaltak jatekra? A hardvert? Az egyikben van egy csokeveny 7800 egy bonyolult Cell-el tarsitva, tuloldalt (mai szemmel) egy kozepes VGA megtamogatva meg gyengebb procival. PC-re miert is nehezebb? Itt a DX-10, gondolom a jatekfejlesztest hivatott egyszerusiteni, vendor specifikus caps bitek torolve lettek, megvan az eros vas es megis kihoznak olyan szanalmas portokat mint a GTA4...
Fejlesszek egy idoben a konzolos verziokkal ha mar penzt kernek ertuk...
A tesselator pedig olyan mint a Radeon8500 TrueForm tamogatasa. Van de nem hasznalja semmi...Miota is?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert az még plusz két-három hónap tervezés, illetve nem tudni, hogy a globális ütemező mennyire bírna el még két TPC blokk-ot. Mellesleg ha bepakolnának plusz két TPC blokk-ot, akkor 55 nm-en is maradnának 550mm^2-es magméret felet. Így is drágább az 55 nm-es kisebb chipeket gyártani, ha még a méret is megmaradna, akkor felesleges lenne piacra dobni, mert akkora veszteséget termelne, hogy komolyan meglátszana a negyedéveken.
Most sem véletlen, hogy az 55 nm-es GT200-ok a Quadrókra mennek rá. Még nem fort ki a gyártástechnológia. Majd január végétől lehet rá számítani, hogy olcsóbb lesz a gyártás. -
NFree
addikt
válasz
Apophis #10351 üzenetére
Hát ha a tápod 12 voltos ága bír legalább 36 ampert leadni akkor talán elviszi , ennyi lenne a gyári ajánlás.
Más
Ha a gtx 260-ál olyan sokat jelentett az a pár db stream porci
Akkor az újj 55nm gtx280-ba mért nem raknak még pár darabot s akkor az is gyorsulhatna egy pindurkát?, Vagy nagyon nagy hülyeséget kérdeztem -
losi73
senior tag
kétszerment
-
losi73
senior tag
üdv kis help kéne ilyen karit hol kapok? Zotac GeForce GTX2602 AMP2 896MB PCIe esetleg javasoltok valami más gtx 260-ast érdemes a 216sp venni,ök is jok a tuningban egyáltalán érdemes le cserélnem a 4870-1gb karimat?mondjuk pénzembe nem igen kerülne a csere,ha lehet ne csak fanatikus nv-és adjon tanácsot csere ügyben
-
NFree
addikt
válasz
Apophis #10350 üzenetére
Szerintem ha tényleg amp2 akkor okés annyi pénzért, nem ártana egy pindurkát erősebb proci alá de szerintem elég lessz, max egy kicsit még feljebb tornázhatod.
Esetleg megmutathatnád hol sikerült találni mert néztem tegnap az árgépen de nem volt eggyértelmű, hogy amp2 a cumó. -
Apophis
őstag
Valamit kihagytam. 450W Coolermaster táp elég egy ilyen kártyához?
-
Apophis
őstag
Üdvözlöm az urakat! Gyorsan be kell dobnom egy kérdést, mert egyszerűen nincs időm alaposan utánanézni.
GTX260 alapú VGA-t ha valaki tudna ajánlani, megköszönném. Kicsit olvasgattam a topicban, megnéztem pár tesztet, de nem tiszta a kép. Jobb gyártótól szeretném az újabb verziót. E6750 3.2 GHz-en, 1680*1050 felbontás, valószínűleg megint felrakom alá a Vistát.
Nézegettem itt-ott, kiszúrtam ezt: Zotac GeForce GTX2602 AMP2 896MB PCIe, 65k környékén, ez egy jó darab? Vagy szerintetek elég lenne egy jobb 9800GTX is a konfigba (nem mai darab a CPU és a memória)?
-
NFree
addikt
Elég sok szó folyt most a warezzal kapcsolatban, méert nem teszik elérhetővé a kiadók neten keresztül a termékeket negyed annyiér, mint a bolti kiszerelés? Ugye akkor azt nem kellene korongra égetni, nem kell szállítani,a rengeteg kereskedő kezén akin átmegy nem kell jattolni, s máris javulna a helyzet szerintem több gamét adnának így el szerintem, s akkor nem lenne halálra ítélve a pc. Én csak ezt az utat látom kiútnak .Legalább is szivesen fizetnék egy gaméért durván 2k-t s slegalább eredeti lenne a szoftver, lehetne frissítgetni stb. Mert az egy dolog, hogy kis hazánkban ahol elég sok ember él minimálbérből, inkább warezol, mint hogy hó végén ne legyen mit enni, csak hát sajna európában, ahol lenne rá sastojás , ott is inkább nem szeretnek fizetni érte. ez a bibi
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VinoRosso #10346 üzenetére
Azért a tesszellátort box-on csak a Lost Planet és a Viva Pinata részek használják. Pöppet problémát jelent, hogy nincs normális dokumentáció róla, mert még nincs PC-n Tessellation SDK. Box-on nem a legideálisabb egy rendszer képességeit kitapasztalni. Persze az SDK jövő év elején jön, szóval a doksik gyártása is meglendül.
-
VinoRosso
veterán
válasz
schwartz #10340 üzenetére
Az, hogy azt kimondottan játékra optimalizálták. Lehet, csak sokkal nehezebb. Nem akarom újra elkezdeni a nyári vitát, mert itt egy átlag usernek halvány lila gőze nincs ezeknek a rendeszerknek a hátteréről. Csak azt tudják hogy fú, van egy ilyen erős gépem meg egy olyan jó videókártyám, most jött ki egy hete, ez aztán ver mindent. Főleg az elavult konzolokat...mikor is jött ki a Xenos? 2005? Mikor lesz GPU alapú tesszallátor támogatás a PC-ken? 2010 ben?
Mennyi egy cell számítási teljesítményének csúcsa? 265GLFOPS? Mennyi egy q9650? olyan 30? Kb a tizede...Na meg persze milyen oprendeszer fut a gépeden, Vista..ja...akkor nincs is több kérdésem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Kampone
tag
Uristen
Barmok állatkertje
Nézzétemk már meg a Crysist a szar konzolotokon.
Meg sem mozdulna a frame.
Gta4 20fps alatt gratula
Már 1 8800gtx megeszi vacsira -
VinoRosso
veterán
-
vers
tag
ideje észbekapni már hogy a pc gamingnak kaputo, jobb késön mint soha
persze nekem is itt dübörög a 4850cf, de csakis munkáraezt meg a gtx280 se viszi, a konzolok gyorsabbak
-
keIdor
titán
Nem véletlen nem veszek új VGA-t, pedig most pont megtehetném, csak hát... minek?
Mod: Nem a játékok minősége miatt van most ilyen állapotban a PC (játékplatform) hanem a hozzáállás miatt. Abu is megmondta, hogy mindent Xbox360-ra írnak meg elösszőr és PC-re alig költenek, így mindig gagyi portok fognak születni, mert egyszerűen nem éri meg erre költeni a cégeknek.
Persze vannak kivételek, de lássuk be évről-évre szarabb, ami van... én is már több, mint 10 éve "vérbeli" PC-s vagyok, viszont most év végén már nekem is elegem lett, és beláttam, hogy mivan... persze mindenki döntse el magában, hogy mit szeretne, nálam is maradni fog a PC, viszont jelentősen kevesebb pénzt fogok rá szánni ezentúl. -
Cyberpunk
félisten
Azért vannak jó új játékok is mint például a Cod5 nekem az nagyon bejön WW2 ide vagy oda kellemes csalódás volt számomra. Vagy a Fallout3, BIA3, Grid stb... ezért mondom hogy nem kell még temetni a PC-t de ez a te véleményed szíved joga azon játszani amin akarsz, de én a helyedben nem válnék meg egy GTX280-tól de te tudod
-
pzske
aktív tag
Ok ok és bocsi mindenkitől , hogy elvittem a topikot. Ez az én véleményem amúgy a kari jó csak rohadt bosszantó , hogy nem kevés pénzt áldozol a hobbidra és mivel szarul vannak optimalizálva a gamék ugy fut 1 8800 gt-n mint 1 gtx 280-on .
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem sem kell temetni a PC-t mint játékplatformot sokszor volt már szarban az évek folyamán de mindig talpra állt. Az meg hogy most ki jött egy két szar játék az még nem minősít semmit. Én nekem meg csak az irányítással van bajom konzol téren (hogy én kontrollerel vesződjek az ki van zárva) de ez csak szubjektív vélemény sokaknak bejön de nekem felejtős. Ja a PS3 támogatja a bill+egér combot hát ja de mondjatok egy játékot az UT3-at kivéve ami támogatja is.
-
pzske
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek 1 Msi gtx 280 oc-t 2,5 év garival mennyiért lehetne most eladni reális áron ?Thx
-
protecher
tag
Gtx280 oc n hogy fut a gta4?
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha tényleg ilyen szarul megy a GTA4 akkor a Rockstar finoman fogalmazva be veheti
Hát még a haver milyen ideges lesz mert ő 1 megával tölti és neki egy 3850ese van
de ami fájóbb pont hogy a Alien Colonial Marines-nek bizonytalan ideig befagyasztották a fejlesztését most már tényleg kezdek pipa lenni
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #10301 üzenetére
nem ez nem egy hét. A Clear Sky esetében pl az 1.54-es peccstől lehetett végigvinni a játékot ha jól tom, de azt is csak moddal, az meg 1 -1,5 hónappal a megjelenés után jött ki. A Vicces az volt hogy az eslő hivatalos(nem hivatalosnak a verziószám szerint kellene lennie 2 nek) patch(1.53) már akkor kijött, amikor még meg se jelent a játék, és még megjelenés előtt feltörték, és még így is olyan bugos volt, hogy nem lehetett végigvinni...
-
Laraxior
titán
Ezt nézzétek mit kaptam:
[OFF]2008.12.04. 7:11:18 - XP
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX9 1600x1200, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=3, Time Of Day= 9
Global Game Quality: High
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 33.58s, Average FPS: 59.56
Min FPS: 35.30 at frame 151, Max FPS: 73.95 at frame 1012
Average Tri/Sec: -49831172, Tri/Frame: -836609
Recorded/Played Tris ratio: -1.10
TimeDemo Play Ended, (3 Runs Performed)2008.12.04. 7:16:07 - XP
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX9 1600x1200, AA=2x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=3, Time Of Day= 9
Global Game Quality: High
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 50.35s, Average FPS: 39.73
Min FPS: 26.89 at frame 144, Max FPS: 45.26 at frame 1018
Average Tri/Sec: -32470920, Tri/Frame: -817386
Recorded/Played Tris ratio: -1.12
TimeDemo Play Ended, (3 Runs Performed)[/OFF]A lényeg hogy a húzott GTX280 elveri a 4870 X2-t
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10301 üzenetére
a kameraremegés és az autó irányithatatlansága elmondom hogy nem a game hibája...
Nézz szét a Magonjavították..azoknak akik nem vették meg eredetiben
-
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #10297 üzenetére
Ez akkor van így, ha megjelenés előtt 1 héttel már játszunk vele. Okos döntés, hogy elérhetővé teszik a számukra végleges verziót, amit jónak tartanak, és utána tájékozódnak, mennyi anomália jelentkezik a júzereknél világszerte, majd azokat a hibákat még megjelenésig gyorsan orvosolják. Itt más lehet a gond. Az is lehet hogy u.a. a gond vele, mint az NFSU-val, hogy a konzolos verziót csak ki mértékben dolgozták át, ami itt nem úgy jelentkezik hogy ronda, hanem tele van anomáliával. Szvsz. a sok aktiválási herce-hurca se tesz jót, tök felesleges. Ezzel csak a hekkereknek tettek jót, mert most éreznek egy kis kihívást. Persze ezt is meg fogják oldani csak lehet hogy nem 2 nap lesz hanem 4 nap....az is lehet hogy estére már lesz "megoldás".
Warez ide vagy oda...ha mocskos módon tele lennék akkor se venném meg eredetiben, ilyen paramétrekkel, mint ahogy az se fogja megvenni akinek esetleg gyengébb a hardvere. Mert a max. grafikát jelenleg egyik kártya se tudja. Akkor lenne full ha a View Distance-t max.-ra lehetne húzni. De röhely hogy egy 100k körüli 900MB-1GB videó memóriával rendelkező GTX 260/280 is 30-32%-ot bír csak.Egyébként hagyjuk ezt a "4 magos proci" dolgot.
A végén ebből is "urban legend" lesz és mindenki rohanni fog Yorkfield-et venni.
Tök felesleges. Ott a bench. eredményem ami mindenképp irányadó. Semmivel se több a procihasználat mint bármelyik másik játéknál. Szóval bőven elég lehet egy 2 magos, igaz 4ghz körül, de ezt egy Wolfdale lazán kirázza a "kisujjából".
VGA limit van...ez egyértelmű.
Ez a 12k-s ár meg...pfff. Ha 7-8k lenne lehet megvenném én is, de ennyit nekem nem ér. Egyenlőre. Ha a Warhead-et és az FC2-öt tudták adni 6-7k-ért ezt miért nem???
Ha tökéletesre sikeredett volna, talán elgondolkodnék hogy kivételesen áldozzak ennyit, de így....remélem bedőlnek az eladások és lesz "jóárasítás". Akkor kell majd esetlegesen beleugrani a vételbe.
A kameraremegés pedig nem warez-tól van!
Mert nekem elmúlt...fasz tudja mitől. Nem jöttem rá, pedig a verzió nem változott.A bencsmárk futtatása előtt remegett azt tudom. után viszont akárhányszor indítottam nem remegett percek után se.
Ebből adódóan kizárt hogy védelem legyen.
KTTech: Mindenképpen Vista X64 alatt fogom tolni.
Egyenlőre az XP SP3 van, de tuti hogy a Vista jobb lesz neki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest