- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sziszifeca #17430 üzenetére
Mennyibe lenne a valtas? En azt mondom megeri, megteped a 280-at es hawai a GT300-ig.
Az egy kicsit sok, amugy miert akarsz fejleszteni, huzva se eleg a 260? Mert ha eleg, akkor hasznald tovabb, de ha mindenkepp fejleszteni akarsz, akkor csakis 280/285-re!
-
válasz
Sziszifeca #17408 üzenetére
Szerintem semmire, de volt Brekk-nel 49-ert GTx280
, na arra valthatsz.
-
válasz
(Darkwood) #17396 üzenetére
Grat!
Menni fog szuperul!
GabN73: Szep kis kartya.
-
válasz
Cyberpunk #17365 üzenetére
En is csak idezek:
Na akkor rövidebben:
Poweruser----Rivatunersystem:
Kép1
megkeresni --ForceDriverVersion---kétszer katt beirni 18585---enter --ok----és újrainditjuk a rivat....
Kép2Hát rövidebben ennyi, ezt maga a program készítöje irta igy le...a köv. Riva csak Juniusban várható...
-
190.38 64 bites drivert probaltatok mar win7 alatt?
-
válasz
and1mixtape #17162 üzenetére
gta4 nincs fent veletlen?
-
Most mivaaaan......? Magasabbra nem tudtam beloni.
Laraxior: Hogy turboztad fel, nitroval?
-
válasz
Endruboy007 #17033 üzenetére
Vegyel egy 280-at. En meg decemberben szereztem 90k-ert es most is annyi.
Laraxior: Grat, nem lennek a kartya helyeben.
Dik, hogy lettem PH! addikt..
-
válasz
Sziszifeca #16867 üzenetére
Szia!
Nem sok az a 260, elsimitashoz jol is jon, van benne power rendesen. E8400 szinten nagyon jo proci, legalabb egy 3.4, 3.6-ig meg kene tepni! Tapra figyelj meg, min corsair, chieftec, enermax, fsp, ezekbol is min 4-500 watt korulit.
-
válasz
rb26dett #16853 üzenetére
Win7 nem tudom, nem probaltam vele sosem. Egyszeru a dolog, mert elinditod dx9-ben, amelle meg mindig fel tudod tenni az ultra cfg-ket es szebb is lesz es gyorsabb, mint dx10-ben. Nezd csak meg a 2x aa-t, ugyanugy nez ki csak sokkal gyorsabb. Procit pedig kene cibalni ehhez a kartyahoz.
-
válasz
TazLeacher #16265 üzenetére
Érdekes dolog ez a cpu/vga limit téma. Én is 1280-ban használom a gépet, de ha a cpu-t húzom, akkor nem gyorsulnak a játékok, ha a vga-t, akkor meg igen. Ez az összesnél így volt, amit próbáltam.
-
Ok, köszike!
-
Szevasztok tezsvíreim!
Úgy néz ki benevezek egy faxa kis 22-es monitorra (1680x1050). A kérdésem arra vonatkozna, hogy bírná-e a 280 ezen a felbontáson a crysis-t meg a többi nyalánkságot maxon, élsimítással? 1280-ban brutálisan megy minden.
Laraxior: Mer hova tünté'?
-
válasz
Sziszifeca #15939 üzenetére
Fánk vagy Crysis ultrahigh cfg+16xQ.
Meg is gyullad vaze.
-
Szép eredmény az biztos, még a "nagyok" (280) között is.
Múltkor elég sokat nyúztam a kártyát, valószínű megtaláltam a végét ezzel a 740/1520/1260-as órajellel. Ha a memóját emelem, akkor fagy, ha a másik kettőt akkor meg szemetel vagy nagyon leesik a gpu pontszám. A procin még bűvölhetnék, de a fenét se érdekli hogy őszinte legyek.
-
Miért, hány GTX döglött meg, hogy így be vagytok pipálva?
-
válasz
Black-core #15632 üzenetére
Nincs benn több, a 216sp-s kártyák rosszabbul húzhatók, mint a 192-es.
-
Megfelelő vezérléssel semmi probléma a gyárival.
-
Elég is az neki szerintem, egyik játék se terheli annyira, mint a fánk, oda meg 100% a jó, főleg nálam az AMP! órajeleken.
Monitoroztad közben? Hány fokos volt a cucc?
Én még anno 100-ért vettem volna Giannitól ilyen super oc-t, csak elfogyott neki, aztán 90 ropiért beugrott a Giga.
-
Nem lesz a kártyának semmi baja, csak nem fűti be annyira a környező cuccokat és a házat, bár ha jó a szellőzése, akkor tökmindegy. Egyébként 80% fölé nem érdemes pörgetni a ventit ha zavar a hangja, mert ott már nem nő számottevően a szállítási teljesítménye. Engem abszolúte nem izgat a hangja, azért megy csutkán 50 fok felett.
Henk: Azért gondoltam, hogy oldalról fújjon be a venti, hogy a kártya mindig friss levegőt szívjon, bár nekem is így van, mégis elég meleg a kártya, igaz oc-n megy állandóan.
-
válasz
Black-core #15551 üzenetére
Ez itt baromira off, a Kentsfield topikban írtam pár hűtőt.
-
válasz
Moretimer #15543 üzenetére
Igazán nincs mit!
Black-core: A 45-50 fok rendben van, az 1.56 volt pedig totál procigyilkos, teljesn mindegy mivel hűtöd, ehhez talán már nitró kéne.
GTA4 nem terheli maxra a procit, ha lehet hinni a tesztjének, akkor kb 50%-ra. De ha kiváncsi vagy rá, monitorozd le az everesttel és pontosan megmutatja.
Csak kamu volt, nem tudok képet mutatni.
IreN!CuS: Mennyi feszt adott, szorzó+alapórajel, mivel terhelte, mennyi ideig, hány fokos volt közben a proci.
-
Elég sokáig válogattam, mire ilyen lett, de megérte....
schwartz: Komolytalan az egész így, ahogy leírta. Mi az, hogy 3.4-t ment a q6600 gyári hűtővel? Ment, és hány fokon, mennyi ideig? Aztán jön az igaz plusz volt nélkül, mihez képest plusz nélkül? Mivel terhelte? Én még olyan q6600-ot nem láttam,amelyik 1.35v-on 3400mhz-en prime-al terhelve stabil legyen, de szvsz nincs is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest