- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
partyface86
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell inspiron 5110 Laptoppal gyűlt meg a bajom.
Eredeti Win 7 van rajta és adtak is hozzá telepítőlemezt!
Belassulás miatt raktam volna újra a rendszert és ha már így alakult akkor a 7-es egy másik verzióját raktam volna fel loader segítségével, csakhogy feltelepülés után és a loader újrainditást követően amikor kiválasztottam a boot-nál a loadert , bejött a kékhalál és újraindulás. Ezt elég sokat eljátszottam, majd visszaraktam az eredeti 7-t! Megpróbáltam azóta a win8-at is feltelepíteni és az is meghal az ujraindítást követően, igaz nem kék halállal, csak fekete marad a képernyő és nem történik semmi és csak a kikapcs segít. Tehát a telepítés végbe ment csak az újraindításnál hal meg a gép teljes mértékben! Próbáltam h a vinyót átraktam AHCI- ről ATA-ra, /mert csak ez a 2 lehetőségem van/, de úgy sem javult a helyzet!
Rutinos telepítő vagyok, de ilyennel még nem találkoztam! Most is az eredeti 7 van rajta amivel semmi gondja a gépnek, de 8-ast szeretnék rátenni! Mint mondtam a tört 7-es verziók is felmentek csak az "aktiválás" nem sikerült.
Mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx