- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TranceM
csendes tag
Nem, változó. Van, hogy kikapcsolás után 1-2 perccel, néha 10-15 perccel, esetenként pár órával később, de ha kikapcsolom is újra bekapcsolja magát. Kicsit már ráuntam, hogy azt lessem éjjelente alvás helyett, hogy ez a rontás mikor gondol egyet és indul el. Ha meg nyugodt estét akarok, szó szerint ízekre kell szednem, hogy ne kapjon semmilyen áramot az elinduláshoz.
-
Impressa
őstag
válasz
dragon1993 #8887 üzenetére
Hardveresen nincs probléma, az biztos, szóval a szoftvernél kell keresgélni..
Vagy várd meg míg betölt, és utána csukd le.
Nekem DV 5 volt ugyan ezzel a videokarival, jó kis gép volt anno..... -
TranceM
csendes tag
Sziasztok!
A laptopom mostanában elkezdett spontán elindulgatni ez mitől lehet?
ASUS G1S laptop WinXP-vel, USB-ről már mindent lehúzogattam, mert arra gyanakodtam, hogy az arra kötött eszközök valamelyike indítja be, de sajnos nem, ha csak magában van a gép akkor is spontán bekapcsol. Leállítás szabályosan, nem készenlét.Segítséget előre is köszönöm.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok lenne egy kis problémám.
Mostanában egy elég érdekes hibát csinál a laptopom.Ha beindítom a gépet és utána lecsukom (mielőtt bejönne a win) akkor utána nem jön vissza a kép.
Hang minden egyéb van csak kép nincs.
A monitor nem "világít" feketén hanem teljesen fekete.
Most rádugtam ilyen állapotba a HDMI-vel a TV-re akkor mind a TV-n mind a laptopon lett kép.Amennyiben megvárom ,hogy betöltsön a win akkor utána tökéletesen működik a fel/lecsukás.
DV7-1770el készülékről lenne szó.
C2D 2,4Ghz , 9600GT M -
Impressa
őstag
válasz
pilkapet #8872 üzenetére
Szia!
Próbáld meg, akkumulátor ki, adapter lehúz, és a bekapcsológomb 30 mp-ig nyomva tartod. Akku vissza, utána lépje a biosba és állítsd át a boot sorrendet. ( A dual boot ki van kapcsolva?)
A másik lehetőség az OKR gombot ( One Key Reconvery ) megnyomod a bekapcsoló gomb mellett, kikapcsolt állapotban, és próbálod telepíteni a wint.
Ha szerencséd van, akkor rejtett partíción már fent van a win 8 és nem kell a lemez hozzá.
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #8877 üzenetére
Szia,
Szvsz nincs rá esély, hogy garanciában kicseréljék, mivel ennek igen szép nyoma van. Amit tudtok tenni: szétszedés ügyesen, teljes takarítás, és lehet, hogy egy billentyűzet cserével megússzátok. Nincs más alternatíva sajnos...
(#8878) kovacspityu : szerintem csak félrement.
-
Loner
tag
Hello!
Már sok helyre irtam , megprobálom itt is megkérdezni!
MSI u115 netbookomra felteszem a vga drivert GMA 500, de csak 4mb memoriát ir , pedig 256 mb ot kezel!
Több féle drivert is megprobáltam!
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok!
Van egy Sasmung r538 as notebook. Tegnap véletlen a numpad részére sör borult. A gép kikapcsolt állapobtan volt egyedül a töltő volt rádugva, de az is ki lett véve. Az aksi nem lett eltávolítva. A gép egész este pihent legalább 10 órát és mikor ma elindítottuk akkor felvillan a bakapcsolást jelző led, de sötét a képernyő.
Lehet, hogy kampó az alaplapnak? Garanciális még, van rá esély, hogy gariba cserélik?Köszi a válaszokat.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Asus Ul80VT típusú laptop . aminél az usb portok csak 1.1-es sebességgel működnek. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy alaplapcsere?
-
SFAkos
aktív tag
Az írásom talán ide is tartozik, belinkelném ha nem gond.
-
marci555
csendes tag
válasz
pilkapet #8872 üzenetére
Hali!
Kb 3-4 hónapja vettem egy Lenovo g580-as laptopot, amivel eddig semmi gond nem volt. A hiba amit észrevettem, hogy akár youtubot, akár filmet nézek néha a hang megakad egy pillanatra. Ilyenkor vagy teljesen néma lesz vagy egy recsegő hangot hallok. Már újraraktam az audio drivert, de nem szűnt meg a probléma. Nem tudom mitől, de néha viszont nem csinálja. Valakinek valami ötlete?
-
pilkapet
csendes tag
válasz
kovacspityu #8871 üzenetére
nemtudom át álitani mert 1.nek a merevlemez van beálitva de nemtudom kikapcsolni mert nem engedi modositani.
-
kovacspityu
csendes tag
válasz
Dell XPS #8860 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, közben én is rájöttem, hogy a Feladatkezelő Folyamatok fülénél be kell pipálnom az "Összes felh...." és akkor azt láttam, hogy van egy vsmon.exe fájl (ZoneAlarm) és az lehet a ludas. Mivel bátor gyerek vagyok
leállítottam(azért persze nézegettem a net-en) és láss csodát, a CPU lement 10-15%-ra
. Hogy jól csináltam-e nem tudom, mindenesetre a tüneti kezelés használt.
-
pilkapet
csendes tag
Sziasztok vásároltam egy Lenovo IdeaPad G580 laptopot és a papirokon ugyvolt irva alpbol telepitet win7 de mikor bekapcsoltam fredos volt rajta.Beraktam a hozzá kapot telepitö lemezt de nem inditotta el a bootot se tudtam álitani.A fredosnál kér egy idö és dátum megadást és utána csak anyi van hogy C:/>
Mit kéne beirni vagy álitani a bootba hogy elinditsa az oprendszer telepitését? -
tkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP300E5X-T01HU laptop (valamikor 2012 októberében vásárolt) és a következő hibát produkálja:
Élő stream nézése esetén, vagy youtube-on teljes film nézése közben lefagy a gép, és csak egy kikapcs-bekapcs segít rajta. Az internet wifi-n keresztül csordogál neki, amikor madzaggal próbáltuk, akkor nem sikerült előcsalni a hibát (megjegyzem wifi használat közben sem állandóan jön elő).
Frissítettem a flash-t, három böngészőn is (IE, firefox, chrome) előidéztük már, szóval gondolom nem az a gond, wifi drivert frissítettem, chkdisk és memória teszt is ok, futtattam benchmark-ot procira és videókártyára, azok melegedése sem lehet gond...
Fogalmam sincs, hogy mi a baja, szar a wifi adapter? Vagy csak ha sok adat megy át rajta, akkor döglik meg? Gari még van, vigyem vissza? Csak ugye az a gáz, hogy nem mindig reprodukálható a hiba...van, hogy egy nap állandóan lefagy, majd egy hónapig semmi (szinte ugyanolyan használat mellett).
Ha van valakinek bármilyen ötlete, az ossza meg velem lécci lécci!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Kampen
csendes tag
Sziasztok!
Új akksit vettem a vaio-hoz (PCG-GM) utángyártott a cucc.Az akksi működött volt amig volt benne szufla,de a töltés nem üzemel csak a led villog.A gyártó azt mondja hogy a BIOS power menüjében kalibráljam
újra az akksit.
Probléma azzal lenne hogy ez egy 4éves technika és nincs a BIOS-ban Power menü ahol kalibrálhatnék...
Esetleg valaki megoldást tud a dologra???
Üdv. -
Dani3457
tag
Hello
HP COMPAQ PRESARIO CQ62
egyik nap szét szedtem hogy ki tisztítsam de a be kapcsoló gomb zsinórja és a touch pad zsinórja ki mozdult mert kitört a patentja és most szerintem nem kap áramot a Touchpad és nem reagál igy most egért kell használnom.a be kapcsoló gomb erősebben meg nyomom be kapcsol.
-
válasz
bull84ghia #8859 üzenetére
Ment is
-
Dell XPS
veterán
válasz
kovacspityu #8852 üzenetére
Szia,
Ez engem is zavarna, úgyhogy lefuttatnék egy vírusellenőrzést, ill. Malwarebytes-t, mert egészen biztos, hogy valami használja az op.rendszert. - Volt mostanában valami frissítés (illesztő vs, Win7), esetleg hardver csere? Csökkentett üzemmódban próbáltad indítani? Erőforrás-figyelőben látni, hogy milyen rendszerfolyamat vagy egyéb alkalmazás "hajszolja" ennyire a processzort...
-
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8857 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Csak megbízható "valakit" keress. Itt a fórumon legtöbben a KillHates kollégát ajánljuk Tökölről. Kiváló, megbízható kolléga, aki ráadásul nem dolgozik drágán. A javítást helyben meg is várhatod. Persze, ha nem akarsz utazni, biztosan meg tudjátok oldani azt is. Vedd fel vele a kapcsolatot PM-ben, vagy az adatlapján lévő telefonszámon. (Munkamániás!Legtöbbször hétvégeken is dolgozik.)
Sikeres javítás! -
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8855 üzenetére
Miért ne lenne érdemes? Megveszik Tőled "aprópénzért", majd megoldják maguknak 10-15K-ból és eladják (egy kis + pénz), vagy elégedetten használja valaki a családban...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8853 üzenetére
Szia,
Ezt csak megerősíteni lehet, hogy BGA problémás az alaplap.
-
bull84ghia
őstag
Eljött az idő hogy kimúlt a PB laptopunk. Talán megsértődött mert vettem egy másikat is.
A hiba a következő: többször lefagyott ekkor halk pattanást lehetett hallani.
Azóta ha bekapcsolom felvillan a led és kb 5mp után kikapcsol. A nyomva tarom a bill. Egy bizonyis pontját akkor elindul de amint elengedem ki is kapcsol. Ebben az esetben képet is ad. Én VGA-ra tippelnék. Külsőre monitorra sem ad jelet. -
kovacspityu
csendes tag
Sziasztok, van egy problémám, ha valaki tudna segíteni… Nagyon lelassult a gépem (AMD E-350 1600 MHz processzor, 4GB RAM, AMD Radeon HD 6330M (512 MB) HDD 500 GB Windows 7 op.rendszer), Lassan bootol, az Internet Explorer mint a csiga(már nem is nagyon használom) a Firefox sem túl gyors.
Ami viszont a legjobban zavar: a CPU-m nem megy le 50% alá, állandóan 50-100% között dolgozik és a RAM is 50%-on van folyamatosan(ezt mutatja a Win7 Asztali minialkalmazások Processzorfigyelője és az Advanced System Care is). Akkor is, amikor minden program be van zárva(a Feladatkezelő szerint egyetlen alkalmazás sem fut).
Próbálkoztam CCleaner-rel és PC Speed Up-pal is de nem változott semmi.
Köszi a segítségeket… -
jim bcs
nagyúr
Sziasztok! Adott egy Acer Aspire One 725 netbook, Win8 N oprendszer 32bit, minden hibátlanul működik, viszont van egy hibaüzenet 4 napja ez nekem ismeretlen illetve tippelek 2 dologra:
Problem to run or locate the batch file install.cmd.
Szerintetek ez mi? Előre is köszönöm! valamint a hibaablak kikapcsolása után minden ok de ezt hogy lehetne megszüntetni?
-
crock22
csendes tag
Hello sajnos ugyan az a helyzet
-
crock22
csendes tag
Sziasztok,Vettem egy Hp Compaq Nw8240-es Laptopot ami állitólag szalagkábel hibás.A következőt produkálja:Ha bekapcsolom nincs kép de elindul rendesen közben rákötöm külső monitorra akkor van kép a ott megvárom hogy bejöjjön az XP akkor ha az Fn F4-et megnyomom rendesen bejön a laptop kijelzőjén a kép.Mondjuk jobb oldalt van egy 3cm-es szivárvány szinü csik,Az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy megoldani hogy külső monitor nélkül is bejöjjön a laptop kijelzőjén a kép?
-
Baszics
csendes tag
válasz
Dell XPS #8843 üzenetére
Visszamentem a boltba, hogy nem van ez így rendben. A csávó kicserélte az eredet 4giga ram mellé vett 8gigaramomat egy ugyanolyan 4gigásra, és első ránézésére minden megoldódni látszik. Nem bírták egymást ezek szerint a ramok. Köszönöm a tippeket, de úgy tűnik egyenesbe jött a laptop.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Baszics #8842 üzenetére
Mivel nem vagyok David Copperfield, így nem tudom. Bejöttél ötletért, javaslatért, a fórumba, ez volt rá a tippem távolról. Nem feltételezem elsőre, hogy ez hardver probléma (bár ezt azonnal ki lehet zárni Live Linux), így nekem maradt az op.rendszer, ill. illesztő probléma. Mivel nem tudom, hogy biztosan eredeti telepítő lemezzel dolgozol, így bátorkodtam javasolni a fent leírtakat. Elég sok hasonló hiba jelenségekkel találkozok a fórumokon, és 98%-ban mindig ez áll a háttérben.
-
Baszics
csendes tag
Sziasztok! Még mindig Lenovo Z580. Friss vásár i5-3210-es procival, 4+8 giga rammal. geforce635 ös videókarival. Az előző kékhalál dolgon átlendültünk, mivel a windows update magtól telepített egy olyan wifi drivert ami működik. Viszont egy pár dolgot még mindig nem tartok normálisnak.
1. 2 perc alatt indul el a win7
2. A CPU kihasználtság összevissza ugrándozik semmittevés közben is, emellé olyan 60-65 fok körül van a hőmérséklete is.
3.100-on futtatva pedig felmegy 90 fok fölé is a hőmérséklet.
4.Egér mutató néha meg-megugrik, amit eddig nem annyira csinált soha egyik gépemnél se.
5.Mintha recsegne a hang néha.(2 hónapja, ugyanezt a win7-et, telepítettem egy G580-ra, (i5-3210,635m, 4+4giga) ott 40 fok között a proci, win7 elindul 40 sec alatt úgy hogy akkor már teljesen használható), a driverek telepítése is simaügy volt, nem ilyen kalandos.)
Ötletek, javaslatok, mielőtt bedobom a Dunába a cuccot?
-
válasz
superecneB #8838 üzenetére
Nálam ingyenes a bevizsgálás és 3.500,- Ft-ból megvan a csere. Melegítéssel, kibírással, hókuszpókusszal együtt. Nézni lehet közben, lehet kérdezni, mindezt felár nélkül.
-
superecneB
őstag
Egyik barátom véletlen elejtette a notebookját. A bekapcsoló gombja nem működik. Elvitte egy szervízbe, ahol most 6300 ft-ért megmondják, hogy megcsinálható e vagy sem. Természetesen a gomb az alaplapra van rátéve és arról szerintük csak melegítéssel lehet leszedni, amit ugye nem biztos, hogy kibír...
Otthagyta, hogy nézzék meg, tegyenek ajánlatot, ha hajlandóak megcsinálni.Van valami ötlet ilyesmivel kapcsolatban?
-
válasz
szagnes69 #8834 üzenetére
Egy driver genius-t meg kellene próbálni.
Aztán meg kellene próbálni egy boot-olós pendrive-al, ha nem indul róla, akkor sajnos az egér kábele úgy lett zárlatos, hogy az 5V és az RX (adat be) ért össze. Ez sajnos hazavágja az USB vezérlőt. Elméletileg van leválasztás a csatlakozó előtt, de nagy előszeretettel szeretik lespórolni a gyártók. -
szagnes69
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Az egyik ismerősömnek HP laptopja van, egy egér volt az egyik USB csatlakozóba bedugva, de hirtelen nem működött tovább, ezek után a többi usb csatlakozóhoz is próbálta csatlakoztatni, de egyik sem ment, és a kártyaolvasója sem ismeri fel az eszközöket. Az eszközkezelőben ismeretlen eszköz szöveg van 3 eszköznél. Próbált rendszert visszaállítani, de nem történt változás. Fizikailag lehet gond, vagy egy újratelepítés javítana a helyzeten?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
snoblive #8824 üzenetére
Szia! Az MCP chip-ed (északi híd) vacakol Ebbe van integrálva a VGA rendszered is (Gf8200-as). Lehet, hogy még jelen esetben egy szétszerelés, gap pad csere és tisztítás-újrapasztázás mentheti az esetet, de ne ódázd el sokáig, mert teljesen meg fog főni és akkor csak a BGA-zás marad.
-
Chas01
tag
válasz
Baszics #8831 üzenetére
Ezt, és sajnos ez broadcom verzió.
Azzal nekem az a legnagyobb bajom, hogy saját drivert nem nagyon lehet tőlük letölteni, csak az összeszerelőknek adják ki a driver forrást, és ők csinálnak belőle drivercsomagot.
MIndenesetre még megpróbálok kicsit kutakodni, hátha találok valami értelmes megoldást. -
Baszics
csendes tag
Rámentem a hálózati vezérlőre, tulajdonságok, részletek fül, és ott a Tulajdonságok között a legördülő választékból kiválasztottam a Hardverazonosítók-at, és akkor értéknek ezt adja:
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4&REV_01
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&CC_028000
PCI/VEN_14E4&DEV_4727&CC_0280Ezt kerestük?
-
Chas01
tag
válasz
Baszics #8829 üzenetére
Nem hülye a kérdés. Ha csak a wifi drivert nem telepíted fel, akkor valószínűleg Network Controller (Hálózati vezérlő) néven fog megjelenni az ismeretlen eszközök között.
Valami ilyesmit kell majd keresned: PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_31A117AA
Ezek sorban adják meg a kártya pontos típusát. -
Baszics
csendes tag
-
Chas01
tag
válasz
Baszics #8825 üzenetére
Szia!
Így van, ahogy mondod. Ha csökimódban elindítod a wint, akkor a sajátgép -> kezelés -> eszközkezelőben meg tudod nézni a hardverazonosítót. Arra ha rákeresel Google-ban megtudod a kártya gyártóját (és jó eséllyel kidob egy vagy több driverletöltési lehetőséget is)
Menet közben kicsit keresgéltem, és két kártya lehetőség van: Vagy Broadcom Corporation BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller, vagy Atheros AR9285 Wireless Network Adapter.
Tudni kellene, hogy a tiédet mivel szerelték.
Ezután lehet tovább lépni. -
-
snoblive
csendes tag
Sziasztok fórumozók!!
A probléma a következő lenne, adott egy MSI CR500-as notebook ami az egyik pillanatról a másikra a következő hibát produkálta(rendszerújrarakás után). A gépen windows7 Ultimate x64 oprendszer van és volt is mindig. Egyszer csak beszart a gépezet és eddig nem volt semmi baja, újra akartam telepíteni, de az eddig használt telepítőt lemezt nem akarta beolvasni se(Maxwell DVD-RW), oké kiírtam egy sima lemezre ugyan azt a win7-et majd azt sem olvasta be.Aztán letöltöttem egy másik win7-et kiírtam egy sima dvd-re és működött.Oké. Rendszer újrahúz, az eddig használt drivereket feltettem és azóta időközönként elfeketedik a kép aztán vagy visszajön egy kernel hibával vagy pedig a lent leírtam adatokkal jön elő a kék halál.Eddig nem volt válogatós a gép a lemezek terén sem, és ez a baja sem volt. És persze ha nem kék halál van akkor visszajön a kép, kernel hiba és a pixelek (nem nagy számba kb olyan 50db) pirosan tündöklik az lcd-n. A gép nem votl soha túlhúzva, nem volt tuningolva. Nem is volt soha agyongyötörve. Plusz jelenség még, hogy a hiba után néha kilövi a wifi-t is. Szerintetek mi lehet a hiba okozója? Már több drivert is kipróbáltam de azoknál is hasonló a helyzet. Szerintem a videókártya halálán van..
A videókártya típusa: NVIDIA GeForce 8200m g 256Mb
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA8006A10010
BCP2: FFFFF880059996AC
BCP3: FFFFFFFFC000009A
BCP4: 0000000000000004
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\040413-24476-01.dmp
C:\Users\boomer\AppData\Local\Temp\WER-50419-0.sysdata.xmlA válaszokat előre is köszönöm:!:
-
Chas01
tag
válasz
Baszics #8822 üzenetére
A csatolt képen látszik, hogy az ndis.sys fájl környékén van a baja, ez hálózati driver. Lehet a kábeles is. Ha a wifi driver telepítése okozta, akkor próbálj meg keresni egy nem laptop gyártói drivert. Sajnos találkoztam már olyan wifi kártyával, aminél a gyári driver (a legfrissebb is) kék halálhoz vezetett, ha pedig a kártyaspecifikus drivert tettem fel, azzal nem volt semmi baja.
-
Baszics
csendes tag
Sziasztok!
Egy új Lenovo Z580-asnál, a driverek telepítése után, az egyik driver telepítése után indul újra a gép, "forog" is a win7 jel meg minden, majd ahelyett hogy betöltene, kék halállal elvész. még pedig ilyennel:
Tud valaki erről valamit elmondani, hogy mi baja lehet? Legelőször azt hiszem a bluetooth/wifi driver újraindítása után írta ki, akkor újra be tudtam hozni a win-t, ha "a legutóbbi helyes működéssel" indítottam, de aztán pl az energy management után is volt egy ilyen.Köszi a segítséget előre is.
-
izsob
tag
Sziasztok! nem hardveres a probléma, külföldön vásárolt notebookon windows home premium van, persze franciául minden, és nem lehet sehogyse átváltani, mert nincs ilyen opció. HA letöltök egy ugyan ilyen windowst, csak magyarul, akkor el fogja e fogadni a reg kulcsot?
-
Mauddip
aktív tag
válasz
Dell XPS #8750 üzenetére
Próbálgattam időközbe jó néhány ubuntuval, ezzel a programmal is,amit ajánlottál, és Lili usb creatorral is, de bootolás közben, mikor kiválasztom a pendrive-om, bal felső sarokban csak egy kurzor villog, és nem csinál utána semmit, a telepítés el sem kezdődik. Amikor visszarakom a gépembe a pendrive-ot, egyből megjelenik, h ubuntu telepítés, stb.
MI tévő legyek most?Szerk: Egyébként proci használat szűz win7-nél folyamatosan felugrál 100%ra, a hőmérséklet pedig ilyen 67-75°C között ugrál. Lehet Win7 túl sok neki? Elég lenne egy xp?
-
Chas01
tag
válasz
ensiferum92 #8808 üzenetére
Szia!
A POST alatt az F9 gombot próbáltad? (Boot menü) Feltételezem, hogy ez a noti már UEFI+SecureBoot gép, és aktiválva is van mindkettő, így a W8 az EFI szakaszból kezd betöltődni.
Egy próbát megér, hogy bekapcsolás után ráfexel az F9-re és vársz... -
Tim82
félisten
válasz
ggabor55 #8813 üzenetére
Nem véletlenül írtam azt, amit. Thinkpad-eknél Fn + F5, bár azt nem tudom, hogy az Edge-knél átvariálták-e.
Most nézem, igen, át van variálva.
Pontosan mi történt akkor, amikor újratelepítetted a wifi drivert? (Szintén sok TP-modellnél ugyanis amikor manuálisan leszeded a drivert és "futtatod", azzal csak kicsomagolja magát egy DRIVERS nevű könyvtárba.) Eszközkezelőben minek látszik a wifi?
-
szoke12
őstag
Helló Mindenki!
Van egy Albacomp M66S típusú gépem. Leharcolva került hozzám. Alaplapon többfelé külsérelmi nyomok fedezhetők fel.
Sajna a saját tápja nincs meg, de egy hp táppal adtam neki áramot. Elindul, a dvd-t kiadja, ha megnyomom, forog a venti, de kép az nincs. Billentyűzetet hiába nyomom (Fn+F6 vagy 7), külső vga-ra nem ad jelet.
Mi lehet a hiba. Gondolom, hogy lap, de más is okozhatja? -
Dell XPS
veterán
válasz
ensiferum92 #8808 üzenetére
Szia,
Bekapcsoláskor nyomva tartva sem enged be (F2)?
-
OccsE
aktív tag
Alany: Asus X5DIJ laptop
Problema: 1ik naprol a masikra nem lehet bekapcsolni. Az "1" es az "A" "lakat" lampa, valamint a bekapcsgombon levo ikon felvillan kb 5 mp-kent fel mp-re. Egyszerre....koszi!
-
ensiferum92
csendes tag
Sziasztok!
Van egy: Samsung NP300E5X-S01HU Notebook.
Az lenne a probléma, hogy semmilyen módon nem enged be a bios-ba. Próbáltam f2,f8, f12, del.
Egyből betölti a Win 8-at. Azért lenne szükséges a bios, mert újra kellene rakni, de nem boot-ol dvd-ről. Mivel nem tudok belépni a bios-ba, ezért a boot eszközöket sem tudom állítani. A win 8, meg nem érzékeli a billentyűzetet és az egeret. Se az alapot, se usb-set. Ha tudtok segítsetek, fontos lenne! Előre is köszönöm! -
ggabor55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad Edge E530-as gépem, Intel Centiro Wifi, Win7. A problémám a következő: Windows Mobility Centerben a "Turn Wireless On" gomb nem él. Nem tudom bekapcsolni ilyen módon a wifit. Kétszer újratelepítettem a drivert, a gép felismeri a hardvert, az adapterbeállításokban is be van kapcsolva (enabled), de valahogy mégse megy. Lényegében nem tudom használni a vezeték nélküli hálózatot. Hogyan tudnám megoldani? Köszönöm! -
migi55
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm gépe tegnap beadta az unalmast, egy rendszerújrarakás meg fogja oldani a problémát, de akkor elveszlik az összes számár "fontos dokumentum"Csak az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok e valami megoldást arra hogy hogyan tudnám asztali gépre áttolni az adatokat, úgy hogy áram van a gépben csak a win7 nem akar elindulni, és a javítás sem hozott megoldást. Előre is köszi a válaszokat
-
válasz
germinator66 #8796 üzenetére
Igen ez furcsa, de a BGA hiba elképesztő dolgokat tud produkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest