- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kar76
csendes tag
válasz
Impressa #9597 üzenetére
egy 4gb ram van benne,de azt már próbáltam.a gépem mindig nagy "becsben" volt tartva,vígyáztam rá!ennek köszönhetően mondhatni hogy makulátlan,az összes gombsor mükődik,ill. nincs beragadva.próbáltam a resetet de semmi,viszont azt hallom hogy a merevlemez pörög,de nem tőlt!a hagerő ikonjai ugyanugy villognak,és fél perc után kikapcsol!
-
Impressa
őstag
Akkor próbáld meg az sm-busz resetet-et.
Esetleg a RAM-okat felváltva kipróbálod, de gyanúsan bios vagy alaplap hiba( BGA ) Ugye neked nincsen semmilyen gomb beragadva a gépeden, vagy eltörve? -
kar76
csendes tag
[S
(S)(S)](/S)sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!(/S) -
kar76
csendes tag
sziasztok!lenne egy kérdésem studio xps 1647 gépem van,win 7 van rajta már egy jó ideje,igaz ritkán de csinálta,böngészés közben minimálisan elhomályosodtak a betük.amit ha kijelöltem utána ismét élessé váltak.nem ez a bajom csak leirtam hátha beleszámit a mostani hibába.(játszani egyántalán nem szoktam rajta)tegnap fordult elő,hogy egyszercsak kerreget miközben a neten voltam,és kikapcsolt,mintha az aksit kivettem volna,olyan gyorsan.azóta már többször csinálta,probáltam visszakapcsolni,kissebb nagyobb sikerrel!reggel óta nem tudom elinditani,mert amikor bekapcsolom,felül az érintő gombok,ahogy szokott,végig kivilan az összes,utána csak a hang gomb villog,gondolom hibát jelez.amit még tudni kell róla,320gb winyó van benne,aminek a hard disk sen. szerint 87% a kondiciója!lehet hogy merevlemez cserével megtudom uszni,mert ez a baja?előre is köszönöm szépen a segítségeteket !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy Asus F5V típusú lapit.
Hibája, hogy bekapcsológomb megnyomása után a képet 4 majdnem egyenlő részre felosztva adja be.
Először driverre gondoltam, de nem jött be.
Ötlet? -
kreten67
senior tag
válasz
ASUS K55VJ #9586 üzenetére
Nézd meg a hdd-t mondjuk egy Hard Disk Sentinel progival ,bár a hithachi hdd-k nem mindig írják be a hibatárolót,de elsőnek kezdjük ezzel.
A telepítés alatt mit értesz ?Te telepítetted egy saját lemezzel ,vagy a gépen van rejtett-partíción egy a géppel vásárolt rendszerhelyreállító (recovery)? -
ASUS K55VJ
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt szervizbe adnám a vadonat új laptopomat, gondoltam megpróbálok itt segítséget kérni, hátha itthon is tudnám orvosolni. Persze csak addig elmenni, amíg "engedélyezett" és kiterjed rá a garó.
Eredeti win 8 fut a gépen. Feltelepítettem és egy hétig jó is volt a masina. Majd egyszer csak úgy döntött, hogy bekapcsoláskor a win logo alatt "felkészülés az automatikus javításra", majd "nem sikerült elvégezni az auto. javítást". Újraraktam a gépet, megint jó volt, de most már csak 1 napig. Ugyan azt játssza megint. Szerintetek mik jöhetnek szóba?(
-
kreten67
senior tag
Én nemrégiben pontosan ugyanilyen hibával találkoztam és ott az inverter volt a hibás.
Az inverteren a tekercs környékén volt egy kondi vagy fet már nem emlékszem,de a lényeg hogy tűzforró volt és kb: 1-2 perc után leállt a ccfl-cső,de ha az ujjam a forró alkatrészre tettem vagy fújtam és hült egy picit máris bekapcsolta a fénycsövet.
A csere megoldotta a problémát. -
viktor994
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a laptopommal (Dell D610), hogy bekapcsolom és szépen betölt az op.rendszer, de kb 10-15 másodperc után megjelenik egy DOS ablak és kikapcsol a gép. Annyit eltudtam olvasni, hogy "shutdown.exe". Tehát kikapcsolja valami a gépet. Ez vírus lehet? -
fefe5
csendes tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni,előre szeretném bocsájtani,hogy teljesen laikus vagyok a laptopok terén.
Adott egy 7-8 éves laptop,hivatlos XP-vel.Olyan hibajelenséget produkál,hogy kb 2-3 perc használat után lekapcsol a kijelző,de nem teljessen csak mintha a háttér világítás menne el ,halványan látszanak az asztal ikonok ill.az éppen futó alkalmazások.
Ha lecsukom és felnyitom újra a tetejét akkor vissza jön a tökéletes kép ,de 2 perc után megint lekapcsol.Az Xp energia ellátás beállításai rendben,hibernáció nincs engedélyezve.
Mi lehet a probléma,szoftveres vagy hardveres?
A segítő válaszokat előre is köszönöm
-
Dell XPS
veterán
Kompatibilitás: Toshiba Satellite L300-1C8
Méret: 15,4 hüvelykes szélesvásznú (13,1 "x8.2")
Felbontás: WXGA (1280x800) * -> itt van lehetőség változtatásra!
Típus: Fényes / Matt
Háttérvilágítás típusa: CCFL 1(nem Led-es!)
Csatlakozása: 30'pin (jobb oldal)Ez nem ritka típusú LCD panel, úgyhogy nem lesz nehéz beszerezned! - Használt vagy új érdekelne?
-
Dell XPS
veterán
Fog az állandósulni sajnos ne aggódj miatta. Cserélni lehet természetesen bizonyos paraméterek betartása mellet. Nincs olyan, hogy gyári panel, a gyártók: LG-Philips, Samsung, stb.. éppen beszállítói szerződést nyertek a gyártáskor, de számtalan típusban is megtalálhatók, beszerelhetők a panelek, többek között monitorokban is.
-
Bass
addikt
Üdv
Van egy Toschiba Sat L300 1c8-as notim és a hibám a köv lenne.A gyári táskájában egyszer eldőlt,nem leesett csak eldőlt és utána bekapcsoláskor alul kb 4-5 centis sávban becsíkozódott majd kb 1 nap múlva elmúlt magától,kb 6 hónapra rá használat közben az egész kijelző ugyan ezt a hibát produkálta,ez pár óra után elmúlt szintén pár ki-be kapcsolás után,tegnap ismét előjött ismét alul 2-3 centis sávban és szintén elmúlt már,mi lehet kijelző? -
kreten67
senior tag
válasz
DamonJay #9570 üzenetére
A csere egy lcd monitort jelent ,aminek a használt bontott ára kb: 15000 -20000ft.
Pl: http://hardverapro.hu/apro/15_6_ccfl_lcd_fenycsoves_elado/friss.html
Nekem is volt ilyen eladóban és 18000ft ért adtam el.
Ezekből a gépekből jó az lcd a tiédbe:
Acer emachines e525, e725
Acer Aspire 5738 , 5535, 5532
Toshiba L500
HP compaq CQ60 , CQ61 -
DamonJay
csendes tag
válasz
kreten67 #9569 üzenetére
Először is köszi a választ. A kép olyan szinten ment el h kifehéredett. Ha minden igaz ccfl-es ez a noti. Az LCD panel-t ha megrendelem valahonnan az pontosan mit tartalmaz? Mert a mostani panel hátán alul 5 cm-es szélességben helyezkedik el az egész elektronika. Sajnálom, hogy ennyire favágó módon fogalmazok, nem igazán értek a hardware részhez....
-
kreten67
senior tag
-
kreten67
senior tag
válasz
DamonJay #9567 üzenetére
Sajnos igen, lcd panel csere szükséges.
Van már néhány ilyen tekergetve csavargatva működő lcd panelom a műhelyben,amin próbáltam ezt a hibát megoldani ,de kevés sikerrel kecsegtet a javítás.
Egy olyan fólián van a kontakthiba, amit nem lehet forrasztani és nem is könnyű hozzáférni.
Néhány esetben az autóüveg fűtőszál javító tollal sikerült a problémán felülemelkednem,de azért ez csak tákolás és nem garantált az üzembiztosság! -
DamonJay
csendes tag
Az én barátnőm Compaq 610-ese is szervízre szorul. Nálunk olyan probléma adódott, hogy eleinte a kijelző hajtogatás után a kép elment és ha eltaláltál 1 bizonyos pozíciót minden ment tovább. Egyre inkább nehéz volt eltalálni azt a pontot amikor bejött a kép. Elvittük szervízbe, ott 1 nap után hívtak,hogy megvan, állítólag sikerült megforrasztani az lcd kábelt. 2 napig működött minden aztán ismét a régi. Rendeltem lcd kábelt, és a HP szervízkönyv alapján már jómagam cseréltem ki azt, persze a régin forrasztásnak nyoma sem volt. Csere után semmi változás . Rájöttem hogy ha az ellentétes sarkaknál megfeszítem a kijelzőt akkor a kép bejön. Nem találtam sehol sem szemmel látható kontakt hibát. Van valami ötletetek ,hogy mivel lehet a gond? Inverter csere? esetleg teljes display panel csere?
-
komyka
tag
Hali! Barátnőmnek van egy kb. 3 éves HP Compaq 610-es laptopja. /P320-as AMD proci, 2 giga ram/ Lényeg, hogy már többször előfordult vele, hogy random magától bekapcsolt, és csak sima fekete képernyő, nem reagál semmire, se kikapcsológomb semmi, plusz maxon jár a hűtője, amitől nagyon megijedtek mivel eléggé hangos fajta van benne. Volt már szervízbe is de mivel nem találtak semmit simán visszaküldték. Nincs valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?
-
izsob
tag
Sziasztok! Ez nem éppen notebook téma, csak a megfelelő topikban nem nagyon jön válasz a problémámra, van egy hd4850-es vgám és az illesztőprogramokkal vesződik, és kék halálozik vagy szétcsúszik a kép.
A teknikai információnál egy csomó efféle kódot 0x000...
alatta pedig collecting data for chrash dump
Initializing disk for chrash dump
Physical memory dump completed stb.gyenge táp lehet a baja?
-
Dawe23
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer laptopom, i3-as procival, ati hd5650 1gb vga-val, és az lenne a problémám hogy együtt a windows-ba nem akar menni!
Az egész úgy kezdődött hogy fagyogatott windows-ban, de úgy hogy csak pár másodpercre, utána ment, de ezt elég sűrűn csinálta!
Utána már nagyon belassult, windows 7-et nem engedte telepíteni.Most windows 8 van fent azzal tökéletesen megy de úgy hogy az intel hd vga ki van kapcsolva!
A windows 8-at úgy is felteszi hogy ha be van kapcsolva mind a kettő, de az intel drivert felteszi hozzá megyen ahogy kell, de elkezdem telepíteni az ati drivert utána elmegy a kép, és újra indítás után sincs kép a windows bejön csak kép nincs!A biosban van a beállításoknál a graphic mode, ezt kell átállítanom discrete mode-ra és akkor csak az ati kártya megy az intel nem, de ha viszont hagyom switchable-n akkor megy mind a kettő csak az van amit fentebb leírtam!
Játék alatt meg bármilyen program alatt stabilan megy nincs semmi baj ha így van beállítva ahogy írtam!
Illetve még annyi hogy a windows 7-et nem akarja telepíteni ha a sata mode ACHI beállításon van a windows 8 simán felmegy így is!
Van valami ötletetek mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
Impressa
őstag
válasz
pjani01 #9557 üzenetére
El sem indulhatna a rendszer, reconvery módba kellene lépnie. Azt esetleg mepróbálhatod, hogy kiveszed a HDD-t és úgy próbálsz belépni a bios-ba.
Három funkciója van a Novo gombnak: 1. reconvery mode 2. bios setup 3. boot menü
(4.) Neked meg, betölti a windows-t, egy így elég érdekes. Ha nem kapsz senkitől választ, akkor marad a support, mondjanak erre ők valami okosat. -
tfgjk
csendes tag
Sziasztok
Sokan mondtátok az én kérdésemnél hogy azért áll le az új procival a gépem mert túl melegszik.
Nem mert szétszedtem a gépet leszedtem a hátlapot és a vinyot is kivezettem. Odd is kiszedtem hogy teljesen szellőzzön.És miután elindítottam a gépet,42C volt a proci tehát ez nem hűtés.És mindig ugyan abba az időközbe kapcsol le.Most akkor mit lehet tenni mi a probléma?? -
pjani01
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,van egy Lenovo Ideapad Z580 laptopom,de sehogy sem tudok belépni a biosába.Esetleg aki találkozott már ezzel a problémával,annak megköszönném ha tudna segíteni.
-
-
ObamaHD
csendes tag
válasz
Impressa #9546 üzenetére
Hát nemtudom, feladatkezelőben figyeltem és mikor voltak ezek a torz hangok, hirtlen felfutott a processzor 10-12%-ról 35% fölé(a grafikonon voltak ilyen kiugrások). Szerdától tapasztaltam, gond eddig nemvolt vele. Valószínü, hogy ha komolyabbá válik, vagy nem javul a helyzet, visszaküldöm nekik.
-
Impressa
őstag
válasz
ObamaHD #9545 üzenetére
Eddig jónak tűnik a dolog. Meg kellene figyelned, hogy mikor ezt a szaggatást tapasztalod, akkor van-e vmi háttérfolyamat, ami ezt okozhatja.( pl. vírusirtó ellenőrzést végez, ha van). Esetleg a RAM-okat felváltva kipróbálod ( mindig csak az egyik ram van bent ) úgy tapasztalsz-e ilyet.
-
ObamaHD
csendes tag
-
Moosz
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Win 8-ban létrehoztam egy 60 gigás partíciót, de hiába törlöm, utána is ott mutatja mint nem lefoglalt lemezterület. Hogy tudnám ezt megoldani? Gondolom, nagyon alap kérdés, de most csinálok ilyet először.
-
andudi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer 5536g laptop,filmnézés közben lekapcsolt,azóta sem tudjuk bekapcsolni.
Bekapcsoló gomb megnyom,led világít,ventillátor felpörög nagyon rövid időre és ennyi,a képernyő fekete marad.
Nem értünk hozzá,ezért nem is babráltunk bele,jó lenne tudni,kb milyen összegre lehet számítani a szervízben,garancia már nincs rajta.
-
ObamaHD
csendes tag
Sziasztok. Pár napja egy igen zavaró jelenséget vettem észre a Notebook-on. A hang néha( egyre gyakrabban) 5-6 másodperces időintervallumokra eltorzul. Iyenkor a kép/egér is szaggat. Mintha laggolna. Megköszönném, ha valaki tudna javaslatokat adni.
Notebook: Aces Aspire V3-571G
- i5 3210M 2.5ghz
- nVidia GeForce GT 640M 2GB DDR3
- 6gb DDR3
- 750GB HDDSoha nemvolt szervizben eddig, még fél éves sincs, 2év garancia van rá. Ha nem sikerülne megoldani a problémát, küldöm vissza
-
kreten67
senior tag
válasz
Ferkó001 #9526 üzenetére
Nincs ezen semmi érdekes,valszeg bga hiba.
Ez a proci az amd "intel atomja" és igen melegszik mint az atom(na ezt most jól el mondtam)!
Ennél a típusnál már nem csak a vga lehet bga-hibás ,hanem a proci is,igy 2× nagyobb a hibásodási lehetőség.Szerintem a vga dobta be a törölközőt.
Amennyiben a gazirtatás nem lesz sikeres,még mindig marad a reballozás lehetősége kb 10000ft ért,van néhány jó szakember itt a prohardveren hogy,most neveket ne említsek. -
kreten67
senior tag
válasz
Ferkó001 #9522 üzenetére
Az össze lett ragasztva nem megfelelő.
Volt már hogy azzal visszaadták hogy a sarka láthatóan meg volt ütve és a fizikai sérülésre hivatkozva törölték a garit.
Azért próbálkozz meg velük!
Mi a típusa?
Másik gyártó garis szervizében van ismerősöm aki némi juttatásért szemet huny az ilyen dolgok fölött,de az aceréknél nem ismerek ilyet.(sajnos) -
Impressa
őstag
Ez csak abban az esetben lenne igaz, ha a gép alja le van szedve és közvetlenül éri egy erős venti. ( magas fordulatszámú, és emellett a statikai nyomás hatására sem csökken a légszállítása.
Teljesen el van szeparálva(szigetelve) a hűtőpadtól a heatpipe cső, emiatt nem tudja olyan erősen(megfelelően) hűteni, mint amire szüksége lenne a procinak.
Egy multiméterrel meg kellene mérned kap-e feszültséget a vetni, vagy sem.(#9523) kreten67 +1 ezzel kellett volna kezdenem
-
-
Impressa
őstag
Szia!
Vesszők nélkül érdekes a mondanivalód.Na szóval, pontosítsunk kicsit, mikor a régi procival használtad a vasat, akkor működött a ventilátor, bekapcsolt? A leírásod alapján, feltehetően túlmelegszik, emiatt a hővédelem lekapcsolja a gépedet. A hűtőpad nem fogja helyettesíteni(kiváltani) a hőcsőnél elhelyezkedő ventilátort. Ugyan úgy le fog kapcsolni a géped.
-
Ferkó001
csendes tag
sziasztok! nem kapcsol be a laptopom. azt mondtak futarra kell bekuldeni az acernek.. szemelyesen nem lehet bevinni? mennyire kukacosak? szetszedtuk es el van torve a venti meg ilyenek... sok csavar hianyzik is. es nem csak a venti van eltorve, hanem sok apro kis butyok, mintha foldhoz vagtak volna vagy nem tudom. erdemes egyaltalan bekuldeni gariztatni?
-
tfgjk
csendes tag
Sziasztok
Következő lenne a problémám.
Vettem egy I5-2430M Mobil procit.
Hiba: Beszereltem notebook-gépembe lepasztáztam majd összeraktam elindítás után a gép megy 25-percet é leáll azt hittem valami program így úja raktam os-t nem utána frisitettem a biost nem majd ramokat cseréltem az sem jó.Azt hittem megszabtam az alaplapot de aztán eszembe jutott hogy megnézem a régebbi procival és azzal remekül megy mint ne mondjak megkönnyebbültem.Tehát nem tudom mi a hiba létező minden módszert próbáltam.Én a gépembe lévő ventilátorra gyanakodok nem tudom segítsetek mert nem tudom
Gépem tipusa: samsung notebook series 3 NP300E5C-S04HU
8GB-ram
GeForceGT620M videó kártya.
Régebbi proci: Intel Pentium B970
Új: Itel Core 5 2430M 2 generációs.
Kompatibilitással nincs gond megnéztem.Szerintem a ventilátor mit csináljak vegyek alá notebook hűtőt?
Adatok a procikról.
B970: http://ark.intel.com/products/63915
http://www.notebookcheck.net/Intel-Pentium-B970-Notebook-Processor.67248.0.htmlI-2430M :http://ark.intel.com/products/53450
http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-2430M-Notebook-Processor.53435.0.htmlRemélem ti tudtok segíteni a ha ventilátort kell bele venni akkor adjatok linket hol tudnék venni.
Vagy akármi mást ami kell bele. -
Teemu
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan gondom, hogy napközben elszállt az Asus EEE 1000H netbookom netezés közben. Rövid időre kijött a kék képernyő, majd sötét lett a monitor.
Újraindítottam, a ledek világítanak a monitor viszont sötét, szerintem nem is bootol. Próbáltam azt is, hogy külső monitorra kapcsolom, de semmi.
Kivettem a ramot és megpróbáltam egy másikkal, szintén semmi.
A merevlemez okés, mert kipróbáltam egy másik gépben.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a baja? Szervizbe nem nagyon akarom vinni, mert nem sokat ér a kicsike és szerintem sokat kérnének a szerelésért. -
Dell XPS
veterán
válasz
Clown-corp #9511 üzenetére
Szerintem keressétek meg Őt, tényleg nincs különbség a javítottban (én még soha nem vettem észre semmit), ill. a használt hibátlanban, bár azt aki definiálni tudja..
, szóval 10K-ért megérheti..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Clown-corp #9509 üzenetére
Ügyes vagy, meg természetesen a párod is!
Szvsz az lesz a bűnös..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Clown-corp #9507 üzenetére
Én is.., akkor majd jelzel.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Clown-corp #9505 üzenetére
Szvsz a GPU hibás.. - Milyen van benne?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Clown-corp #9499 üzenetére
Szia,
Ez mit takar pontosan: "reggelre már se kép se hang"?
(#9503) vini2012: Szerviz mindenképpen!
-
vini2012
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem, észrevételem lenne....
kb. 2 hónapja vettem egy HP probook 4540s-t és nem akarom elhinni, de már most "csikorog" a billentyűzete amikor gépelek. Elég zavaró hangja van.
Véleményetek szerint ennek mi lehet az oka, valamint ezt lehet-e garanciával javíttatni?
Kicsit furcsa lenne, ha egy 200 ezres gép billentyűzetét olajozni kellene...
Előre is köszi a segítséget!
-
taylorzz94
csendes tag
Értem, köszönöm a választ!
-
Impressa
őstag
válasz
taylorzz94 #9500 üzenetére
Ebben az az esetben, csak tűzoltás a hűtőpad, de a valódi okát nem szüntetted meg. A lényeg, hogy újra kell pasztázni a gépet, és nagy valószínüséggel megoldódik a túlmelegedési problémád. Nem hiszem, hogy hűtőt kellen cserélni rajta. A védelem, ami lekapcsolja a gépet, hogy nem károsodjanak az alaktrészeid. A túlmelegés miatt fogja vissza a CPU, GPU teljesítményét a rendszer, emiatt esik le az fps is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest