- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen házat vegyek?
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nagypasztor tag válasz  Dell XPS

üzenetére Dell XPS

üzenetéreOtt járok, hogy darabokra van szedve a gépem, mert nem indul, és meg akarom oldani a normális hőelvezetést is! Viszont nincs a 30km-es körzetemben olyan város, ahol egy értelmes szerviz található, csak max ilyen mezei számtechboltok, amikben nem biztos, hogy minőségi munkát végeznek laptop tekintetében! Viszont arra nincs pénzem, hogy akár egy egész lapot cseréljek, vagy több ezer forintért szállíttassam valahová, hogy talán megjavítják! Így hát megpróbáltam a segítségetekkel kicsit eligazodni a dolgokon (mert hát ugyebár ezért jött létre a topic!!), hátha meg tudom majd oldani valahogy mielőtt elkezdődik az év! És bocsi, hogy nem nézek minden öt percben a fórumra és nem kellő időben válaszolok, mert nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni és böngészgetni, vagy okos tanácsokat osztogatni! Szerintem ezen nem kellene felhúzni az orrodat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx
 Pyttawrx