- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalek
csendes tag
válasz
Dell XPS #5899 üzenetére
Csak és kizárólag külső monitoron van a 4 bites kép. Ez látszik az első hozzászólásom 2. képén, hogy a laptop sötéten világít, gondolom a háttérvilágítás, és csak a külső monitoron látszik minden, de abban a minőségben.
Azért szaladnék a bontóba, mert már annyi baj volt vele, annyit költöttem rá - egy 6 éves laptophoz képest- hogy már elég. -
Dell XPS
veterán
Várj, mi az hogy külső monitoron van kép? Ott rendben van, nincs semmi gond csak ha belemelegszik? Milyen butaság ez hogy kapcsold ki 60 foknál??? Azért szereltek bele hűtőfelületet, (heatpipe) hogy gondoskodjon a hőelvezetésről, ventilátor segítségével, és ha ki van tisztítva, be van pasztázva akkor működik is rendesen. Amint említettem voltak gondok a géppel, de ha van remény és főleg megoldás, akkor ne szaladj a bontóba vele.
Szóval mi is a helyzet a fentiek tükrében?
-
Lalek
csendes tag
válasz
Dell XPS #5896 üzenetére
Csak külső monitoron van kép. Valószínűleg túlmelegedett, mivel eleve úgy kaptam hogy meleg volt, és a pali is azt mondta hogy 60° fölött kapcsoljam ki.. Ezt meg is tettem, sőt szobaventilátorral is hűtöttem, így stabil 46-50 fokon működött. Szerintem visszaviszem és beadom alkatrészként.
Szerintetek mennyit lehetne érte kérni?
Köszönöm a válaszokat! -
-
Lalek
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy idegesítő problémám. A (már elég öreg) laptopom, egy Fujitsu Siemens Amilo Pa1538-as típus, egyik pillanatról a másikra újraindult, és újraindulás után már csak "beszürkült" a kép, de sem a BIOS, sem Windows 7 logó, (ezután próbálkoztam XP-vel) sem pedig XP logó nem jött be. Ha külső monitorra kapcsolom 4 bit-es lesz a kép. Valaki tudja, hogyan javítsam ki a hibát, vagy egyáltalán ez lehetséges?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Ice&Lime
veterán
tudja valaki hogyan csinálják a szervizesek hp probook 6465nél a touchpad cserét?
érdekelne hogy hogyan és mennyire szedik szét a gépet?
ha valaki tudja konkrétan légyszi írjon egy prv-t! -
KoPy89
tag
válasz
SüdiLaller #5891 üzenetére
Problemam sajna tovabbra is fennall, ezt a drivert beleraktam nlitetal, de tovabbra is az a hiba
-
KoPy89
tag
válasz
Dell XPS #5884 üzenetére
Benne van az SSD, 4 gigas.
Halozatrol el is tudtam inditani az xp telepitot, de sajnos azt a hibat irja ki, hogy a windows xp verziobol hianyzik az ethernet drivere, probaltam tobb xpvel is, de egyik sem volt jo, win7el menne, de annak ugye keves a 4giga SSD
Milyen programmal tudom belepakolni a gyari drivereket az xp telepito lemezbe? Vagy, honnan tudnek beszerezni eredeti telepitot hozza? (ha illegalis akkor uziben kuldjetek el)
-
inyuska
tag
Sziasztok
Segítség kéne.Lenne egy toshiba laptop aminek a kijelzője csikos kb 1/3 része.Szép vastag szines csikok vannak rajta.Külső monitorrol pedik tökéletes a kep.Mi lehet a hiba?
-
Dell XPS
veterán
válasz
snooze13 #5886 üzenetére
Nem ismerem a programot (lehet hogy tudja) olyan ami vagy terhelésre teszteli, vagy tálcára letesz egy CPU és egy GPU ikont, és ott meg lehetne figyelni a hőmérsékleti tényezőket. Egy tisztítás sosem árt, főleg egy intenzívebb használat után, de mondjuk ne 70 fokon kapcsoljon le a gép. Majd jelzel ha van változás, a pasztázás után.....
-
snooze13
csendes tag
válasz
Dell XPS #5885 üzenetére
Túlmelegedés volt az első gondolatom, de játék mellett futtattam a speccyt (mondjuk lehet hogy nem ez a legjobb program rá), és a fagyás pillanatában nem volt kiemelkedően magas a hőmérséklete semminek, és ha 1-2 mp alatt nem tud hirtelen felugrani akkor szerintem nem ez lesz a baj. Venti is működik rendesen. Takarítás, pasztázás ráfér azért, azt mindenképp megejtem holnap.
-
Dell XPS
veterán
válasz
snooze13 #5883 üzenetére
Szia,
Esetleg ez a lefagyást nem okozhatja túlmelegedés, nem érezted úgy kb 1 óra után, hogy már igen csak forró? Ezt követően miképpen érzed, bekapcsol a ventilátorszabályozás időben, elsőre lassan, majd később erősebb fokozatra vált? Nem lehet hogy eljött az ideje egy takarításnak, pasztázásnak? Vélemény?
-
snooze13
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eMachines G520 típusú laptopom, és az utóbbi időben kb. 1 órára rá hogy elkezdek pókerezni mindig befagy. Pokerstarson játszok 9 asztalon, Holdem Manager 2, és Table Ninja megy mellette. Mi lehet a baj?
Gép adatai:
Processzor típus: Intel Mobile Core 2 Duo T7250 @ 2.00GHz
Memória: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Merevlemez: 156GB Hitachi Hitachi HTS543216L9A300 ATA Device (SATA)
Kijelző típus: 17" WXGA+
Optikai meghajtó: 8X DVD-Super Multi double-layer író
Chipkészlet: Mobile Intel® GL40 Express Chipset
Videovezérlő: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Intel® GMA 4500MHD)Előre is köszönöm a segítséget!
-
KoPy89
tag
Sziasztok, adott egy Dell Inspiron 910 netbook torott kijelzovel, oprendszer nelkul.
Radugtam kulso monitorra, es az alabbiakat irja ki:"Intel Undi, PXe-2.1 (build 082)
Copyright (C) 1997-Intel Corporation
For Realtek RL810E/8102E PCI-E Ethernet Controller v.1.08 (080408)
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting PXE ROM.
Operating System not found"Probalok belepni a boot menube, (ha jol tudom Delleknel F2, de probaltam tobbi F gombbal is), de nem enged, folyton ezt a hibat ismetelgeti es ha tul sokaig nyomkodom elkezd csipogni.
Mi lehet a baja? Szeretnek ra rakni USBrol egy XPt, de nem jutok el a biosig vagy a boot menuig, igy nem egyszeru.
Ha eleve kuka, felesleges is kicserlnem a kepernyotsegitseget elore is koszi!
-
foland
csendes tag
Van egy acer aspire 5733 -asom :i3 -380M 2,50 GHZ Intel Hd graphics 4 giga ramm 320 Gb Hdd
30 napja használom, na szóval10 perce előadott egy relytéjes fagyást
everest portableban meg akartam nézni h mennyi a hőmérséklet kiváncsiságból véletlenül az összegzés gombra kattintottam és erre brutálul belefagyott kezd zugni mert közben ment az aimp és a mozilla egyszerűen beleálltbelefagyott
3 mp power gomb nyomkodás majd ujrainditás segitett - vajon mi okozhatta vajon elromlott a tiszta új gép - lehete hardveres hiba ?
az everest okozhattae ? a számitógép kezelésben nem találok semmit a hibáról csak annyit ir hogy váratlan leállás volt
a hőmérsékleti értékek átlagosak (46-60) egyedül a pchealth ment fel 65-re
-
Ice&Lime
veterán
sziasztok!
érdekelne egy jelenség a touchpaddal kapcsolatban.
most hp probook 6465b-m van, előtte dell inspiron n5110-em volt és a jelenség meglepő modon ugyan az, nem hiszem el....
ahogy a touchpad-en viszem az ujjam szépen é-ny,d-ny,d-k,é-k irányba mintha hullámozna(vagy piciket ugrálna) a kurzor mozgatás közben.
synaptics driver van fent, majd leszedtem, anélkül is ugyan az, majd ismét sinaptics driver hp honlapról, majd sinaptics honlapról, de ugyan az a jelenség.
már volt fent egyébként xp is és most 7 van, de ugyan az.
szóval működik, de sréhen víve hullámzik. nem értem én ezt.
meg ettől függetlenül a dell-emmel is ugyan ez volt, pedig semmi közük egymáshoz.
tud valaki erre valami értelmeset, okosat mondani? -
astralhun
csendes tag
hát erre gondoltam én is de már lassan minden olyat leszedtem aminek lehet is köze a dologhoz...
-
astralhun
csendes tag
válasz
Dell XPS #5873 üzenetére
Mielőtt felraktam sem volt jó. Megpróbálom még ezt illetve az AMD driver újra telepítését.
A nagyobb probléma hogy a windowsban sem tudom semmilyen módon állítani a fényrőt. Mielőtt újra telepítettem nem volt semmi gond vele, úgy hogy nem értem.Itt is kellene lennie egy fényerő szabályzónak de semmi....
-
astralhun
csendes tag
Sziasztok! A következő helyzet állt elő, amire egyenlőre nem sikerült megoldást találnom.
Első sorban egy Toshiba L850 13-q típusu laptopról van szó windows 7 operációs rendszerrel.
A probléma a következő. A win 7 en belül nincsen fényerő beállítási lehetőségem, megnéztem a mobility centerben is illetve az Energia takarékossági beállításoknál, sehol sincs lehetőség a windowsban állítani. Na most jött a következő lépés felmentem szépen a Toshiba oldalára és típusnak megfelelően leszedtem a videó kártya drivert. Leszedtem a gyors billentyűkhöz is a drivereket.
Ha meg nyomom a gyors billentyűn a fényerő váltást ki is jön a kis flash ikon tehát a gombokkal se lehet gond viszont a fényerő nem változik.
Fontos lenne lejjebb vennem a fényerőt aksi használata közben. Várom az ötleteket
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Zsolti -
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a linkelt képeket megnézve mi a véleményetek?
A gép egy Lenovo G580 20 centi magasból leejtettem, persze laptop táskába volt, de ma észrevettem hogy szétnyílt és picit el is ferdült a fedlap. Megpróbáltam vissza pattintani, de mivel elferdült ezért nem tudom :/ Ha ezt bevinném márkaszervizbe gondolom nem két forintért javítanák.
Esetleg valami ötlet hova vigyem hogy a garancia se vészen el és ne hagyjam ott a gatyám?
A gép csak egy hetes.....Előre is köszi.
-
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #5866 üzenetére
Szvsz. keress egy szervizt,vagy egy PH-s kollégát,aki bevizsgálja neked.
Ez így csak találgatás,de 70%-ban a töltőáramkor lesz.
Szerencsére javítható szinte minden esetben,és nem is horror áron. -
-
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #5863 üzenetére
Nem jelent semmit.
Ugyanez megtörténik(het) fordítva is ilyenkor.
Akksiról megy(addig míg van benne szufla),de töltőröl nem,és nem is tölt. -
-
_ak_
addikt
Lehet, h csak reflow volt, ezt most nem tudom biztosan, de egyszer tuti, h beszart a VGA totál, mert...nem is tudnám leírni, h milyen képet adott, de még működött.
Ez kb. 4 hónapja volt és azóta semmi baja nem volt, míg egyszer csak el nem kezdett fagyogatni W7 és XP alatt. Először csak ritkán, meg többnyire a külső vinyóval volt baja és vmi a lapozófájllal. Majd elkezdett egyből fagyni restart után és most is ott tartok, h amint vga drivert kap, lefagy.
Érdemes lehet szervizeltetni? Persze ez így látatlanba tudom, h elég sok esélyes, csak ha van ilyesmivel tapasztalat, akkor ez a fagyás mit jelenthet?
-
NEMO1968
őstag
válasz
LaptopSystem #5859 üzenetére
Szia!
Töltőáramkör döglött be az alaplapon.
Szerviz. -
Sziasztok van itt nálam egy 2530P elitebook az aksi jó a töltő jó, mégsem tölti az aksit de ha kiveszem az aksit akkor töltőről megy a laptop gond nélkül van ötletetek rá?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Van egy Sony VAIO-m, 5-6 éves, NV 6400 Go vga-val. Az utóbbi időben elkezdett fagyogatni, most ott tartok, h szűz XP-re, mind az eredeti, mind a legfrissebb driver telepítése után, egyből fagy a rendszer újraindítás után. Általában eljut az asztalig, de ott vége is van a bulinak. Csökkentett módban vagy driver nélkül nincs ilyen probléma.
Ubuntu alatt is kipróbáltam, ott alapból elérhető a natív felbontás, de driver telepítés után a a linux is meghal, az is kb az asztalig jut, csak ott a képernyő sötét marad az ubuntu-s töltés kép után.
Mire lehet gyanakodni? VGA kuka? Egyszer volt már egy reball, de állítólag nem volt vészes a helyzet.
-
Gubu0101
veterán
Nem voltam nálad,szolnok mellett lakok.Egy boltba vittem bevizsgáltatni,ott mondták.De szerintem nem megyek föl emiatt pestre,ha nem gond
Ha esetleg kell alkatrésznek,meg beszélhetjük pü-n.
Jó pénzért persze
De meg hirdettem,én tovább nem akarok vele foglalkozni,így is bukós lesz ha el tudom adni,mivel vettem csomó új cuccot bele/hozzá
-
balightt
tag
Sziasztok!
Sikerült ma levernem párom Lenovo S205-ösét az asztalról, aminek eredményeképpen megrepedt az LCD. Éljen, éljen. Hol vagy hogyan tudom legolcsóbban cseréltetni a panelt?Érdemes vajon Ebay-ről rendelnem panelt, vagy itthon is van korrekt áron dolgozó szerviz? Ebayről 18ezer lenne szállítással Angliából.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
válasz
.:Kristian:. #5849 üzenetére
"ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre"
-
Dell XPS
veterán
válasz
.:Kristian:. #5847 üzenetére
Szia,
És mi volt az X akta?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #5846 üzenetére
megoldódott....
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy Aspire 7745G típusú notim, amin a múltkor netezés közben a touchpad egyik pillanatról a másikra megadta magát. Működött, majd hiába húztam rajta a kezem, illetve kattogtam a gombokkal, semmi nem történt. Gondoltam bekavar valamilyen progi, majd egy win reinstall megoldja, úgyis rég volt már újrahúzva. Telepítés alatt működött szépen a touchpad, nem ment tönkre (hála az égnek). Majd miután feltelepült a windows megint nem érzékelte. Régebben driver nélkül is ment, most hiába rakom fel a drivert - amit az acer weboldaláról szedek - meg sem mozdul. Ok, betudtam valami vírusnak, ami lehet hogy a D: meghajtón van, hisz telepítés alatt működött, ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre, tehát full szűz rendszert raktam fel mindenféle adatok nélkül. Telepítés alatt megint jó volt, windows alatt már nem. Drivert hiába telepítem, windows sem szedhetett le semmilyen gány frissítést, nem voltam felcsatlakozva netre.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Eszközkezelő sem jelez semmit. Totál kifogytam az ötletekből. Találkozott már valaki hasonlóval? Ahogy néztem biosban még csak erre utaló beállítás sincs... -
e3ekiel
csendes tag
válasz
NEMO1968 #5842 üzenetére
Szia! A BIOS frissítésben tud e valaki segíteni mert olyat még nem csináltam. Értek a gépekhez ki is ismertem ezt a Laptopot(Lenovo 3000 C200 N100) de BIOS-t még életemben nem frissítettem. Ha tud valaki segíteni lépésről lépésre , hogy hogyan csináljam azt megköszönöm
Eddig eljutottam hogy a Lenovo oldaláról ehhez a géphez találtam egy prograot a driverek között: BIOS Update Utility - 3000 C200, Lenovo N100
Itt találhatóViszont a leírást nem igazán értem...
Everest kép :
-
NEMO1968
őstag
válasz
e3ekiel #5839 üzenetére
Tehát tisztánlátás kedvéért.
Kipróbáltad az egyik modult először az egyik,utána a másik slotban.
Így látta az 1GB-ot mindig,
Utána ugyanezt eljátszottad a másik modullal is,és úgy is jó volt(látta az 1GB-ot),csak 1ütt nincs meg a 2 GB.
Próbálj meg az új modul helyett egy másik márkát szerezni.
Lehet hogy a 2 modul nem komálja egymást,ámbár ez a hiba másképp jelentkezne,de ki tudja.
Végső megoldás esetleg egy BIOS frissítés. -
e3ekiel
csendes tag
válasz
Ice&Lime #5840 üzenetére
Szia! Nekem is volt ilyen problémám, hogy beragadt és recsegett. Én kivettem a billentyűzetet és megigazítottam alatta azt a két kis fogat ami helyén tartja De van olyan billentyűzet amiben egybe van az összes gomb és csak egy nagyon vékony műanyag tartja egymás mellett őket. Lehet az repedt meg picit .De az is lehet , hogy valami alákerült .
-
Ice&Lime
veterán
mi van akkor, ha az egyik gomb a billentyűn van hogy beragad és picit recseg?
eltört valami benne vagy alatta? -
e3ekiel
csendes tag
válasz
NEMO1968 #5821 üzenetére
Szia!
Két slot van és mind a két slot-ba megpróbáltam már külön külön is de úgy sem sikerült...
Felhívtam a LENOVO supportot , ahol 10 perc után rájöttek , hogy egy 5-6 éves gépről van szó és marhamód nem vállalja se a szerviz se senki.
Az érdekes az , hogy minden szépen működik rajta csak ez a fráya memória nem.
Még annyi hogy a kijelző törött de nem is akarom cserélni mivel monitorra van kötve. (A kijelző kb 30-35 ezer forint annyit meg nem akarok rá költeni )Viszont még ötleteket szívesen várok mivel mindenki csak a Prohardver fórumát ajánlotta
-
Dell XPS
veterán
válasz
Matthisa #5836 üzenetére
Szia,
Egyszerre nem szokott elmenni három billentyű, ami érdekessé teszi a dolgot, hogy pont egymás alatt vannak. Erősebben lenyomva sem tapasztalsz változást, és szennyeződés sem találsz alattuk, akkor ott megsérült a billentyűzet és akkor sajnos csak cserével oldható meg. Egy tisztítást meglehet próbálni... -
Matthisa
tag
Sziasztok! Adott egy Asus X51R notebook! A napokban olyan probléma lépett fel,h a nulla a tabulátor és a caps lock billentyű nem műxik! mi lehet az oka ennek a hibának, én tudom itthon orvosolni?csinált már vki ilyet!? válaszotokat előre is köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
Ha desktop lenne, akkor a tápra gyanakodnék, így a chipset-re....(Veled együtt)
-
izsob
tag
Ha ctrl+alt+del-t nyomok akkor se bír elindulni.
-
izsob
tag
integrált vga-s, szal az északihíddal lessz valami
reballozás segítene rajta? -
Dell XPS
veterán
Pont ezért kérdeztem, nemrég X belerakatott még magának a 4GB mellé +2GB-ot, és ugyan ezt produkálta a gép. Memtest lefutott, minden ok, majd visszavitte a szervizbe, ott is ok, azután kivettük az utólag belerakott RAM-ot és helyre állt. Csak tipp volt.....MOD: most láttam, hogy megelőztél....
-
izsob
tag
HA eljut a biosig akkor utána minden jó:S
Meg másik rammal is foglalatokat is végig néztem. Majd még megpróbálok biost frissíteni hátha helyre jön -
x47
csendes tag
Első körben nekem északi híd hibának tűnik , szerintem néha , ahogy kapcsogatod melegszik a chip és néha még kontaktol a hibás lába azért indul el még néha sokadik bekapcsra , amikor elindul , terheld meg kicsit és ha kifagy egy idő után , akkor szerintem tuti az lessz a gond .
-
izsob
tag
sziasztok! van egy acer aspire 5735z notim, és olyat csináll, h ha bekapcsolom, nem jut el a biosig, magyarán sekép se hang, csak a venti felpörög és utána pár mp mulva kikapcsol a gép. és sokadik indításra indul csak el rendesen. ennek mi lehet az oka?
-
e3ekiel
csendes tag
Valaki segítene Nekem? fentebb írtam egy sajnálatos hibát hálás lennék ha valaki segítene!
Nagyon köszönöm!"Sziasztok Szép Napot kívánok mindenkinek!
Igen érdekes problémám van. Van egy régi jó laptopom ami nagyon szeretek.
Nevén nevezve Lenovo 3000 c200 N100
1.6Ghz proci (single core)
120Gigás winyó
128-as videókártya
és alapból 512-ram volt benne amit annó kicseréltem 1024Mb-ra (DDR2)
A hiba a következő: A napokban vettem újonnan egy 1GB DDR2-es ramot a meglévő másik 1giga mellé így elméletileg 2gigának kéne lennie de ezt sehogy nem akarja.
A BIOS-ban 1024MB-ot lát a saját gépben szintén.
Természetesen minden driver fenn van a windows is naprakész (Windows xp SP3)
Próbáltam már a következőket: felcseréltem a két memóriamodult. de úgysem megy.
A memória modulok hibátlanok mivel egy másik gépben megnéztem őket a hiba kizárása miatt.
Igazából munka miatt bővítettem és nagyon fontos lenne hogy működjön. Ezért kérem a Tisztelt fórumozók segítségét!" -
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem #5817 üzenetére
Mondjuk www.fujitsu.com?
-
Sziasztok Fujitsu Lifebook p7230-hez keresek Audio Drivert XP-hez tudnátok nekem ebben segíteni?
-
madamka3
csendes tag
Nemrég vettem egy Lenovo G580GH (336132) laptopot és az a problémám hogy mikor a fényerőt akarom szabályozni a fényerő változik de a képernyőn a visszajelző skála csak egy helyben áll nem mutatja hogy milyen szinten áll a fényerő, a hangerőnél teljesen jól működik a visszajelzés. Mi lehet az oka ennek a problémának mert egy kicsit idegesítő hogy nem tudom hogy milyen szinten áll a fényerő.
-
Dolby
senior tag
válasz
Dell XPS #5809 üzenetére
Akárhogy mozgatom. Mindig ha bekapcsolom enyhén szürke képet ad, mintha dosban lennék csak nem írná ki a szövegeket, aztán mikor windows elindul, akkor elsötétül a monitor - ahogy rendesen szokott - és pár másodperc múlva ismét bekapcsol a világítás és a megvilágított fekete képernyő jön...
#5810: Nem fehér a képernyő.
-
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Mennyi lehet egy Toshiba A100-011 laptop (kb 4-5 éves) monitorának a szerelése, és hol lenne érdemes Bp-en szereltetni? Elképzelhetőnek tartom hogy valamilyen kábel tört csak meg, mert a háttérvilágítás megy, csak a képet nem jeleníti meg. Más monitorra kötve tökéletesen működik.
Köszi
-
Spyx
tag
Mar a recovery particio nelkul vettem a gepet hasznaltan es en telepitettem ra Win7 ultimate-t SD kartyarol.
Bar az Acer e-managmentet felraktam utolag mert rakoncatlankodott az akkumulator kimelo uzemmod. Akkor majd jol ranezek en annak az e-management kormere.
Koszonom a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest