Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Lenne egy Acer laptopom, és az a problémája, hogyha rossz szögben áll a kijelző, akkor elmegy a kép. ()
Ez lehet szalagkábel hiba? -
Benyaking
aktív tag
Hello!
Van egy Acer Travelmate laptopom. Neha inditaskor csikos a kep de ha ki-be nyitogatom akkor elmulik. Menet kozben nem jon elo csak ha mozgatom! Ez milyen hiba lehet? En arra gondoltam hogy az osszekoto szallag kabel -
Battle
csendes tag
válasz
manyeszkusz #3385 üzenetére
mint látod én is pont ezzel szívok. az az fn+b meg winkey+b az USB-s floppyval mukodik. azt irjak. pendrajval ,hogy menne én arrol nem talaltam cikket. kifejezetten USB-s floppy-t írnak mindenutt. én ma fogok hozni egy ilyen meghajtot es ki fogom probalni.
-
Atos23
senior tag
válasz
manyeszkusz #3385 üzenetére
Sztem senki sem tudja megmondani, hogy merre található ez a százlábú az alaplapon, mert ahány féle noti, annyiféle elrendezés van a lapon, és a chip sem ugyanaz. Ellenben azt bármelyik "szaki" meg tudja tenni, h végig megy az alaplapon szemmel, és minden IC típusszámát beírja googleba, akkor egyszer csak kibukik az egyik találatban amit kerestek
-
Atos23
senior tag
-
netzoli
tag
Sziasztok,
Adott egy HP 6735s noti, aminél a hibajelenség nem indul el. A ventik pörögnek, de semmi más nem történik. Külső kijelzőn sincs kép.
Mi lehet a probléma és mennyibe kerülne a javítás?
Köszi
-
Battle
csendes tag
Sziasztok!
HP Pavilion DV9700 (dv9820es)-en frissítettem BIOS-t.
Innen töltöttem le:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-89419-1&lc=en&dlc=en&cc=us&os=2100&product=3696307&sw_lang=A típusszámot az alján lévő matricáról olvastam le.
p/n szám: KU158EA#ABESajnálatos módon azóta nem kapcsol be a gép
Hiába nyomkodom, se kép se hang. Mintha semmit se tennék. Ha töltőre dugom, a töltő csati körül lévő karik világít csak, de a notebook elején lévő visszajelző nem jelez.
Milyen ötletetek lenne? Próbáltam az elemet hosszabb időre eltávolítani, de eredménytelen volt a dolog.
Köszi!
-
Z86
őstag
válasz
esbehaccaz #3390 üzenetére
Talán csak ki kellene pucolni a belsejét, vagy újra pasztázni a CPU-t. Mivel még garanciális szerintem vidd szervizbe.
-
esbehaccaz
csendes tag
Sziasztok!
MSI VR630, 2010.októberben-ben vásárolt gépezet, amivel az a problémám, hogy a benne levő Sempron si-42-es proci iszonyatosan melegszik (üresjárásban: 75°C, netezés közben 80 körül, youtube-tól szinte azonnal 86, akár milyen játéktól minimum 90°C-os) Cpuid, Speedfan, CoreTemp programokkal mértem. Biosban nem lehet állítani fsb-t, meg szinte semmit a bootoláson kívülVárom a segítséget, ha esetleg valaki sejti mi lehet a gond...
-
Nickhole
csendes tag
egy normális használati utasítást se kaptam hozzá
Előző laptopomhoz volt egy kis könyv ehhez meg egy oldalas angol nyelvű tájékoztató, de csak hogy hogyan vegyem ki az akkut, meg hol vannak rajta a csatlakozó dugaszok. Komolyan mondom nevetséges.
Állítólag van rajta olyan gomb kombináció is amivel a wifit ki be lehet kapcsolni. De nem tudom melyik az. Azt is mindig a gépben szoktam elintézni.Ez egy Packard bell egyébként.
-
szaszaddd15
csendes tag
-
-
manyeszkusz
csendes tag
igen,úgynézki,h. megfizetem érte a tanulópénzt,mivel a szaki haverom nem találja rajta a bios chipet, találtunk a neten ilyen alternatív módokat,h. bios-t pendrájvra, aku ki, táp ki, táp be, pendrájv be, fn + b és/vagy ctrl + home + bekapcs,de nemsikerült kivülről indítani a biost...
Ha esetleg tudnátok segíteni,h. a bios chip meik,az nagy segítség lenne!!!!
Előre is köszi!!!!! -
Szojer
csendes tag
Köszi a válaszokat
ma olyat csinált az x200-as amitől meglepődtem. Bekapcsoltam és flottul ment minden, örültem is, na ez tartott kb. 5 perc ig. Megint be állt a kép, enyhe vibrálás és a szokások szín problémák. Nem nyúltam semmihez és elmúlt megint! Úgy düntöttem hogy szét szedem kitakarítom hátha.
Mivel kiszedtem az előző tulaj-ból hogy volt valami piszkálgatva benne. Hasonló kép gondokkal. És továbbra sem lesz jó!
Elküldöm valahová szervizbe! Fogalmam sincs mi lesz ennek a vége, de remélem h nincs "drága" hibája .
-
-
válasz
Fejes Péter #3369 üzenetére
Szinte biztos,hogy codek ic és lehet,hogy a erösítö is hibás a lapon.Ha garos akkor Albacomp szervíz ha nem akkor valaki aki tud hangchippet cserélni
-
Nickhole
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy írok a billentyűzetemmel a laptopon és valamiért a kurzor visszaugrik a szó elé, egy sorral fentebb (opcionálisan) és azt veszem észre, hogy egy másik helyre írok már. Nagyon zavaró. Ilyet eddig még sehol más gép billentyűzetén nem tapasztaltam
Vadi új a gépem. Utálom a Win7-et szerintem ez tehet erről is.
Tudtok ezzel kapcsolatban valamit segíteni?
köszi
-
válasz
rayden_ #3371 üzenetére
A legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha szerzel egy USB CD/DVD-t, és azzal feltelepíted az XP-t. Megoldható úgy is, hogy egy másik, hasonló platformos gépbe átteszed a HDD-t és ott telepíted, majd amikor felment, visszarakod az eredeti gépbe. A drivereket már ott kell telepíteni.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
gerivok #3355 üzenetére
Hiába rakod ezeket a képeket ide, hiszen az egy dolog, hogy egy-két alkatrész elszállt, de az láncreakcióban olyanokat is tönkretehetett, amiken külső sérülés nem látszik. Ezeket végigmérni elég komoly szakértelmet és időt igénylő munka és még tartós végeredményt sem ígér biztosan, ezért ajánlottak alaplap cserét.
-
válasz
rayden_ #3371 üzenetére
Szerintem inkább a Windows XP topicban érdeklődj, vagy ha van ilyen USB boot specifikus topic, inkább ott.
Hamarabb fogsz választ kapni mint itt. -
rayden_
csendes tag
Üdv mindenkinek! Remélem sikerült eltalálnom a megfelelő topic-ba, és tudtok segíteni, vagy legalábbis valamilyen támpontot adni.
A gondom a következő lenne: Kaptam egy Toshiba 2000 Portege notebook-ot, azzal a címszóval, hogy vírustalanítsam, és valamilyen szinten rendbe hozzam. A következőt csináltam: létrehoztam egy külön partíciót, amire ráraktam Win XP-t usb-ről, hogy így különálló partíción tudjam csinálni a dolgomat, mostani esetben az eredeti C-t kisöprögetni (win xp azon is volt). Miközben a dolgaimat csináltam, többször is újraindítottam a gépet, hiba nélkül betöltött mindent. Záróakkordként úgy terveztem, hogy leformázom a C partíciót, ami az eredeti volt (szabad hely végett, adattárolásra terveztem volna), ennek a szabad helyéből csináltam az újat, ahonnan elindítottam a formázást. Sajnos ez elég nagy hiba volt, mert most, amikor elindítanám, egyszerűen a boot manager-nél nem jut tovább, akárhogy állítom BIOS-ban a bootolási sorrendet.
A következőkre jutottam:
MiniTool Partition Wizard-al végeztem a partícionálási illetve formázási műveleteket. Sajna éjjel volt már, ezért nem vettem észre, hogy nem állítottam át a C-nél, hogy ne az legyen az aktív rendszer boot partíció (Active & Boot & System típus). Mindkét partíció Primary-ra lett állítva, neten amikor utánaolvastam, ezt láttam javasoltnak windows esetén.
Egyéb adatok: Szép régi példány ez a gépezet, sajna meg is látszik: A boot manager: Intel Boot Agent Version 4.0.18, illetve a bios: ACPI BIOS version 1.40
CD meghajtó nincsen benne (és floppy meghajtó sem), ezért a legkézenfekvőbb módszer kiesett, nem tudom CD-ről indítani a rendszert, illetve újrarakni sem.
Természetesen utánanéztem a neten mit lehet csinálni még ilyen esetekben, mielőtt ide írtam volna... pendrive-ról való bootolás még egy lehetséges opció. Eddig azonban nem sikerült olyan bootable pendrive-ot alkotnom, amivel ez sikerült volna. Próbáltam már a Multiboot 10-et, illetve az XBoot nevezetű programot. Előbbi visszadobta a pendrive-omat (8GB), utóbbi meg átalakította elvileg úgy, hogy mennie kellene (lefuttattam a programba beépített emulációt is), de a notebook-ba bedugva mégsem nyert.
Eddig két napot fordítottam a lehetséges megoldások keresésére, de semmi működőt nem találtam... ezért gondoltam úgy, hogy regisztrálok ide, hátha tudtok segíteni benne.
Minden segítséget illetve választ előre is köszönök.
(Ha szükséges még valamilyen adat, megadom) -
Fejes Péter
tag
Sziasztok!
Olyan felől érdeklődnék hogy haveromnak van egy MSI CX 600-as notebookja és win7 alatt jelentkezett olyan hogy gyári hangszórókon nagy hangerőn és mély hangoknál külön még 2.1es hangfalal is ugyan azt a recsegést produkálja.MSI driver sem segített a hangnál..!Valakinek volt már ilyen problémája akkor dobhatna mielőbb egy pmet!!
-
Szojer
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Akad egy érdekes hiba ,amire megoldást szeretnék találni! Sürgőssen.Toshiba x200-208 Lapos!
Panasz : mikor bekapcsolom a gépet ,néha olyat produkál hogy, a színek a biosz képernyőnél vibráló zöldben jelennek meg
Majd végig kísérnek egész a vista indulásig és utána is tart. Win alatt vibrál, és össze-vissza vannak a színek!
Ez a jelenség kb. 2-3 percig tart! utána eltűnik és visszaáll minden normálisra ,szépek a színek!
Néha kínomba picit megtekergetem a notit
úgy vettem észre akkor is vissza áll!
Régebben nem volt ien! A legelső amikor ezt csinálta, az win alatt történt! De most már bekapcsolástól csinálja..
A gép nem fagy minden lefut kivéve a 3dMark 03-mat az kilép,a06 az lefut tökéletesen.
Mostanában videokari venti igencsak forró levegőt lök. GPU 62 fok
Köszönöm h meghallgattatok!
-
menthor
tag
üdv!
egy ismerősöm vett egy használt acer aspire 3055 típusú laptopot, persze úgy hogy nemigen ért hozzá. viszonylag elfogadható állapotú, viszont a bekapcsoló gombja hardcore kontaktos, talán ha 30-dikra sikerül bekapcsolni... minden ötletet fogadunk!
köszi, m -
NEMO1968
őstag
Így van.
Mindenképp kéne egy másik töltött akku,amivel kipróbálod.
Ha úgy sem indul,még akkor sem kell még kétségbeesni.
Viszont nem mindegy,milyen szervizbe viszed.
Vannak helyek,ahol nincs kedvük dolgozni,és inkább lapot cserélnek olyankor is,amikor nem is kéne.
Alaplapot áram nélkül bajos életre kelteni,és nálad pont az a hiánycikk. -
Atos23
senior tag
válasz
manyeszkusz #3345 üzenetére
Letöltőközpontból BIOS-t frissíteni elég durva dolog
A gyártói weblapot nem dísznek találták ki, bár most már utólag felesleges okosnak lenni
-
roPHka
senior tag
válasz
NEMO1968 #3354 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Google-val közben én is informálódtam, és arra jutottam hogy mindenképp szervízbe kell vinnem, hogy kicseréljék azt a csatit, mondjuk ha tényleg nem halt be pl az alaplap, de sajna szétszedni nem volt még időm a gépet, hogy megnézzem egy kicsit alaposabban, hátha van szemmellátható nyoma is annak az égett szagnak
Egy másik feltöltött akkumulátoron kívül nincs más lehetőségem, hogy itthon leteszteljem, ugye? Vagy magát valahogy az alaplapot lehetne tesztelni, hogy működik-e?R
-
roPHka
senior tag
válasz
Játékos #3359 üzenetére
Szerintem alapból használni kellene a monitort, ha már rádugtad, bár ez lehet monitortól is függ, nem tudom konkrétan.
Én egy régebbi 17-es lcd-t dugtam rá a laptopra, azonnal képet adott rajta, értem itt a biostól kezdődően, igaz hozzáteszem, hogy a kijelzője törött volt. Ha nem lett volna hibás a kijelzője akkor nem tudom mi a helyzetde pl. ez egy FS Amilo Pa2510-es noti volt.
Az Xi2528-as típus ha jól rémlik kicsit komolyabb, vga téren mindenképp, úgyhogy ott lehet át kell állítani valamit a biosban.
Amúgy dsub vagy dvi csatiról van szó? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy laptop, hogy találjam már ki, mi lehet a baja.
Azt szeretném kérdezni tőletek elsősorban, hogy ha általában egy laptop kimenetére monitort csatlakoztatok, akkor nem azt használja elsőként? És ha nem, akkor hogy tudom elérni, hogy a sajátját egyáltalán ne akarja használni?Még a bios-t is a monitoron szeretném látni.
Előre is köszi a segítséget!
Ja, konkrétan egy FuSi Amilo Xi 2528-ról van szó. -
gerivok
csendes tag
Sziasztok,
Van egy sony vaio vpceb2m1e laptopom ami sajnos kapott egy kis zuhanyt :S eleinte semmi hibát nem mutatott de egyszercsak megállt és amikor be akarom kapcsolni csak az bekapcsolást jelző led villog, garanciálisan természetesen nem szervízelik ,alaplap cserét ajánlottak megközelítőleg 100000Ft- ért ,ami elég soknak hangzik csatoltak a hibárol pár képet kíváncsi lennék a véleményetekre ,hogy esetleg olcsobban menthető--e vagy kuka.
-
NEMO1968
őstag
Szia!
A sercegő hang a szikrázás hangja.
Az égett szag szintén a rossz érintkezéstől van.
Nem valószínű,hogy más is behalt az alaplapon,de sajna elképzelhető.
Semmilyen elektronikus cucc nem rajong a rosszul érintkező tápokért.
Töltőd valszeg jó.
Szervizben nézesd meg,mert a csati cserélhető külön,nem kuka a gép.
Pár k-ból megvan a javítás. -
Athiss
csendes tag
Szintén Fs Amilo
Sokadszori probálkozás után kapcsol be. De akkor müxik rendesen.
de nálam nem szikrázik semmi -
roPHka
senior tag
Sziasztok!
Adott egy FS Amilo noti.
Nem tölt, és nem is sikerült bekapcsolnom még.
Feltételezem hogy az akksi teljesen merült, vagy már nem is jó egyáltalán, illetve ha töltőt dugok rá akkor annak a bemeneti része amit a notiba helyezek, sajna egy kissé lötyög, úgyhogy az hagyján hogy nem érintkezik rendesen, de még sercegő hangot is ad néha, illetve éreztem már egy kis égett szagot isNem az enyém, hanem ismerősé csak szólt, hogy mi a hibajelenség, dehát szerintem már késő, mert valami nagyon zárlatos lehet.
Másik FS noti van itthon de nem jó egyik akksija sem ebbe, úgyhogy nem sikerült kipróbálni másik akksival, hogy úgy mit csinálna, de jelenleg egyáltalán nem tudom bekapcsolni.
A kérdés, mi lehet zárlatos? Akár a töltő is, illetve maga a gép is, alaplapi részre kihathatott a dolog, hogy próbálgatva volt?
Azt a bemenetet valahogy lehet külön javítani, vagy ha az rossz akkor maga az egész alaplap is sikeresen elhalálozott?
Alapvetően egy régebbi notiról van szó (Cerka 1.4, 512 ddr, 40gb hdd, dvd-rw...), úgyhogy sokat nem szeretnének rákölteni. Ha megéri javíttatni tehát ha van rá olcsó megoldás azt szívesen veszem, ha nincs akkor többnyire "kuka".Köszönöm.
üdv, R
-
attrax
aktív tag
(#19575) acer notebook topicba írtam de általánosságban kérdezem:
Nem indul a kis Aspire one.Sajnos alaplap hiba lett.1,5 éves!Szerintetek van esély arra hogy szerezzek hozzá alaplapot? Hova lehet /érdemes egyáltalán fordulni?
Állítólag Csehbe viszik de ha nem tudják megcsinálni(mert mondjuk sokallom)akkor is ki kell fizetni 25k-t igaz ez???? -
NEMO1968
őstag
válasz
manyeszkusz #3345 üzenetére
Szia!
Lehet hogy segít a BIOS reset.
Nem valószínű,de 1 próbát mindenképp megér.
Ha elindul a masina,nagyon nagy mákod van.
Egyébként szerviz lesz a dologból. -
manyeszkusz
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
Adott egy Fujitsu Amilo Pa 1510-es noti!
Sikerült amatőr módon bios frissítenem, illetve nem sikerült
letöltőközpontról töltöttem le hozzá bios frissítést, amit windowsból telepítő módban indítottam el (mivel már csináltam ilyet asztali gépen,nem gondoltam,h. gond lesz)
A 17 lépésből álló folyamat kb 13 után a gép önálló leállásával szakadt meg, azóta nem indul... se kép se hang...
Úgysejtem,h. flash-elni kellene a biost... van valakinek valami tippe,h. hogyan tegyem?! vagy valami visszaálllítás esetleg bios reset?!
Előre is köszi!!!! -
sanzi89
addikt
Üdv.
A ma napon érdekes dolog történt. Van egy ASUS M51VA notim ami a bekapcsoláskor mindig az EasyFlash BOS flash-elős cuccal indul. Mindegy mit csinálok csak egy ESC után hajlandó bejönni a Windows. Plusz nem jók a alábbi gombok: 8 I K , . Megnyomom és semmi se történik. Mi lehet a gond? Nem lett leöntve semmivel mielőtt még vala erre gyanakodna. -
Ez a hibád:
http://support.microsoft.com/kb/981180/huEsetleg telefonos segítséget is kérhetsz, bár csak átfutottam, de mintha javítható lenne egy hotfixxel. Vagy visszaviszed gariba, és rájuk borítod az asztalt..
A hotfix rögtön a címsor után van egy link mögé rejtve. Én először megpróbálnám, aztán ha nem javul, visszavinném.
Esetleg kérdezz rá a Win7 topicban, h mi ez a hiba. -
blevi2
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: rövid időn belül (2 hét) másodszor fordult elő a gépemmel, hogy egyszer csak kék háttér, pár másodpercig számol, majd újraindul...
Megnéztem az eseménynaplóban a jelentést róla: kritikus hibának írja, forrás Kernel Power, eseményazonosító 41, feladatkategória (63), kulcsszó (2)
A részleteknél ezt írja:
BugcheckCode 127
BugcheckParameter1 0x8
BugcheckParameter2 0x80050031
BugcheckParameter3 0x6f8
BugcheckParameter4 0xfffff80002a95184
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0Én memória hibára gyanakszom, de nem vagyok benne biztos...ha valaki esetleg tudna tanácsot adni, megköszönném!
A gép: Dell Inspiron N5010, Core i5 M460, 4 giga RAM, Radeon 5650, 64 bites origi win7.
A garanciám még bőven él, csak 3 hónapos a notebook. -
hunited88
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5740G-m./Intel i3 330M,Ati HD5470,3Giga Ram/
Kb. 4 napja egy ujraindítás után a gép szinte meghalt.Elkezdi tölteni a Win7-et és mikor kijön a "winfos betöltése csík" ott elidőzik egy 10 15 percet... utána behozza az üdvözlőképernyőt ott még jó pár perc...és utána még egy 10 percig szivat ha megnyitok valamit egyből írja hogy nem válaszol..meg a kijelző fagy...viszont egy idő után elmúlik és ugyanugy megy mint máskor!
Néztem az erőforrásfigyelőbe hogy valami nem e terheli le..svchost-ok vannak de annyira nem vészes...inkább a prociteljesítmény ugrik fel sűrűn 100 % közelébe.Előre is köszönöm ha valaki tud valami tanácsot adni!
-
-
pala10
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a problémám, hogy a laptopom ( Acer ), egyszer csak elszállt filmnézés közben. Az aksija már eddig sem bírta csak 10 percet kb, de a hálózatról eddig rendesen működött. Most azonban szerintem már a töltést sem veszi fel, legalábbis nem ég a LED, és csak halk folyamatos kattogást hallok mikor töltőn van. Az vinyó működik, mert azt kivettem és összekötöttem az asztalival, de a többi részegységről semmi hír.
Nem volt esetleg vkinek hasonló problémája vagy nincs vkinek vmi ötlete mivel lehet a probléma? -
Athiss
csendes tag
Adott egy lifebook e seria ami a multkor nem engedte a 3d és támogatást. feltelepítésést. de legalább müködött.
Most bekapcsoláskor mikor bejönne a fujitsu simens felirat... Akkor csíkok jelennek meg függőlegesen mindenféle szinben. Ha nyomogatom a laptop alját akkor a függőleges csíkok szinei változnak felcserélődnek. Külső monitorra is ez a jelenség..
(Amikor tovább lép a az alaplapi rendszer előszőr fujitsu S felirat majd a bios jön mikor hardvereket ellenőriz, akkor a függőleges csík is változik más féle színbe)Ez az állapot javítható? Egyszer volt már szervizbe. Akkor nyomásra adott képet, Most hasonló lenne a hiba?
-
grey209
tag
Üdv!
Adott egy IBM T60-as gép, 4 éves. Minden működik benne, csak éppen az utóbbi időben a sípoló, ciripelő hangot hallat magából a bal felső sarok felől. Itt található a cpu és a ventilátora. Egyértelmű összefüggést vélek felfedezni a sípolás erőssége és a power management sémák állítása között. Ha max battery-ra rakom, akkor halkabban sípol, ha max performance-ra, akkor meg erősebben sípol. Olykor pedig (bár ez egyre ritkább) egyáltalán nem sípol. Melóhelyen annyira nem zavaró, mert épp elég minden zúg a szobában, hogy ne legyen zavaró, de otthon az üres szobában rohadt idegesítő. Vajon mi lehet a baja? És hogyan lehet megjavítani? Mondanom sem kell, hogy garancia már nincs rá.
Köszi,
grey209 -
lehet ha ujra rakom jo lesz na azt még megprobálom)
-
senki(
-
mindegyiken probáltam mást elfogad de a pendrivot nem miért van ez?Telepités előtt jo volt)
-
Z86
őstag
válasz
LaptopSystem #3303 üzenetére
A pendriveot alapból telepítenie kellene, próbáld meg valamelyik másik USB porton.
-
Sziasztok lenne egy kérdésem ujra raktam a windowst a laptopomon de nem ismeri fel a pendrivot ki irja hogy az eszközt nem lehet felismerni miért van ez tudtok nekem valami okoságot ezzel kapcsolatban?
ja Windows 7 et raktam fel ugye ez elvileg megkeresi az összes drivert a laptophoz! -
Sziasztok lenne egy kérdésem ujra raktam a windowst a laptopomon de nem ismeri fel a pendrivot ki irja hogy az eszközt nem lehet felismerni miért van ez tudtok nekem valami okoságot ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Last Epoch
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Acer Aspire A3 -i5 11 Gen. 8/ 512 GB -GeForce MX350
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2 db hibás DELL laptop (Lat. E5520 és Ins. 5547)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1240P/16GB/512GB SSD/FHD+/IPS/3 év Gar
- Alienware M18xR2, 250Gb, ssd 2Tb HDD, 32Gb ram, 4Gb vram
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 - Ütésálló laptop/tablet - Akár 10 órás akkuval , érintőképernyővel -
- ASUS TUF Gamer Laptop 144Hz Ryzen 5 3550H 16GB DDR4 512GB NVMe SSD RTX 2060 6GB GDDR6 192bit
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest