Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r #17162 üzenetére
Ez lehet lan aljzat hiba is. Vagy valamelyik láb forrasztása engedett el esetleg az érintkezők el vannak törve.
-
válasz
SkyLine3000 #17163 üzenetére
Ez egyértelműen kijelző hiba, szalag kábel nem okoz ilyen jelenséget. A kijelző elektronikát a folyadék kristály panellal összekötő fólia kezd helyenként elválni.
-
Sajnos az akku gép árától függetlenül tönkremehet. Ez lehet akár néhány hét is ha gyártáskor az egyik cella zárlatos, vagy menet közben lesz az. Azért jelzi a töltést mert a gép próbálja az akkut tölteni de a zárlatos cella azt nem engedi,így amikor eltávolítod a tápegységet azonnal lekapcsol. Általában az akkura 6-12 hónap a garancia gyártótól függöen. Meg kell nézni a garlevelet , hogy az akkura milyen kitétel vonatkozik. Sajnos a javítást csak a TMX végzi, ami elég nagy gond mivel nagyon szarul dolgoznak. A gép futásos tehát lejelented és egy futás hozza, viszi a gépet.
-
válasz
scott_free #16865 üzenetére
Én szoktam beázott billt tisztítani. Próbáld meg egy lapos edénybe tepsibe tegyél meleg de forró desztillált vizet rakd bele a billentyüzetet és hagy benne egy éjszakára. Majd vedd ki, rázogasd meg és hagyd magától kiszáradni. Nálam általában 10 ilyenböl 6-7db újra jó lesz.
-
válasz
Pyttawrx #16862 üzenetére
Jó néhány mühely csapnivaló munkát végez.Elég sok olyan gép kerül be hozzánk amit valahol javítottak de még jobban elbaltázták. Jelenleg ami szervízt még tudnék ajánlani a miénken kívül az a Notebookdoktor kft,ök is nagyon proifik és lelkiismeretesn dolgoznak. Lehetséges , hogy van még ezenkívül jó szervíz amiről nem tudok.
-
válasz
katalin888 #16851 üzenetére
-
válasz
Petyuska111 #16736 üzenetére
Próbáld meg őket becsületes jó és korrekt szervíz
-
válasz
::Trunks:: #16737 üzenetére
Szerintem ők a legjobbak nyugodtan viheted ide a gépedet.
-
válasz
orosziem81 #16705 üzenetére
Nagyon valószínű , hogy a elégtelen hütés miatt egy vagy több alkatrész (ez lehet valamelyik híd is) tönkrement. Javasolom mindenképpen vidd szervízbe egy bevizsgálásra.
-
válasz
Ernesto78 #16689 üzenetére
A nagyon hosszú állás nem tesz jót egy elektronikának hajlamosak a bekapcsoláskor tönkremenni. Egy 4 éve nem használt lcd tévét vettem elö ugye amikor kikapcsoltam tökéletes volt. Most , hogy bekapcsoltam egyáltalán nem ment. Megcsináltam a tápkörben elszállt néhány alkatrész. Tehát nem szabad évekre egy elektronikát eltenni és nem bekapcsolni.
-
válasz
Radioactive #16690 üzenetére
Hozd be hozzánk ránézünk és kapsz egy pontos hibajegyzéket egy árajánlattal, ami díjmentes és utána el tudod dönteni , hogy kéred vagy nem a javítást.
-
válasz
dragon1993 #16684 üzenetére
Ez chipset probléma a forrasztás kezdi megadni magát. Reballozni kellene ez megoldja a problémádat.
-
válasz
Naturalist #16679 üzenetére
Biztosan az, illetve lehet , hogy a szalag kábel kicsúszott. Meg kellene nézni.
-
válasz
kreten67 #16669 üzenetére
Ne haragudj de ezt azért nem nagyon hiszem el. Én nem nagyon tapasztalom ezeket a hibákat, pedig egy 1000 gépes rendszeren dolgozom amikor kell és mindegyik gépben M2 NVMe Toshiba 512Gb SSD figyel, gyakorlatilag több mint 1 éve és még egyet sem kellet cserélnem, igaz hütés van rajta. Melyik Dell szervízben dolgozol? Nagyon kíváncsi lennék rá, Habár gondolom a C szervíz lehet az.
-
válasz
nagyjani77 #16540 üzenetére
Chipset csere általában 28+áfa körül van.
-
válasz
nagyjani77 #16538 üzenetére
Ez erősen chipset hibára utal.
-
válasz
Farkassacred #16514 üzenetére
Csak az akku csere jöhet szóba.
-
válasz
nahunn #16502 üzenetére
Azt a mindenit akkor te egy zseni vagy nem is értem miért vagy itt. A kijelző lopást meg visszautasítom sőt kikérem magamnak, ne terjessz hazugságot most még szépen kérlek. Közel 40 éve ezzel foglalkozom, még a Videotonnál fejlesztettem a számítógépeket villamos mérnökként úgy, hogy tudom mit beszélek. Hibák meg minden hol vannak ha nálad nincs akkor ezek szerint te isten vagy, sajnos.
-
válasz
nahunn #16494 üzenetére
Előfordul amikor neked van idöd gatyázni vele de nekünk nincs egy gépre 8-10 óra mert az már nem gazdaságos. Naponta úgy 60-80 gép kerül hozzánk ezért előfordulnak hibák. Én is csináltam meg olyan ázott gépet amit a kollégám visszadott, de rászántam otthon az időt és 12 órás szenvedés után jó lett, azóta is megy az embernek.
-
válasz
Grand Pier #16485 üzenetére
Természetesen Ide vidd el
-
válasz
Grand Pier #16482 üzenetére
Sajnos te is a statikus kisülés áldozata lettél. Nagyon valószínű , hogy az alaplap és talán az északi híd mert ez a legérzékenyebb tönkrement. Sajnos a statikus elektromosság nagyon sok bajt tud okozni. Ha elvitted volna egy szervízbe ott kb 4-5 ezer forintért ezt megcsinálták volna.
-
válasz
bartucz911 #16466 üzenetére
Ez memória inkompatibilitási hiba. Próbálj meg bioszt frissíteni. Ha utána sem jó vidd vissza a ramokat és próbálj meg másik márkából választani, de vidd a notit , hogy ki lehessen próbálni.
-
-
válasz
nokia3650365 #16451 üzenetére
Ez erősen gyanús, hogy lcd panel hiba.
-
válasz
germinator66 #16453 üzenetére
Menthetö elviszed ide itt pár perc alatt megoldják az akku újraindítását.
-
válasz
nokia3650365 #16445 üzenetére
Ez lehet Lcd hiba és lehet lcd átvezetö kábel is.
-
válasz
zolee-coul #16260 üzenetére
Ez valami tápáramkör zárlatra utal. Mindenképpen szervíz legyen a vége
-
válasz
Hintalow #16253 üzenetére
Nagyon valószínű hogy alaplap hibával állunk szemben. Ez lehet fólia szakadás vagy bga ic hiba.
Ha behozod a szervízünkbe kapsz egy ingyenes hibalistát árajánlattal együtt, és utána el tudod dönteni , hogy kéred vagy nem kéred a javítást. Ha elküldöd a gépnek a service tagját elöre is tudok mondani róla hibákat. -
válasz
Ken Adams #16252 üzenetére
A bga ic csere akár északi akár déli híd olyan 30 ezer körül van. Tehát nem kerül vissza a régi ic hanem egy új lesz beépítve. Persze csak akkor ha ez a baja. Hozd be a szervízünkbe és kapsz díjmentesen egy pontos hibajegyzéket és egy hozzá tartozó javítási költséget. Ezek után még mindíg eldöntheted , hogy kéred vagy nem kéred a javítást.ide vidd ha hozod légy szíves jelez mert szólok a kollégáimnak ha én nem lennék ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest