- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nickhole
csendes tag
egy normális használati utasítást se kaptam hozzá
Előző laptopomhoz volt egy kis könyv ehhez meg egy oldalas angol nyelvű tájékoztató, de csak hogy hogyan vegyem ki az akkut, meg hol vannak rajta a csatlakozó dugaszok. Komolyan mondom nevetséges.
Állítólag van rajta olyan gomb kombináció is amivel a wifit ki be lehet kapcsolni. De nem tudom melyik az. Azt is mindig a gépben szoktam elintézni.Ez egy Packard bell egyébként.
-
Nickhole
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy írok a billentyűzetemmel a laptopon és valamiért a kurzor visszaugrik a szó elé, egy sorral fentebb (opcionálisan) és azt veszem észre, hogy egy másik helyre írok már. Nagyon zavaró. Ilyet eddig még sehol más gép billentyűzetén nem tapasztaltam
Vadi új a gépem. Utálom a Win7-et szerintem ez tehet erről is.
Tudtok ezzel kapcsolatban valamit segíteni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest