- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

roPHka senior tag válasz  NEMO1968

üzenetére NEMO1968

üzenetéreKöszönöm a segítséget. Google-val közben én is informálódtam, és arra jutottam hogy mindenképp szervízbe kell vinnem, hogy kicseréljék azt a csatit, mondjuk ha tényleg nem halt be pl az alaplap, de sajna szétszedni nem volt még időm a gépet, hogy megnézzem egy kicsit alaposabban, hátha van szemmellátható nyoma is annak az égett szagnak  
 Egy másik feltöltött akkumulátoron kívül nincs más lehetőségem, hogy itthon leteszteljem, ugye? Vagy magát valahogy az alaplapot lehetne tesztelni, hogy működik-e?R 
- 

roPHka senior tag válasz  Játékos

üzenetére Játékos

üzenetéreSzerintem alapból használni kellene a monitort, ha már rádugtad, bár ez lehet monitortól is függ, nem tudom konkrétan. 
 Én egy régebbi 17-es lcd-t dugtam rá a laptopra, azonnal képet adott rajta, értem itt a biostól kezdődően, igaz hozzáteszem, hogy a kijelzője törött volt. Ha nem lett volna hibás a kijelzője akkor nem tudom mi a helyzet de pl. ez egy FS Amilo Pa2510-es noti volt. de pl. ez egy FS Amilo Pa2510-es noti volt.
 Az Xi2528-as típus ha jól rémlik kicsit komolyabb, vga téren mindenképp, úgyhogy ott lehet át kell állítani valamit a biosban.
 Amúgy dsub vagy dvi csatiról van szó?
- 

roPHka senior tag Sziasztok! Adott egy FS Amilo noti. 
 Nem tölt, és nem is sikerült bekapcsolnom még.
 Feltételezem hogy az akksi teljesen merült, vagy már nem is jó egyáltalán, illetve ha töltőt dugok rá akkor annak a bemeneti része amit a notiba helyezek, sajna egy kissé lötyög, úgyhogy az hagyján hogy nem érintkezik rendesen, de még sercegő hangot is ad néha, illetve éreztem már egy kis égett szagot is Nem az enyém, hanem ismerősé csak szólt, hogy mi a hibajelenség, dehát szerintem már késő, mert valami nagyon zárlatos lehet. Nem az enyém, hanem ismerősé csak szólt, hogy mi a hibajelenség, dehát szerintem már késő, mert valami nagyon zárlatos lehet.Másik FS noti van itthon de nem jó egyik akksija sem ebbe, úgyhogy nem sikerült kipróbálni másik akksival, hogy úgy mit csinálna, de jelenleg egyáltalán nem tudom bekapcsolni. 
 A kérdés, mi lehet zárlatos? Akár a töltő is, illetve maga a gép is, alaplapi részre kihathatott a dolog, hogy próbálgatva volt?
 Azt a bemenetet valahogy lehet külön javítani, vagy ha az rossz akkor maga az egész alaplap is sikeresen elhalálozott?
 Alapvetően egy régebbi notiról van szó (Cerka 1.4, 512 ddr, 40gb hdd, dvd-rw...), úgyhogy sokat nem szeretnének rákölteni. Ha megéri javíttatni tehát ha van rá olcsó megoldás azt szívesen veszem, ha nincs akkor többnyire "kuka".Köszönöm. üdv, R 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx