Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Nem teljesen értem hogy alakul ez ki. Hol így hol úgy.
De itt azért még listaár messze van.
Van a listaár, van a hőség nélküli ár, van a hűséggel kötött ár, és van az akciós ár.Itt most a legnagyobb baj az árgarancia plecsni, mert jelenleg hűség után az extra akciós ár is a hűséggel értendő normál árra (a szerződés kötéskorira) változik. Ez minden esetben csak az akkori piros csomagokra értendő illetve minden esetben +600Ft (ennyi volt az akkori extra kedvezmény a sima hűséggel értendő árhoz).
Ami engem legjobban bosszant hogy nem erről volt szó, így én nem ezt kommunikáltam ügyfelek felé, illetve itt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest