Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• skater86

tag

Sziasztok!
    A segítségetekre lenne szükségem. Gép indításkor a bekapcsoló gomb megnyomása után, felvillan az indítást jelző led egy kis ideig a kapcsolón és nem akar beindulni a gépem. A processzor hűtő felpörög egy fél másodpercre, de ezen kívül semmi. Az alaplapon a Led visszajelez, hogy kap áramot. Miután bepróbálom indítani és villant egyet a led, már másodjára ennyit sem reagál a gép. Áramtalanítás után újból ez a probléma jön elő...villan a led, de semmi. Amit csináltam: másik tápot rákötöttem, ugyanez a hibakép. Próbáltam lehúzni pl. különböző eszközöket a tápról, de ugyanaz. Az alaplapon nincs egy kondi sem felpúposodva, vagy nem látszik sehol semmi különös. Próbáltam BIOS resetet, de semmi. Véleményem szerint az alaplap döglött be. Viszont másik érdekes dolog, hogy tegnap az egyik áramtalanítás után beindult a gép és nem is állt le, ment egész délután. De ma már megint nem indul. Valakinek vélemény? Leírom a configom: Asus P8B75-V, Intel i-5-ös proci, Vengance ram 2x4 gb (megnéztem, ramok nélkül sem indul be a gép). 360 W-os Zalman táp...kb ennyi. Maga a gép még nincs 1 éves sem. Ha a lap ment tönkre és nincs rajta külső sérülés, akkor azt garanciába cserélik? Erre él a gari? PCX-ből rendeltem tavaly szeptemberben.
    Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák