Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skater86
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Gép indításkor a bekapcsoló gomb megnyomása után, felvillan az indítást jelző led egy kis ideig a kapcsolón és nem akar beindulni a gépem. A processzor hűtő felpörög egy fél másodpercre, de ezen kívül semmi. Az alaplapon a Led visszajelez, hogy kap áramot. Miután bepróbálom indítani és villant egyet a led, már másodjára ennyit sem reagál a gép. Áramtalanítás után újból ez a probléma jön elő...villan a led, de semmi. Amit csináltam: másik tápot rákötöttem, ugyanez a hibakép. Próbáltam lehúzni pl. különböző eszközöket a tápról, de ugyanaz. Az alaplapon nincs egy kondi sem felpúposodva, vagy nem látszik sehol semmi különös. Próbáltam BIOS resetet, de semmi. Véleményem szerint az alaplap döglött be. Viszont másik érdekes dolog, hogy tegnap az egyik áramtalanítás után beindult a gép és nem is állt le, ment egész délután. De ma már megint nem indul. Valakinek vélemény? Leírom a configom: Asus P8B75-V, Intel i-5-ös proci, Vengance ram 2x4 gb (megnéztem, ramok nélkül sem indul be a gép). 360 W-os Zalman táp...kb ennyi. Maga a gép még nincs 1 éves sem. Ha a lap ment tönkre és nincs rajta külső sérülés, akkor azt garanciába cserélik? Erre él a gari? PCX-ből rendeltem tavaly szeptemberben.
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- AM4 Gamer Build
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest