- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Hello!
1 napja folyamatosan leáll a gépem és nem tudom, hogy miért.
A bekapcsolást követően random időre (egy pillanat vagy több perc) megy a gép. Ha nem akar beindulni, akkor bekapcsolást követően egy pillanatra felpörög a ventilátor és kész, le is állt. De van, hogy az operációs rendszer betölt, működik minden rendesen, majd kikapcsol.Elsőnek a tápegységre gyanakodtam ezért ki is cseréltem. Elsőnek jónak is tűnt, de aztán újra leállt a gép.
Ezt követően kihúztam mindent a gépből /kábelek, hdd, alaplapi usb/, de így sem lett jó. Majd kiszereltem az alaplapot a házból és pár perces működés után újra leállt a machine.Néztem memóriát is, de hiába. Portalanítás is megvolt.
Az alaplapon a kis led zölden világít és a speaker sem jelez hibát.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged