-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #12455 üzenetére
Tényleg gyenge a nitrója, ami nagyon bánt engem. IQI bácsikád a 640-es Lambóval is megütné bármelyikünket szerintem. Nagyon igyekeztem kihozni mindent a skyline-ból, de amint powerupok is elsülnek, a nitró óriási hátrány. Márpedig multiban sokan szórják a nitrókat. Engem bánt, ha még 2 év után is folyamatosan szarabb feltételekkel kell indulni, ezért (is) szálltam ki. Ahol a dodge viper is nagyon megy: simraceway. Láttam róla videót, elég szép a hangja is, meg a Chargernek SRT8-nak is frankó. Szeretem a Dodge-ot, jobban mint a többi amerikait, és miért van az, hogy Worldben kinevetnek, ha azzal mennék be versenybe. Miért kaphatok körhátrányt is...? Nekem ez így már nem élvezet, a kedvenc autóimmal nem lehet menni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #12352 üzenetére
Nekem is a grey edition van és vettem rá bodykitet mikor olcsó volt a boost de most olyan magas lett a szárny, hogy már majdnem gagyinak tűnik és lecserélni sem lehet mert nincs a shopban. A felni tényleg lehetne nagyobb de eredeti felnivel a legszebb szerintem. Az Eclipse GS-T-hez szintén nem lehet kapni semmiféle szárnyat vagy egyebet pedig tegnap még volt hozzá egy szép komplett bodykit.
-
-Rolika-
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #11463 üzenetére
Nem döntött rosszul mikor a Cinque-t választotta viszont várhatott volna hátha leakciózzák majd mert azért 8000-boostból elég sok lejön ha akciós. A Sesto-t én is kivártam míg akciós lett mert a 8800 nekem túl sok volt. Viszont ha annyira nem tetszik akkor tényleg nem kellett volna megvenni. Értem én, hogy divat de akkor is.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997 #11453 üzenetére
Pedig lökni akartam alá 21es felnit xd meg cián neont xd
A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
chris1997 #11376 üzenetére
Előkerültek még finom dolgok az utolsó patch óta
Ezek is vagy másfél éves bugok:
-Group invite után egyedül vagy bent, vagy nem hallasz senkit, és téged sem hallanak;
-Valakit behívnál, küldesz egy invite-ot, majd ezzel együtt elteleportál a játék egy híd közepére.Szeretem a hibajavítós patcheket...
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997 #11180 üzenetére
Akkor Én is várok a jövő 7ig veszek 8000 boostot meg eddig van 2,2M$
Továbbá kérdésem van...A másik profilom PRODRIVERHUN nem tudok belépni...a jelszót tudom az e mailt is bejelentkezek...és írja h csináljak új drivert
Ezzel mivan? Már kételkedek abban is h lehet más az e mail...de akkor meg h lép be ? A giftek között ott van az egy hét cash meg egy hét reputation...szerintem ezt használtam...de akkor mivan ?
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997 #11025 üzenetére
Nézd csak Chriss ezen rajta van a te akkori géped is
Az enyém most is ugyanaz a bombás skyline
Kicsit leporolom már
Kis segítséget...pár tanácsot szívesen elfogadok...mert nagyon kiestem...régen volt t1 t2 t3 as autó és jóéjt sok a változás sok dolog tetszik...még a giftek között megvan az audi r8 1 hétre
Szerintem ilyen sok időre senki nem tartotta meg
-
Bekő Tóni
tag
válasz
chris1997 #10997 üzenetére
Az akart lenni
Még nem látszik hogy ez lenne a legjobb, mert sok még nincs feltuningolva, skillezve (miből, mama miből?) és még pihennek a garázsok mélyén.
De mi más lenne, ha ez a kocsi a korábban T4-ként emlegetett csoport első képviselője. Skill rendszer bejövetelekor visszanyesték a sebességet, ezekkel most szépen visszatöltik, a skillek előtti szintre. -
sunny84
senior tag
válasz
chris1997 #10985 üzenetére
tudod mennyi ember butít mostanában
, olyanokat nevetek némelyiken
#10979) 1NST1G8R gxp-t én is vettem fullra raktam és simán hozom az mr2 időket , széles nyomtáv miatt marha stabil a kanyarban ahol driftel majdnem az mr2 ott a kis pontiac vigyorogva elszalad
, hidd el komoly dög az
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
chris1997 #10978 üzenetére
D-be nincs, oke, nem en mondtam. Ha kicsit jobban megnezed azt irtam hogy C-ben meg lattam, sunny84 irta hogy le lehet vinni D-be.
Tisztaban vagyok a tobbi auto teljesitmenyevel, igy az XGP-vel is, es nem veri az MR2-t, legalabbis C-ben biztos hogy nem. Az mar mas kerdes ki melyiket mennyire tudja vezetni meg hany powerupot losz el, keress valakit aki jo is MR-2-vel, menjetek parat powerup nelkul egy kanyargosabb palyan, meg fogsz lepodni.
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #10785 üzenetére
az biztos, hogy a top gearhez nagyon kevés volt a rác. Most megnéztem a Lambos menetet, átnyomtam Km/h-ba a sebességet pár kanyarban és én jobbat tudok, a jobb autók jobbat tudnak, mint az enyém, a jobb sofőrök jobb autóval jobbat tudnak, a motorháztetős jó sofőrök jó autóval meg főleg jobbat tudnak. Ha nem elég jó , akkor úgyse hisszük el neki, hogy elég jó, és majd az ő véleménye lesz a menő. Én pár jónak tartott barátommal beszélem meg mindig, mi merre hány lépés. Szerintem az a tuti.
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #10771 üzenetére
én nem tudom, mi fán terem a lopkodás, de a stat oldal fórumjába be-benézek, és néha kurvaanyázás megy, meg én magam is orosz pilótákat nyomtam fel, mert túl erős volt az autójuk tuningolása, és megnéztem, hogy treasure hunt... brazilok is, németek is... Nem tudom, mi rosszat tudott tenni valakivel a razorx33. Igazából nekem lenne egy személyes ügyem, de nem én törtem fel a profilját, ez biztos
-
válasz
chris1997 #10733 üzenetére
Hát igen.Most kezdek leszokni a játékról a sok nem tetsző változtatás miatt.Milyen jó is volt a Magyar csatorna.
Mentem párat a High Stakes forgalomkerülgetős pályán és meglett az IGC-s LFA.Mennyire reális az 1:43-as idő ott/E46M3/?Egy magyar annyit ment nem kis ledöbbenésemre.Nem tudtam 2:01 alá menni ott.
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #10062 üzenetére
amúgy aki a tankmódot nem nyomja fel teljesen, és csak azt nyomja, az ellen elég érdekesen hat a nitrós gyilok... Kéne valami beépített ember, akivel lehet tesztelni. Addig maradsz te, akit belegázolok a falba... amúgy te vagy az egyetlen , akit direkt leütöttem és magyar
-
noblem1983
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest