Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997
üzenetére
Pedig lökni akartam alá 21es felnit xd meg cián neont xd
A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?
Új hozzászólás Aktív témák

- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?