Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Srácok köszi a sok biztatást. Jól esett .
A lényeg sikerült ma tutuval menni egy pár kört a lényeg csúnyán kikaptam , minden tiszteletem az övé,jókat mentünk
annyira lehet látni ha valaki csal, hogy nagyon amikor igy megyünk valakivel annyira látszik , hogy mi a helyes s később multiba mi nem az.
Na mind1 remélem értitek.
Tehát ma mentem tutuval jobb volt gyengébb aútóval, de csalásnak nyomát sem látni pedig nem bírtam vele, de annyira lehet látni hogy jól megy, hogy nem lehet a csalásokat a szinkronizációs hibákra fogni mint amiket sokat látok mikor multiba megyek.
remélem érthető.Tutu: most meek dolgozni kb 3 hét mulva visszavágó remélem
benne leszel rágyúrok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest